NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:52

NRK - 21 Oct 18 kl. 11:20

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..
Les mer på NRK


Les mer om:
AUF

Dele artikeln

44 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avvikle, oljeindustrien, til, 2035
NRK - 29 Jan 19 kl. 18:39

36 stemte for å avvikle monarkiet

Stortingsflertallet ser fortsatt ingen grunn til å endre Norges styreform fra monarki til republikk, men 36 representanter stemte i år for å avvikle monarkiet. Det er åtte flere enn da saken sist var oppe til votering i 2016.

Hegnar.no - 10 Mar 19 kl. 09:58

Trygve Hegnar: Oljen i Lofoten

Det blir det full krig av på landsmøtet i Ap. Arbeidsplasser i oljeindustrien mot verneinteresser..

Hegnar.no - 27 Jan 19 kl. 10:00

- Oljeindustrien vil trenge mer folk

Jobbanalytiker spår gode tider for jobbsøkere. Spesielt innen olje og oppdrett. .

Hegnar.no - 07 Feb 19 kl. 20:34

Oljefondet legger ned eiendomsavdelingen

Norges Bank har besluttet å avvikle avdelingen som forvalter oljefondets eiendommer..

Hegnar.no - 22 Jan 19 kl. 06:09

Optimisme i oljeindustrien – tror på vekst i år

Tre fjerdedeler av lederne i den norske olje- og gassindustrien er sikre på at industrien vil vokse i 2019, viser en ny undersøkelse..

Hegnar.no - 05 Mar 19 kl. 11:18

Industrien frykter konsekvenser av Aps interne oljestrid

Næringen advarer mot konsekvensene av å endre eller skrote leterefusjonsordningen for oljeindustrien som følge av intern strid i Ap om partiets oljepolitikk..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:50

Røkke fikk oljebransjepris

Kjell Inge Røkke og Øyvind Eriksen, styreleder og konsernsjef i Aker ASA, er tildelt Rystad Energys hederspris for deres bidrag til oljeindustrien i Norge, melder NTB..

Dagbladet - 19 Mar 19 kl. 12:08

En stilstudie i ansvarsfraskrivelse

Vi sto last og brast sammen da krisa i oljeindustrien kom. Nå er tidene bedre, og pengene renner inn hos Equinor. Til tross for det, sitter leverandørene med lua i hånda og venter forgjeves på sin del av kaka..

Hegnar.no - 28 Aug 18 kl. 10:29

Nord-Norge leverte mer til oljenæringen

Nordnorsk leverandørindustri solgte varer og tjenester til oljeindustrien for 3,6 milliarder kroner i fjor. Men selv om omsetningen økte, ble det færre årsverk..

E24 - 06 Mar 19 kl. 20:41

Oljeopptur gjør NHO optimistiske til Norges økonomi

Mens usikkerhet og motvind preger resten av verden, ser det positivt ut for norsk økonomi, ifølge NHO. Et comeback fra oljeindustrien er en viktig årsak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 4 minutter siden

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt