NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:37

NRK - 18 Aug 19 kl. 20:44

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Frp, BA, Bybanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, auka, statleg, støtte, til, Bybanen
NRK - 21 Aug 19 kl. 11:22

Mykje fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 21 Aug 19 kl. 11:22

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 10 May 19 kl. 08:19

Prisauke på 2,9 prosent på eitt år

Konsumprisindeksen auka 2,9 prosent frå april 2018 til april 2019. Tolvmånadarsveksten i konsumprisindeksen er uendra sidan mars, melder Statistisk sentralbyrå. Kjerneinflasjonen frå mars til april auka med 0,5 prosent..

Dagbladet - 12 Jun 19 kl. 15:40

Alvorleg statleg overgrep mot familiar

Den uverdige prosessen som regjeringa har gjennomført sidan hestehandelen på Jeløya, er eit reint overgrep mot pelsdyrfamiliar, og mot ei tradisjonsrik distriktsnæring i landbruket..

NRK - 18 May 19 kl. 22:04

Mogleg prosjektilåtak mot Syria

Syria hevder dei har forsvart seg mot prosjektil send frå israelsk territorium, ifølgje ein statleg eigd, syrisk mediekanal. Det skriv Reuters. Prosjektila skal ha vorte fyrt av mot område sør i Syria..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:39

Framleis raudt farenivå

Rørslene i Veslemannen har auka i løpet av dagen, og er no oppe i 37 cm per døgn i øvre delen av fjellet. I nedre del er det 5 cm per døgn. Det har også vore stor steinsprangaktivitet i dag, det melder NVE..

NRK - 05 May 19 kl. 16:42

Bror til eks-president i varetekt

Ifølgje statleg TV har ein millitær dommar sett bror av Algeries tidlegare president Abdelaziz Bouteflika i varetekt, skriv Reuters. To tidlegare etteretningssjefar skal og ha vorte sette i varetekt..

NRK - 01 Jun 19 kl. 11:28

SAS-fly måtte gjere vendereis

Eit fly som skulle frå Oslo til Bergen har problem med hydraulikken, ifølge Avinor. Flyet er på veg tilbake til Oslo lufthavn som har auka beredskapen..

NRK - 09 May 19 kl. 23:27

Kina og USA snakkar saman igjen

USA og Kina møttest til nye handelssamtalar torsdag for å prøve å løyse den årelange tvisten som har vore på grensa til å eskalere med auka toll frå USAs side..

NRK - 26 Apr 19 kl. 15:22

Solid økonomisk vekst i USA

USAs BNP har vakse med 3,2 prosent i løpet av årets fyrste tre første måneder sammenlignet med samme periode i fjor, skriv AP. Auka har samanheng med at selskap har fått større lagerbehaldning og mindre handelsunderskot..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt