VG > Sport

Saturday, 04 April, 12:06

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland leder PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han leder foreløpig tredje runden etter å ha slått fem birdies på de ti første hullene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hovland, PGA, Wyndham Classics, Greenboro

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktor, Hovland, leder, PGA-turneringeni , Greenboro
VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspiller i PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han leder foreløpig tredje runden etter å ha slått seks birdies på de 13 første hullene..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:27

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

NRK - 23 Feb 20 kl. 22:52

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Greenboro

Viktor Hovland (20) har åpnet tredje runde av PGA-turneringen Wyndham Classics med et smell. Han ledet deb tredje runden etter å ha slått seks birdies på de 13 første hullene, men fikk en tøffere andre halvdel..

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 22:56

Hovland med forrykende runde: Leder storturnering før siste dag og kan ta karrierens største seier.

Viktor Hovland avsluttet med birdie-fest og leder PGA-turneringen i golf i Puerto Rico foran søndagens avslutningsrunde..

P4 - 22 Feb 20 kl. 23:16

Hovland leder PGA-turnering

Viktor Hovland leder PGA-turneringen i golf i Puerto Rico foran avslutningsrunden i morgen. Han toppet resultatlisten sammen med tre andre spillere foran dagens runde. Der spilte nordmannen så godt - blant annet hadde han hele åtte birdier - at han har lagt samtlige konkurrenter bak seg..

P4 - 19 Oct 19 kl. 09:37

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 07:49

Hovland forlenget PGA-rekorden

Den norske golfspilleren Viktor Hovland gikk fredag andre runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Nordmannen ligger på delt 11.-plass i turneringen.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 10:17

Hovland slo tilbake i Sør-Korea – avsluttet turneringen med opptur

Det norske golfesset Viktor Hovland gikk en ny 69-runde på siste dag av PGA-turneringen i Sør-Korea søndag. Det ble til slutt 31.-plass..

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Greensboro

Viktor Hovlands seks slag under par på den tredje runden i PGA-turneringen i Greensboro sendte ham opp i tetkampen foran søndagens finale..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Selger mest i Norge – og får terningkast 6! Bokanmeldelse: «Nordlys bok 3. Kråkesøstrene»

Malin Falch (27) spiller et høyt spill med stereotyper, klisjeer og tablåer – men klarer å lande det hele med bravur i tredjeboken av barnefantasytegneserien Nordlys..

VG - 1 time siden

Det finnes ting som er verre enn å dø

Tillit og håp har vært utallige generasjoners kjepp og stav i dødsskyggens dal..

VG - 2 timer siden

Britisk bokseprofil mistet faren og farmoren: – Bare hold dere hjemme

Om en uke skulle Anthony Yarde (28) ha gått en stor kamp i London, men coronaepidemien stoppet den. Nå dreier livet seg om alt annet enn boksing, for i løpet av seks dager døde faren og bestemoren av coronaviruset..

VG - 12 timer siden

Lege om hardt rammede New York: – Jeg har ikke ord

NEW YORK (VG) Samtidig som dødstallene fortsetter å stige i hardt rammede New York, tar flere saken i egne hender: De hjelper helsearbeiderne i frontlinjen..

VG - 14 timer siden

Musikkfestivalene trygler om avklaring: – Desperat situasjon

Det som skulle være festivalsommeren 2020 nærmer seg med stormskritt. Flere av festivalene ber nå helsemyndighetene om å legge ned forbud mot arrangementene..

VG - 14 timer siden

FHI-forsker: Tallene tyder på at tiltakene har hatt effekt

I dag er det tre uker siden regjeringen innførte de mest inngripende tiltakene i fredstid. Disse tallene viser hvordan tiltakene har fungert til nå..

VG - 15 timer siden

TV-anmeldelse «Deadwater Fell»: Krimkollaps

«Deadwater Fell» er et eksempel på at oppskrifter kan slå feil selv med de beste ingredienser..

VG - 17 timer siden

Coronasmittede Tom (50) lå ni døgn i koma: – Bare i stand til å eksistere

«Kjør blått», sa ambulansepersonellet etter å ha hentet Tom Rosenvinge (50) opp fra kjellerleiligheten i hjemmet hans på Mogreina i Ullensaker. Han våknet ni døgn senere..

VG - 17 timer siden

Her er NFFs coronavettregler

Norges Fotballforbund har utarbeidet coronavettregler for fotballen i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet. De skal hindre smitte ved trening..

VG - 17 timer siden

Christian Eriksen takker Hareide: – Takk for alt du har gitt meg

Danmarks superstjerne Christian Eriksen (28) sender et stort takk til Åge Hareide (66) for nordmannens tid som trener for det danske landslaget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt