NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:21

NRK - 14 Mar 19 kl. 20:02

Vil avbryte Trumps unntakstilstand

Et flertall i Senatet har stemt for å avslutte Donald Trumps unntakstilstand ved muren mot Mexico, melder AFP. Dette er et stort politisk nederlag for Trump. 59 stemte for å fjerne den, mens 41 stemt mot. Det betyr at 12 republikkanere stemte for..
Les mer på NRK


Les mer om:
Senatet, Donald Trumps, Mexico, AFP, Trump, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, avbryte, Trumps, unntakstilstand
VG - 14 Mar 19 kl. 20:20

Flertall for å terminere Trumps unntakstilstand

Et flertall Senatet i USA har stemt for å terminere Donald Trumps unntakstilstand ved grensen mot Mexico..

VG - 14 Mar 19 kl. 20:20

Flertall for å stoppe Trumps unntakstilstand

Et flertall Senatet i USA har stemt for å stoppe Donald Trumps unntakstilstand ved grensen mot Mexico..

NRK - 26 Nov 18 kl. 20:39

Parlamentet støtter unntakstilstand

Paralmentet i Ukraina har mandag kveld stemt ja til å innføre unntakstilstand, melder Reuters. President Porosjenko ba om å få innføre unntakstilstand fra onsdag, etter at Russland nylig tok kontroll over tre ukrainske marinefartøy med mannskap..

VG - 08 Jan 19 kl. 21:38

Trump taler til nasjonen i natt: – Å erklære unntakstilstand vil være ekstremt

Stor spenning er knyttet til Trumps tale til nasjonen i natt. Vil han erklære unntakstilstand for å presse igjennom finansieringen av grensemuren mot Mexico?.

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:20

- Spiser en gjødselsandwich

Donald Trumps kontroversielle beslutning om å erklære unntakstilstand for å få penger til grensemur, splitter Republikanerne..

Dagbladet - 16 Feb 19 kl. 03:20

- Spiser en «møkkasandwich»

Donald Trumps kontroversielle beslutning om å erklære unntakstilstand for å få penger til grensemur, splitter Republikanerne..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 23:57

SAS-fly måtte avbryte landing

Et SAS-fly på vei fra London til Oslo måtte mandag kveld avbryte landing. Ifølge kapteinen var «et annet kjøretøy på rullebanen»..

Dagbladet - 27 Feb 19 kl. 01:01

Flertall for å blokkere Trumps unntakstilstand

Nå skal resolusjonen som ble vedtatt av Representantenes hus videre til Senatet, hvor det er mye mer usikkerhet rundt hvordan utfallet vil bli..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 20:08

Senatet vil ha slutt på Trumps unntakstilstand

Et flertall i Senatet i USA har stemt for å oppheve unntakstilstanden som president Donald Trump har innført ved grensa mot Mexico..

Hegnar.no - 21 Feb 19 kl. 07:59

Pelosi ber om støtte til resolusjon mot unntakstilstanden

Lederen i Representantenes hus, Nancy Pelosi, oppfordrer alle i Kongressen til å støtte en resolusjon mot president Donald Trumps unntakstilstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 1 time siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 2 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 12 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 3 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 4 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..

NRK - 3 timer siden

Hentet av luftambulanse

En motorsyklist som kjørte av veien i Drangedal i Telemark er hentet av luftambulanse. Han har har trolig fått moderate skade, melder politiet. Fylkesvei 38 er stengt inntil videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt