NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:19

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:13

Vil avhøre drapssiktet søndag

Politiet i Bergen håper å få avhørt 43-åringen som har tilstått å ha drept sin samboer på Nordnes natt til torsdag denne uken i løpet av søndag. Politiet henter inn elektroniske spor og gjennomfører vitneavhør lørdag, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Nordnes, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avhøre, drapssiktet, søndag
Dagbladet - 05 Nov 18 kl. 14:13

Drapssiktet 16-åring ikke konfrontert i avhør

Det gjenstår fremdeles flere avhør av vitner, og analyse av innsamlet informasjon, opplyser politiet..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 14:50

Drapssiktet i Sarpsborg avhøres først på nyåret

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg, ønsker ikke å la seg avhøre. Dermed vil et avhør ikke være mulig før på nyåret..

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

NRK - 28 Dec 18 kl. 17:51

Drapssiktet avhøres ikke i dag

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg blir ikke avhørt av politiet i kveld. Siktedes forsvarer Reidar Steinsvik sier til VG at han skal snakke med sin klient i morgen, og at mannen dermed ikke blir avhørt før lørdag..

NRK - 28 Dec 18 kl. 17:51

Drapssiktet avhøres lørdag

Mannen som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg blir ikke avhørt av politiet fredag kveld. Siktedes forsvarer Reidar Steinsvik sier til NRK at han skal snakke med sin klient først på lørdag, og at mannen dermed ikke blir avhørt før det..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 07:12

Politiet håper å få avhørt drapssiktet i Haugesund

Politiet håper å få belyst dødsbrannen i Haugesund når de onsdag skal gjennomføre det første avhøret av mannen som er siktet for drap på samboeren..

NRK - 10 Nov 18 kl. 08:42

Drapssiktet blir avhørt i neste uke

Den 16 år gamle gutten som er sikta for drap av ei jente på Vinstra 31. oktober er fortsatt ikke avhørt. Det skjer trolig i starten av neste uke.

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 18:08

Drapssiktet 16-åring utspurt av ekspert på barneavhør

Gutten som er siktet for å ha knivdrept en 16 år gammel jente på Vinstra, er blitt avhørt av en ekspert med spesialkompetanse på avhør av barn..

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:28

Håper på avhør av drapssiktet

Politiet håper å finne ut mer om dødsbrannen i Haugesund når de onsdag skal avhøre mannen som er siktet for drap på samboeren. Mannen innrømmer å ha tent på huset, men nekter straffskyld for å ha drept samboeren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 15 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 45 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt