VG > Sport

Saturday, 04 April, 19:44

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspiller i PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han leder foreløpig tredje runden etter å ha slått seks birdies på de 13 første hullene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hovland, PGA, Wyndham Classics, Greenboro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktor, Hovland, storspilleri , PGA-turneringeni , Greenboro
VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland leder PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han leder foreløpig tredje runden etter å ha slått fem birdies på de ti første hullene..

NRK - 23 Feb 20 kl. 22:52

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han ledet deb tredje runden etter å ha slått seks birdies på de 13 første hullene, men fikk en tøffere andre halvdel..

P4 - 19 Oct 19 kl. 09:37

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 07:49

Hovland forlenget PGA-rekorden

Den norske golfspilleren Viktor Hovland gikk fredag andre runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Nordmannen ligger på delt 11.-plass i turneringen.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 10:17

Hovland slo tilbake i Sør-Korea – avsluttet turneringen med opptur

Det norske golfesset Viktor Hovland gikk en ny 69-runde på siste dag av PGA-turneringen i Sør-Korea søndag. Det ble til slutt 31.-plass..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:27

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Greensboro

Viktor Hovlands seks slag under par på den tredje runden i PGA-turneringen i Greensboro sendte ham opp i tetkampen foran søndagens finale..

P4 - 08 Feb 20 kl. 09:49

Hovland med hole-in-one

Den norske golfspilleren Viktor Hovland fikk publikum til å hyle da han imponerte med en hole in one på full 14 da han spilte PGA-turneringen i Monterey Peninsula i natt. Til Eurosport sier 22-åringen at det hele var dritkult. Hovland ligger på en 24.

NRK - 09 Mar 20 kl. 06:29

Bogeys ødela for Viktor Hovland

Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i Orlando med en runde på fem slag over par. Fire bogeys på fem hull ødela en ellers bra runde. 22-åringen endte på 42.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Sjarapova vil hjelpe i corona-krisen: Her er mitt telefonnummer!

Maria Sjarapova (32) har nylig hengt opp tennisracketen for godt. Men nå vil hun hjelpe i corona-krisen..

VG - 1 time siden

Desta Marie Beeder knekker sammen i «Kompani Lauritzen»: – Som et skadet dyr

TV-profilen (31) gjemte seg bak en busk da hun kjente at tårene presset på, men ble oppdaget at Dag Otto Lauritzen (63). – Det skjer én gang i tiåret, sier hun..

VG - 3 timer siden

Kennedy-tragedien: Søket etter mor og sønn (8) er avsluttet

Søket etter Robert F. Kennedys barnebarn Meave Kennedy McKean og hennes åtte år gamle sønn, som forsvant under en kanotur, er nå avsluttet..

VG - 5 timer siden

Tror på ny omkamp om høydehus: – Rart med særnorske regler

For tredje gang kan det bli høydehus-kamp på Idrettstinget..

VG - 5 timer siden

Fem steder vi vil reise til når dette er over

Vi drømmer om å drikke vin på en fortauskafé i Paris, spise grillspyd på en gresk øy og kjenne solen varme på en strand i Spania. Vi gleder oss til coronaviruset er bekjempet og vi kan reise igjen..

VG - 9 timer siden

Selger mest i Norge – og får terningkast 6! Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys..

VG - 9 timer siden

Det finnes ting som er verre enn å dø

Tillit og håp har vært utallige generasjoners kjepp og stav i dødsskyggens dal..

VG - 10 timer siden

Britisk bokseprofil mistet faren og farmoren: – Bare hold dere hjemme

Om en uke skulle Anthony Yarde (28) ha gått en stor kamp i London, men coronaepidemien stoppet den. Nå dreier livet seg om alt annet enn boksing, for i løpet av seks dager døde faren og bestemoren av coronaviruset..

VG - 20 timer siden

Lege om hardt rammede New York: – Jeg har ikke ord

NEW YORK (VG) Samtidig som dødstallene fortsetter å stige i hardt rammede New York, tar flere saken i egne hender: De hjelper helsearbeiderne i frontlinjen..

VG - 21 timer siden

Musikkfestivalene trygler om avklaring: – Desperat situasjon

Det som skulle være festivalsommeren 2020 nærmer seg med stormskritt. Flere av festivalene ber nå helsemyndighetene om å legge ned forbud mot arrangementene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt