NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:07

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:46

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor Mikkel Wara

Dele artikeln

69 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, auke, straffa, for, politiskyting
NRK - 05 Dec 18 kl. 19:05

Større auke i CO₂-utslepp i år

Nye tal viser at det har vore ein større auke i CO₂-utsleppa i år enn i 2017. Det melder NTB..

NRK - 10 Nov 18 kl. 17:34

Frp-nei til Krfs budsjettforslag

KrF ønskjer stor auke i barnetrygd, og prislappen er 3,3 mrd. kroner. KrF vil dekke inn ved å auke skattar og avgifter.

NRK - 25 Jul 18 kl. 08:18

Straumprisen kan auke 30 prosent

Straumprisane i Noreg kan auke med 30 prosent i andre halvår i år, viser nye prognosar. Det kan gi straumkundar ei ekstrarekning på over 4 000 kroner. Tomme vassmagasin fører til at prisane allereie er meir enn dobbelt så høge som i fjor på same tid..

NRK - 18 Oct 18 kl. 11:20

6,5 % auke i skatteinnbetalingane

Det er hittil i år betalt inn 689 milliardar kroner i skatt. Samanlikna med den same perioden i fjor utgjer det ein auke på 42 milliardar kroner. Staten og folketrygda har teke i mot 30 og 38 prosent av det samla beløpet, viser skatterekneskapen..

NRK - 16 Nov 18 kl. 08:17

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 05 Nov 18 kl. 22:08

Trump frykta auka oljepris

USAs president Donald Trump seier han var bekymra for at oljeprisane skulle auke i det hans regjering innførte nye sanksjonar mot Iran. Trump understrekar at regjeringa vil «gå litt saktare fram» for å hindre kraftig auke i oljeprisen..

NRK - 14 Nov 18 kl. 06:20

Vil auke inntektsskatten

Ap, SV og Rødt vil alle auke inntektsskatten i sine alternative budsjett, med høvesvis 920 millionar, 3,8 milliardar og 12,3 milliardar kroner, skriv Dagsavisen. Ikkje ein gong Rødt sitt forslag reverserer den sittande regjeringa sine skattekutt..

NRK - 13 Feb 19 kl. 23:20

Kraftig auke i jødehat i Tyskland

I 2018 blei det begått 1646 lovbrot motivert av jødehat i Tyskland, ifølgje tal tyske styresmakter la fram onsdag. Det er det høgste nivået på eit tiår og ein auke på nesten 10 prosent samanlikna med 2017. 62 handlingar førte til at folk blei skadd..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 08:50

Ingen rettssak: Må gjøre forandringer i kommende opplag

Striden mellom «Annijor» og Simen Auke er avsluttet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 15 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 30 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt