NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:20

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:44

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Frp, BA, Bybanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, auka, statleg, støtte, til, Bybanen
NRK - 03 Dec 19 kl. 06:34

Anerkjenner drap av demonstrantar

Iransk statleg tv anerkjenner no at sikkerheitsstyrkar har drepe demonstrantar i fleire byar etter demonstrasjonar mot auka bensinprisar. Det skriv nyheitsbyrået AP. Minst 208 personar skal vere drepne, ifølgje Amnesty International..

NRK - 4 timer siden

Auka handel mellom Noreg og Israel

Den norske eksporten til Israel auka i fjor med 750 millionar kroner, i fylgje SSB. Fisk, krepsdyr og blautdyr utgjer den største delen av eksporten. Også importen frå Israel til Noreg auka tydeleg..

NRK - 15 Jan 20 kl. 16:04

USA truer med auka Kina-toll

USA kan auka tollen på kinesiske varer om Beijing ikkje klarer å leva opp til «fase éin» av handelsavtalen, som dei to landa skriv under på onsdag. Det sa USAs finansminister Steven Mnuchin i eit intervju med CNBC..

NRK - 20 Nov 19 kl. 09:04

Passerte 5,35 millionar innbyggarar

Folketalet i Noreg auka med 11.200 personar i tredje kvartal, og over halvparten av auka skuldast innvandring. Talet på fødslar per 1.

NRK - 7 timer siden

Folketalet auka med nesten 40.000

Folketalet i Noreg auka med 39.400 i fjor, melder Statistisk sentralbyrå. Ved inngangen til 2020 budde det 5 367 580 personar i Noreg.

NRK - 28 Nov 19 kl. 10:02

Rekordhøgt straumforbruk i fjor

Nordmenn har aldri før brukt så mykje straum som i 2018. Det viser nye tal frå SSB. Det totale straumforbruket auka i Noreg auka med to prosent frå 2017 til 2018.

NRK - 17 Dec 19 kl. 15:44

Amerikansk industri auka produksjon

Produksjonen i amerikansk industri auka med 1,1 prosent i november etter at streiken i General Motors blei avslutta, ifølge den amerikanske sentralbanken. Banken seier vidare at auken i november er den største sidan mai 2010..

NRK - 21 Aug 19 kl. 11:22

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 30 Nov 19 kl. 14:49

Auka snøskredfare i Nord-Noreg

Snøskredvarslinga har oppgradert farevarselet i Nord-Noreg. I Troms og Vest-Finnmark blir det meldt om stor snøskredfare i morgon, ifølgje varsom.no.

NRK - 21 Aug 19 kl. 11:22

Mykje fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..

NRK - 30 minutter siden

Negative korona-prøvar i Sauda

Ingen i tre av dei fire isolerte heimane i Sauda er smitta med koronavirus. Det opplyser kommunen. I ettermiddag kom dei første prøvesvara, som var negative.

NRK - 30 minutter siden

Krever 1,5 års fengsel i bildrap

Aktor har lagt ned påstand om fengsel i halvannet år for en 54 år gammel sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap på to kvinnelige fotgjengere på 65 og 57 år i Nordfjord. Hendelsen skjedde i romjulen 2018. 54-åringen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 30 minutter siden

Død rein som «veiskilt»

Statens vegvesen ber de ansvarlige fjerne et rein kadaver som er plassert ved riksvei 92, mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Det døde og halvveis oppspiste dyret er sannsynligvis plassert som et «veiskilt» for å advare om fare..

NRK - 45 minutter siden

Medlemsrekord for Palestinakomiteen

Palestinakomiteen i Norge har passert 4.000 medlemmer – noe som er medlemsrekord. Medlemstallet har økt med rundt 200 det siste året..

NRK - 1 time siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 1 time siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 1 time siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 1 time siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 1 time siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt