NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:59

NRK - 14 Mar 19 kl. 20:02

Vil avbryte Trumps unntakstilstand

Et flertall i Senatet har stemt for å avslutte Donald Trumps unntakstilstand ved muren mot Mexico, melder AFP. Dette er et stort politisk nederlag for Trump. 59 stemte for å fjerne den, mens 41 stemt mot. Det betyr at 12 republikkanere stemte for..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senatet, Donald Trumps, Mexico, AFP, Trump, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avbryte, Trumps, unntakstilstand
VG - 14 Mar 19 kl. 20:20

Flertall for å stoppe Trumps unntakstilstand

Et flertall Senatet i USA har stemt for å stoppe Donald Trumps unntakstilstand ved grensen mot Mexico..

VG - 14 Mar 19 kl. 20:20

Flertall for å terminere Trumps unntakstilstand

Et flertall Senatet i USA har stemt for å terminere Donald Trumps unntakstilstand ved grensen mot Mexico..

NRK - 26 Nov 18 kl. 20:39

Parlamentet støtter unntakstilstand

Paralmentet i Ukraina har mandag kveld stemt ja til å innføre unntakstilstand, melder Reuters. President Porosjenko ba om å få innføre unntakstilstand fra onsdag, etter at Russland nylig tok kontroll over tre ukrainske marinefartøy med mannskap..

VG - 08 Jan 19 kl. 21:38

Trump taler til nasjonen i natt: – Å erklære unntakstilstand vil være ekstremt

Stor spenning er knyttet til Trumps tale til nasjonen i natt. Vil han erklære unntakstilstand for å presse igjennom finansieringen av grensemuren mot Mexico?.

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:20

- Spiser en «møkkasandwich»

Donald Trumps kontroversielle beslutning om å erklære unntakstilstand for å få penger til grensemur, splitter Republikanerne..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:20

- Spiser en gjødselsandwich

Donald Trumps kontroversielle beslutning om å erklære unntakstilstand for å få penger til grensemur, splitter Republikanerne..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 23:57

SAS-fly måtte avbryte landing

Et SAS-fly på vei fra London til Oslo måtte mandag kveld avbryte landing. Ifølge kapteinen var «et annet kjøretøy på rullebanen»..

Dagbladet - 27 Feb 19 kl. 01:01

Flertall for å blokkere Trumps unntakstilstand

Nå skal resolusjonen som ble vedtatt av Representantenes hus videre til Senatet, hvor det er mye mer usikkerhet rundt hvordan utfallet vil bli..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 20:08

Senatet vil ha slutt på Trumps unntakstilstand

Et flertall i Senatet i USA har stemt for å oppheve unntakstilstanden som president Donald Trump har innført ved grensa mot Mexico..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 1 time siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 2 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 2 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 2 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..

NRK - 4 timer siden

Supportere sloss i Kristiansand

Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSL (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt