NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:32

NRK - 14 Nov 18 kl. 06:20

Vil auke inntektsskatten

Ap, SV og Rødt vil alle auke inntektsskatten i sine alternative budsjett, med høvesvis 920 millionar, 3,8 milliardar og 12,3 milliardar kroner, skriv Dagsavisen. Ikkje ein gong Rødt sitt forslag reverserer den sittande regjeringa sine skattekutt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rødt, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, auke, inntektsskatten
NRK - 05 Dec 18 kl. 19:05

Større auke i CO₂-utslepp i år

Nye tal viser at det har vore ein større auke i CO₂-utsleppa i år enn i 2017. Det melder NTB..

NRK - 10 Nov 18 kl. 17:34

Frp-nei til Krfs budsjettforslag

KrF ønskjer stor auke i barnetrygd, og prislappen er 3,3 mrd. kroner. KrF vil dekke inn ved å auke skattar og avgifter.

NRK - 25 Jul 18 kl. 08:18

Straumprisen kan auke 30 prosent

Straumprisane i Noreg kan auke med 30 prosent i andre halvår i år, viser nye prognosar. Det kan gi straumkundar ei ekstrarekning på over 4 000 kroner. Tomme vassmagasin fører til at prisane allereie er meir enn dobbelt så høge som i fjor på same tid..

NRK - 18 Oct 18 kl. 11:20

6,5 % auke i skatteinnbetalingane

Det er hittil i år betalt inn 689 milliardar kroner i skatt. Samanlikna med den same perioden i fjor utgjer det ein auke på 42 milliardar kroner. Staten og folketrygda har teke i mot 30 og 38 prosent av det samla beløpet, viser skatterekneskapen..

NRK - 16 Nov 18 kl. 08:17

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 05 Nov 18 kl. 22:08

Trump frykta auka oljepris

USAs president Donald Trump seier han var bekymra for at oljeprisane skulle auke i det hans regjering innførte nye sanksjonar mot Iran. Trump understrekar at regjeringa vil «gå litt saktare fram» for å hindre kraftig auke i oljeprisen..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 06:30

De røde vil hente milliarder i økt inntektsskatt

Ap, SV og Rødt vil alle øke inntektsskatten i sine alternative budsjetter, med henholdsvis 920 millioner, 3,8 milliarder og 12,3 milliarder kroner..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 06:00

Venstresiden vil hente milliarder i økt inntektsskatt

Ap, SV og Rødt vil alle øke inntektsskatten i sine alternative budsjetter, med henholdsvis 920 millioner, 3.8 milliarder og 12.3 milliarder kroner..

E24 - 14 Nov 18 kl. 06:04

Venstresiden vil hente milliarder i økt inntektsskatt

Ap, SV og Rødt vil alle øke inntektsskatten i sine alternative budsjetter, med henholdsvis 920 millioner, 3,8 milliarder og 12,3 milliarder kroner..

Dagbladet - 08 Oct 18 kl. 08:50

Ingen rettssak: Må gjøre forandringer i kommende opplag

Striden mellom «Annijor» og Simen Auke er avsluttet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 45 minutter siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 45 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 45 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 45 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt