NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:13

NRK - 18 aug. 19 kl. 20:44

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Frp, BA, Bybanen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, auka, statleg, støtte, til, Bybanen
NRK - 03 des. 19 kl. 06:34

Anerkjenner drap av demonstrantar

Iransk statleg tv anerkjenner no at sikkerheitsstyrkar har drepe demonstrantar i fleire byar etter demonstrasjonar mot auka bensinprisar. Det skriv nyheitsbyrået AP. Minst 208 personar skal vere drepne, ifølgje Amnesty International..

NRK - 21 april 20 kl. 14:57

Ventetida har auka

Ventetida i spesialisthelsetenesta har auka, syner ferske tal frå Helsedirektoratet. Ventetida frå henvising til time auka med to dagar i 2019 samanlikna med året før - i fjor var mediantalet 66 dagars ventetid..

NRK - 27 feb. 20 kl. 11:05

Auka handel mellom Noreg og Israel

Den norske eksporten til Israel auka i fjor med 750 millionar kroner, i fylgje SSB. Fisk, krepsdyr og blautdyr utgjer den største delen av eksporten. Også importen frå Israel til Noreg auka tydeleg..

NRK - 25 mai 20 kl. 08:13

Folketalet auka med 4800

Folketalet i Noreg auka med 4800 i fyrste kvartal 2020. Med det var det 5.372.

NRK - 15 jan. 20 kl. 16:04

USA truer med auka Kina-toll

USA kan auka tollen på kinesiske varer om Beijing ikkje klarer å leva opp til «fase éin» av handelsavtalen, som dei to landa skriv under på onsdag. Det sa USAs finansminister Steven Mnuchin i eit intervju med CNBC..

NRK - 20 nov. 19 kl. 09:04

Passerte 5,35 millionar innbyggarar

Folketalet i Noreg auka med 11.200 personar i tredje kvartal, og over halvparten av auka skuldast innvandring. Talet på fødslar per 1.

NRK - 07 mai 20 kl. 09:39

Auka frukt og grønt-produksjon

Etter ein tørkesommar i 2018 vart 2019-sesongen mykje betre for bær-, frukt- og grønnsaksprodusentane i Noreg, syner statistikk frå SSB. Jordbæravlingen åleine auka med 15 prosent..

NRK - 21 april 20 kl. 17:26

Høgaste dødstal på 20 år

Det er registrert nesten dobbelt så mange dødsfall i England og Wales hittil i år enn det som var venta. Dødstalet er det høgaste på 20 år, skriv BBC. Koronaviruset er ein årsak til auka, men dødsfall av andre årsakar har òg auka..

NRK - 20 juli 20 kl. 12:39

Auka i svensk arbeidsløyse avtek

Arbeidsløysa i Sverige held fram med å auke, men mindre dramatisk enn før. Ferske tal syner at 9,2 prosent av svenskane no står utan arbeid. Den avtakande auka kan vere grunna låg aktivitet på arbeidsmarknaden i ferietider, seier Arbetsförmedlingen..

NRK - 27 feb. 20 kl. 08:16

Folketalet auka med nesten 40.000

Folketalet i Noreg auka med 39.400 i fjor, melder Statistisk sentralbyrå. Ved inngangen til 2020 budde det 5 367 580 personar i Noreg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 5 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 10 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 5 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 2 timer siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt