NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:39

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:13

Vil avhøre drapssiktet søndag

Politiet i Bergen håper å få avhørt 43-åringen som har tilstått å ha drept sin samboer på Nordnes natt til torsdag denne uken i løpet av søndag. Politiet henter inn elektroniske spor og gjennomfører vitneavhør lørdag, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Nordnes, Bergens Tidende

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avhøre, drapssiktet, søndag
NRK - 17 Feb 19 kl. 11:15

Drapssiktet 22-åring avhøres søndag

Mannen som er siktet for drap i Bergen avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer. 22-åringen var først siktet for kroppskrenkelse, sammen med ni andre..

NRK - 17 Feb 19 kl. 11:15

Drapssiktet 22-åring avhøres i dag

Mannen som er siktet for drap i Bergen avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer. 22-åringen var først siktet for kroppskrenkelse, sammen med ni andre..

Dagbladet - 17 Feb 19 kl. 12:11

Forsvarer om drapssiktet (22): - Han har det tungt

Den drapssiktede mannen etter knivstikkingen i Bergen skal avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer..

Dagbladet - 05 Nov 18 kl. 14:13

Drapssiktet 16-åring ikke konfrontert i avhør

Det gjenstår fremdeles flere avhør av vitner, og analyse av innsamlet informasjon, opplyser politiet..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 14:50

Drapssiktet i Sarpsborg avhøres først på nyåret

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg, ønsker ikke å la seg avhøre. Dermed vil et avhør ikke være mulig før på nyåret..

NRK - 06 Feb 19 kl. 19:26

Drapssiktet for syk til å avhøres

Kvinnen som er siktet for å ha forsøkt å ta livet av sine tre barn i Bergen, er for syk til å bli avhørt denne uken. Det opplyser politiadvokat Cathrine Krohn i Vest politidistrikt til Bergens Tidende..

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

NRK - 11 Feb 19 kl. 12:17

Drapssiktet mor ennå ikke avhørt

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk mot sine tre barn, er fremdeles ikke blitt formelt avhørt av politiet. Kvinnen ble fengslet 1. februar, og har siden blitt tatt hånd om av helsevesenet.

NRK - 28 Dec 18 kl. 17:51

Drapssiktet avhøres ikke i dag

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg blir ikke avhørt av politiet i kveld. Siktedes forsvarer Reidar Steinsvik sier til VG at han skal snakke med sin klient i morgen, og at mannen dermed ikke blir avhørt før lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 2 timer siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt