NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 16:24

NRK - I førrgår: 16:47

Vil be om varetekt

Politiet vil mandag be om varetektsfengsling for begge de to som er siktet for å satt fyr på Musikkens hus i Farsund fredag. – Vi ønsker ikke å si noe om hvorvidt de erkjenner straffskyld eller ikke, sier politiadvokat Kaja Michaelsen til NRK..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Musikkens, Farsund, Kaja Michaelsen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilbe om , varetekt
NRK - 19 Aug 19 kl. 16:12

Terrordømt blir sittende i varetekt

Buskerud-mannen som er dømt i samme terrorsak som mulla Krekar i Italia, må sitte i varetekt mens utleveringskravet fra Italia behandles. Det bestemte lagmannsretten i dag. Begrunnelsen er overhengende fare for at han vil forsøke å stikke av..

P4 - 30 Jul 19 kl. 17:52

Ni i varetekt etter slåssing

De ti personene som mandag ble pågrepet i Oslo, siktet for blant annet vold mot politiet, har tirsdag blitt avhørt. Ni ungdommer sitter fortsatt i varetekt, og det skal i løpet av kvelden og morgendagen tas stilling til om noen av disse skal fremstilles for varetektsfengsling..

NRK - 16 Aug 19 kl. 20:44

Samtykker til varetekt

Den pågrepne mannen etter dødsfallet på Vinstra samtykker til varetekt. Han har enn så lenge ikke latt seg avhøre, da han ikke føler seg i form til dette. Han har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

NRK - 14 Aug 19 kl. 13:21

Ber om fire uker i varetekt

Mannen som, sammen med mulla Krekar, er dømt i Italia for terrorplanlegging fremstilles nå for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Aktor ber om fire uker i varetekt. Forsvarer Solveig Høgtun sier til NRK at mannen er i sjokk..

P4 - 07 Oct 19 kl. 09:29

Ber om fire uker for Manshaus

Politiet ber om fire ukers varetekt for draps- og terrorsiktede Phillip Manshaus. De ønsker også brev- og besøksforbud og at de to første ukene i varetekt er i full isolasjon. Fengslingsmøtet mot 21-åringen pågår i Oslo tingrett nå.

NRK - 29 Oct 19 kl. 10:14

Ber om fire uker i varetekt

Politiadvokat Hans Vang bekrefter at de ber om fire uker varetekt for de to drapssiktede mennene. Siktelsen omfatter nå forsettlig drap eller medvirkning til dette. – Vi ber om at de to første ukene blir i full isolasjon, sier Vang..

P4 - 05 Sep 19 kl. 17:18

Forlenget varetekt for norskiraner i Danmark

Norskiraneren som har vært fengslet i snart ett år må sitte i varetekt enda lenger. Tingretten i København forlenget fengslingen med fire uker i dag, melder Ritzau. 39-åringen er siktet for planlegging av drap på eksiliranere.

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

Forlenget varetekt for idrettsdommer

En idrettsdommer som er siktet for seksuell omgang eller krenkende atferd mot unge gutter, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker i Bergen tingrett. Ca 30 fornærmede er identifisert, opplyser politiet til Bergensavisen. Mannen har sittet i varetekt siden pågripelsen i sommer.

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 16:32

NRK: Oslo tingrett vil løslate Krekars meddømte - men han forblir i varetekt til anken er behandlet

Oslo tingrett mener mannen som ble terrordømt i Italia sammen med mulla Krekar, må løslates. Aktor har anket, og mannen forblir i varetekt til ankebehandlingen..

VG - 24 Jul 19 kl. 11:18

Advokat: Amerikansk Texas-tenåring løslatt etter tre ukers varetekt i immigrasjonsleir

Amerikanskfødte Francisco Erwin Galicia (18) fra Dallas var på ferie med venner da han ble stanset av grensemyndighetene i Rio Grande Valley. Etter angivelig tre uker i varetekt er han nå løslatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 4 minutter siden

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 15 minutter siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 30 minutter siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 1 time siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 1 time siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 1 time siden

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..

NRK - 1 time siden

Venta å ver i Mexico innan kort tid

Den tidlegare bolivianske presidenten Evo Morales er venta å lande i Mexico klokka 11.00 lokal tid, melder Reuters. Morales fekk innvilga søknaden sin om asyl i landet i går.

NRK - 1 time siden

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..

NRK - 1 time siden

Samde om nytt regjeringssamarbeid

Det spanske venstrepartiet Podemos er samde om å forme ei koalisjonsregjering med det sosialdemokratiske partiet PSOE. Det melder AFP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt