NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:13

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:13

Vil avhøre drapssiktet søndag

Politiet i Bergen håper å få avhørt 43-åringen som har tilstått å ha drept sin samboer på Nordnes natt til torsdag denne uken i løpet av søndag. Politiet henter inn elektroniske spor og gjennomfører vitneavhør lørdag, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Nordnes, Bergens Tidende

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avhøre, drapssiktet, søndag
NRK - 17 Feb 19 kl. 11:15

Drapssiktet 22-åring avhøres søndag

Mannen som er siktet for drap i Bergen avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer. 22-åringen var først siktet for kroppskrenkelse, sammen med ni andre..

NRK - 17 Feb 19 kl. 11:15

Drapssiktet 22-åring avhøres i dag

Mannen som er siktet for drap i Bergen avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer. 22-åringen var først siktet for kroppskrenkelse, sammen med ni andre..

Dagbladet - 17 Feb 19 kl. 12:11

Forsvarer om drapssiktet (22): - Han har det tungt

Den drapssiktede mannen etter knivstikkingen i Bergen skal avhøres søndag ettermiddag, opplyser hans forsvarer..

Dagbladet - 05 Nov 18 kl. 14:13

Drapssiktet 16-åring ikke konfrontert i avhør

Det gjenstår fremdeles flere avhør av vitner, og analyse av innsamlet informasjon, opplyser politiet..

Aftenposten - 30 Dec 18 kl. 14:50

Drapssiktet i Sarpsborg avhøres først på nyåret

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept kona si i Sarpsborg, ønsker ikke å la seg avhøre. Dermed vil et avhør ikke være mulig før på nyåret..

NRK - 06 Feb 19 kl. 19:26

Drapssiktet for syk til å avhøres

Kvinnen som er siktet for å ha forsøkt å ta livet av sine tre barn i Bergen, er for syk til å bli avhørt denne uken. Det opplyser politiadvokat Cathrine Krohn i Vest politidistrikt til Bergens Tidende..

Klartale - 27 Sep 18 kl. 12:24

Politiet avhører drapssiktet

Politiet i Trøndelag har startet avhøret av den drapssiktede i Trondheim. 18-åringen er siktet for to drap i forrige uke..

NRK - 20 Sep 18 kl. 11:44

Drapssiktet ennå ikke avhørt

18-åringen som er siktet for dobbeltdrapet i Trondheim mandag, har ennå ikke blitt avhørt av politiet. – Siktede er ute av koma og avhør gjennomføres når hans helsetilstand tillater det, skriver politiet i en pressemelding torsdag formiddag..

NRK - 28 Apr 19 kl. 14:17

Drapssiktet vil ikke la seg avhøre

Den hovedmistenkte mannen etter drapet i Mehamn i Finnmark lørdag vil ikke la seg avhøre. Det opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - 11 Feb 19 kl. 12:17

Drapssiktet mor ennå ikke avhørt

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk mot sine tre barn, er fremdeles ikke blitt formelt avhørt av politiet. Kvinnen ble fengslet 1. februar, og har siden blitt tatt hånd om av helsevesenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 30 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt