NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 02:10

NRK - 21 Oct 18 kl. 11:20

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..
Les mer på NRK


Les mer om:
AUF

Dele artikeln

44 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avvikle, oljeindustrien, til, 2035
Hegnar.no - 28 Aug 18 kl. 10:29

Nord-Norge leverte mer til oljenæringen

Nordnorsk leverandørindustri solgte varer og tjenester til oljeindustrien for 3,6 milliarder kroner i fjor. Men selv om omsetningen økte, ble det færre årsverk..

NRK - 18 Dec 18 kl. 17:21

Trump-stifting avviklast

Donald Trump har gått med på å avvikle den veldedige stiftinga si. Det seier statsadvokaten i New York, ifølgje AFP..

Hegnar.no - 04 Dec 18 kl. 17:11

EU-kommisjonen vil fjerne grensekontroll

EU-kommisjonen mener tida er inne for å avvikle grensekontrollen som Norge og flere EU-land har innført..

Hegnar.no - 11 Dec 18 kl. 22:42

Pelsdyroppdrettere saksøker staten

Fem pelsdyrbønder leverte tirsdag en stevning mot staten på grunn av regjeringens beslutning om å avvikle pelsdyrnæringen..

NRK - 24 Jul 18 kl. 07:07

Tek viktige steg mot atomnedrusting

Bilete publisert av overvakings- og analysegruppa 38 North viser at Nord-Korea har byrja å avvikle det som skal vere ein av dei viktigaste anlegga for testoppskytingar. Det melder CNN..

Hegnar.no - 06 Aug 18 kl. 05:45

Grønn Ungdom vil legge ned norsk kyllingindustri

MDGs ungdomsparti Grønn Ungdom vil avvikle den norske kyllingindustrien. Vanlig produksjon skal erstattes med økologisk kyllinghold..

Dagbladet - 15 Nov 18 kl. 06:00

«Dyrevernarar» har gjennom mange år framstilt eit skeivt bilete av realitetar med pelsdyrhald

Dette har medført ei populismebølgje, der fleire politiske partier har neglisjert fagleg kunskap, og gått inn for å avvikle næringa..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 21:55

- Med dobbelt statsborgerskap har ikke mødre sjanse til å få barna sine tilbake til Norge

Regjeringen ønsker å avvikle prinsippet om ett statsborgerskap. Laial Ayoub ber dem tenke om igjen. For utsatte barns skyld..

NRK - 06 Dec 18 kl. 07:02

Lovlig med dobbelt statsborgerskap

En lovendring som gjør det mulig å både ha norsk og et annet statsborgerskap blir torsdag vedtatt av Stortinget. Bare Arbeiderpartiet og Senterpartiet stemmer mot. Før loven kan tre i kraft, må Norge avvikle en annen lov og det kan ta opp til ett år..

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 12:53

Nå ryker denne delen av Norges Bank

Det vil ikke være i strid med Grunnloven å avvikle representantskapet som passer på driften av Norges Bank, slår lovavdelingen i Justisdepartementet fast..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 11 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 30 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 30 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 1 time siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt