NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 02:05

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:17

Vil begrense innreise til Norge

Helsedirektoratet anbefaler at kun personer som kan dokumentere at de har et nødvendig formål får reise inn i Norge. Regjeringen skal presentere sin beslutning på en pressekonferanse om kort tid..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, begrense, innreise, til, Norge
NRK - 28 jan. 21 kl. 11:28

Vil nekte innreise fra enkelte land

Tyskland planlegger å nekte innreise for de fleste som kommer fra land som er hardt rammet av mer smittsomme koronavarianter. Det opplyser landets innenriksminister, melder AFP. Det er snakk om Storbritannia, Portugal, Sør-Afrika og Brasil..

NRK - 19 jan. 21 kl. 00:00

USA påbyr koronatest ved innreise

President Donald Trump fjernar innreiseforbodet til USA for utlendingar som nyleg har vore i Brasil og Europa. Forbodet blir fjerna frå 26. januar, melder Reuters.

E24 - 27 jan. 21 kl. 16:57

Solberg og Høie kaller inn til pressekonferanse om corona og innreise

Corona og innreise blir temaene når statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie holder pressekonferanse cirka klokka 18.30 i kveld..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:07

Krever negativ test ved innreise

Fra neste uke krever Storbritannia negativ koronatest ved innreise. De som ikke har papirene i orden, kan vente seg en bot på 500 pund, skriver NTB. Målet med det nye kravet er å bekjempe spredningen av nye virusvarianter..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Viderefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:06

Vidarefører reglar for innreise

Justisminister Monica Mæland seier vi må har kontroll, og at vi difor må begrensa importsmitte. Regjeringa vidarefører dei strenge reglane for innreise ut ferbruar..

NRK - 04 mars 21 kl. 20:19

Ny ordning for grensependlere

Regjeringen sier de vil legge frem en ny kompensasjonsordning, og utenlandske arbeidstakere vil bli høyt prioritert. Det opplyser Arbeids- og sosialdepartementet til NTB. Norge stengte grensene 29.

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:14

Storbritannia strammar inn

Britiske styresmakter vil stramme inn krava for innreise. Alle som no vil inn i landet, må framover syne tre negative koronatestar, samt gå i ti dagars karantene, melder nyheitsbyrået DPA. Regjeringa er venta å kunngjere innstrammingane tysdag..

NRK - 29 jan. 21 kl. 19:56

Fly frå Gdansk til Vigra

Eit fly med mange passasjerar er på veg frå Gdansk til Vigra, trass i at det er innført strenge restriksjonar på innreise til Noreg frå utlandet. Dette har fått politiet til å gå ut med ei melding om at utanlandske borgarar som ikkje er folkeregistrert i Noreg kjem til å bli vist bort. Ifølgje Romsdals Budstikke reknar politiet med at ei rekkje passasjerar kjem til å bli vist bort og sett i karantenehotell før retur til heimlandet..

Dagbladet - 08 jan. 21 kl. 19:08

Varsler stikkprøver og saftige bøter

Justisminister Monica Mæland sier til Dagbladet at kommunene vil ta stikkprøver for å sikre at den obligatoriske testingen ved innreise overholdes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere vaksiner til EU i april

Leveransene av vaksine til EU blir doblet i april når EU-landene vil få 100 millioner vaksinedoser hver måned. Det sier lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, til den tyske avisa Stuttgarter Zeitung. Produksjonen øker og flere nye vaksiner vil komme, sier von der Leyen..

NRK - 15 minutter siden

Demokrat ber Cuomo trekke seg

I USA har lederen i delstatsforsamlingen i New York bedt Andrew Cuomo gå av som guvernør. Cuomo er er anklaget for å ha underslått dødstall under koronapandemien og for overgrep mot kvinnelige ansatte. Cuomo sier han ikke vil gå av..

NRK - 30 minutter siden

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

NRK - 30 minutter siden

Dobbelt så mange leteaksjoner

Det siste året har Røde Kors hatt 138 leteaksjoner etter folk det er frykt for at vil ta sitt eget liv. Dette er en dobling av antallet leteaksjoner fra tidligere år, viser en ny rapport..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 1 time siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 1 time siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 2 timer siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 2 timer siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt