NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:08

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:47

Vil be om varetekt

Politiet vil mandag be om varetektsfengsling for begge de to som er siktet for å satt fyr på Musikkens hus i Farsund fredag. – Vi ønsker ikke å si noe om hvorvidt de erkjenner straffskyld eller ikke, sier politiadvokat Kaja Michaelsen til NRK..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Musikkens, Farsund, Kaja Michaelsen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vilbe om , varetekt
NRK - 30 Dec 19 kl. 11:39

Ber om åtte nye uker i varetekt

Politiet ber om åtte nye uker i varetekt for faren som er siktet for drap på Toten i Oppland. Hans 15 år gamle sønn ble funnet med livstruende skadet 9. oktober, og døde på Ullevål sykehus 4.

NRK - 19 Aug 19 kl. 16:12

Terrordømt blir sittende i varetekt

Buskerud-mannen som er dømt i samme terrorsak som mulla Krekar i Italia, må sitte i varetekt mens utleveringskravet fra Italia behandles. Det bestemte lagmannsretten i dag. Begrunnelsen er overhengende fare for at han vil forsøke å stikke av..

NRK - 23 Dec 19 kl. 16:31

Framleis i varetekt

Ein mann i tjueåra frå Sunnfjord blir sittande i varetekt i fire nye veker. Det har Sogn og Fjordane tingrett bestemt. Mannen er sikta for mellom anna vald og torpedoverksemd.

P4 - 07 May 20 kl. 14:13

Hagen blir løslatt fra varetekt

Tom Hagen løslates fra varetekt, sier hans forsvarer til NRK. Han er fremdeles siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone. Eidsivating lagmannsrett har behandlet anken..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:51

Tidligere ministere i varetekt

To tidligere ministre i Namibia holdes i varetekt til februar 2020, melder namibiske NBC. De er sammen med fire andre siktet for korrupsjon tilknyttet tildelinger av fiskekvoter til et islandsk selskap som skal ha betalt bestikkelser via DNB-kontoer..

NRK - 02 May 20 kl. 10:52

Asylsøker i varetekt i Arendal

Asylsøkeren som i går ble funnet i en drivende seilbåt i Skagerrak, er nå i politiets varetekt i Arendal. Han er mistenkt for brudd på utlendingsloven. Mannens nasjonalitet er foreløpig ikke kjent..

NRK - 20 Feb 20 kl. 15:23

To uker i varetekt i Tromsø

Politiadvokat Gøril Lund begjærer to uker i varetekt med full isolasjon for de to mennene som er sikta. Ulf Hansen vil at klienten hans skal løslates. De er sikta for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand..

P4 - 30 Jul 19 kl. 17:52

Ni i varetekt etter slåssing

De ti personene som mandag ble pågrepet i Oslo, siktet for blant annet vold mot politiet, har tirsdag blitt avhørt. Ni ungdommer sitter fortsatt i varetekt, og det skal i løpet av kvelden og morgendagen tas stilling til om noen av disse skal fremstilles for varetektsfengsling..

VG - 14 Dec 19 kl. 23:04

Satt i varetekt i Spania i nesten ett år: Nå er saken henlagt

Etter over ett år i varetekt ble overgrepssaken mot en 32 år gammel filippiner henlagt på bevisets stilling. Han vil nå kreve erstatning, og statsadvokaten har varslet en gjennomgang..

NRK - 16 Aug 19 kl. 20:44

Samtykker til varetekt

Den pågrepne mannen etter dødsfallet på Vinstra samtykker til varetekt. Han har enn så lenge ikke latt seg avhøre, da han ikke føler seg i form til dette. Han har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 30 minutter siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 45 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 3 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt