NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 10:40

NRK - 26 Mar 20 kl. 17:46

Vil åpne for eksamener i Sverige

Myndighetene i Sverige åpner for at elever på siste året av videregående skole kan få komme tilbake for å få tatt eksamner, skriver Dagens Nyheter. Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell er positiv til oppmykning. I Norge er skriftlig eksamen avlyst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Dagens Nyheter, Anders Tegnell, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, åpne, for, eksameneri , Sverige
P4 - 25 Mar 20 kl. 14:04

Avlyser alle eksamener

Alle skriftlige eksamener i vår for 10. trinn og videregående skole er avlyst på grunn av koronautbruddet. Det melder Kunnskapsdepartementet.

Dagbladet - 25 Mar 20 kl. 14:11

Avlyser skriftlige eksamener

Kunnskapsdepartementet har besluttet at alle skriftlige eksamener i grunnskolen og videregående skole avlyses..

NRK - 25 Mar 20 kl. 14:00

Avlyser alle eksamener

Alle skriftlige eksamener for 10. trinn og videregående er avlyst, melder kunnskapsdepartementet. Muntlig eksamen er ikke bestemt enda.

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 14:31

Eksamener avlyses i grunnskolen og på videregående

Koronautbruddet gjør at regjeringen velger å avlyse skriftlig eksamen for elevene i videregående skole og alle eksamener i grunnskolen denne våren..

Dagbladet - 25 Mar 20 kl. 20:52

All ære til lærerne!

Jeg vil gjøre jobben deres så enkel som mulig. Dette er en viktig del av årsaken til at vi har besluttet å avlyse vårens skriftlige eksamener..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 07:00

Kunnskapsministeren svarer: – Det blir ikke flere eksamener

Flere fag skal bli mer praktiske og utforskende..

NRK - 25 Mar 20 kl. 16:55

Avgjør muntlig eksamen etter påske

Regjeringa har ikke tatt noen endelig avgjørelse om man skal avholde muntlig eksamen i videregående skole denne våren, sa kunnskapsminister Guri Melby (V) onsdag. Besluttninga om dette vil komme etter påske sa Melby. Skriftlig eksamener er avlyst..

VG - I førrgår: 12:09

Gladmelding: Nesten alle fylker anbefaler å gjennomføre privatisteksamenene

En gjennomgang VG har gjort hos fylkeskommunene, viser at nesten alle anbefaler å gjennomføre vårens eksamener for privatister, selv om de som skulle vært avviklet rett etter påske blir forsinket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 15 minutter siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 30 minutter siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 30 minutter siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.

NRK - 11 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 45 minutter siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 1 time siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 45 minutter siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 1 time siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 1 time siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt