P4 > Nyheter

Saturday, 16 November, 02:53

P4 - 09 Nov 19 kl. 16:36

Viktig kamp avlyst

Dagens kamp mellom Sandmes Ulf og Strømmen i OBOS-ligaen er utsatt på ubestemt tid - fordi dommeren mener banen er for hard.
Siste serierunde spilles nå i ettermiddag, og utsettelsen kan få konsekvenser i nedrykksstriden.
Før runden ligger nemlig Strømmen på plassen over nedrykkskvalfisiering, med Notodden to poeng bak..
Les mer på P4


Les mer om:
Sandmes Ulf, Strømmen, OBOS, Notodden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktig, kamp, avlyst
Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 18:00

DIREKTE: Følg Vipers’ tøffe Champions League-kamp og chat med vår reporter

Vipers spiller viktig kamp mot Metz i Champions League. Kampstart 20.45..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 15:19

Sandnes Ulfs kamp mot Strømmen i fare for å bli avlyst

Mye tyder på at oppgjøret mellom Sandnes Ulf og Strømmen ikke blir spilt i ettermiddag. Frost på banen gjør at ingenting er avgjort ennå..

NRK - 15 Sep 19 kl. 09:28

Avlyser hinderløp på grunn av uver

Hinderløpet Trolljegeren junior på Fløyen i Bergen i dag er avlyst på grunn av vêret. Eit tilsvarande løp for vaksne blei gjennomført i går, men junior-løpet for dei mellom 7–15 år er avlyst. Arrangørane meiner risikoen i dag er for stor..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 14:51

Hongkong-demonstrasjon avlyst – fremtredende aktivister pågrepet

De kjente Hongkong-aktivistene Joshua Wong og Agnes Chow er løslatt mot kausjon etter at de ble pågrepet tidlig fredag. Lørdagens demonstrasjon er avlyst..

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Avlyste Taliban-møte

Donald Trump har avlyst et møte med Taliban, som skulle holdes i all hemmelighet i dag. Årsaken er Taliban innrømmet et angrep i Kabul i Afghanistan, der en amerikaner og elleve andre mennesker ble drept. Den amerikanske presidenten skulle møtt afghanistans president og de øverste lederne i taliban, men skriver på Twitter at han har avlyst det hele..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:52

– Viktig for Afrika

Professor Siri Gloppen omtaler utdelingen av fredsprisen til Etiopias statsminister Abiy Ahmed som en veldig god og viktig pris. – Jeg tror den er viktig for Etiopia og for Afrika, sier Kloppen til TV2, og peker på at Abiys lederskap anerkjennes..

P4 - 20 Jul 19 kl. 11:30

Arrangementer avlyses i USA på grunn av hete

New Yorks myndigheter har avlyst flere arrangementet i helgen fordi temperaturen ventes å nå over 40 grader. Myndighetene i byen har åpnet 500 nedkjølingssentre rundt om kring i storbyen. Konserter og store idrettsarrangementer er avlyst.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 17:47

Følg FTC – Vipers og chat med vår reporter

Vipers spiller meget viktig kamp i Champions League lørdag klokken 19.30..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 20:53

Horneland nådeløs tre dager før skjebnekampen: – Ikke akseptabelt

Tirsdag kveld vet Rosenborg om de spiller i Mesterligaen eller ei. Lørdag vant de en viktig kamp i Eliteserien, uten at det imponerte sjefen..

P4 - 03 Nov 19 kl. 15:42

Møte med statsminister avlyst

Statsminister Erna Solberg møte Litauens statsminister i Vilnius i morgen er avlyst på grunn av sykdom. Solberg reiser til Litauen i dag i forkant av et møte med et politisk partisamarbeid mellom konservative og kristendemokratiske partier i Europa. I oktober kom nyheten om at Russland og Litauen er enige om å utveksle to russere mot to litauere og en ikke navngitt nordmann som er dømt i Russland.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Frode Berg på fb

- To år i russisk varetektsfengsel har vært en tøff tid for meg. Det sier spiondømte Frode Berg i en video på Facebook. Berg ble dømt til 14 års fengsel for spionasje mot Russland, men ble i dag utlevert til Litauen..

P4 - 4 timer siden

Kvinne drept Florø

En kvinne er knivdrept i Florø i Sogn og Fjordane. Politiet har pågrepet en mann som de mener er gjerningsmannen. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20, men kvinnen ble erklært død på stedet..

P4 - 5 timer siden

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

P4 - 5 timer siden

Rektor underslag

En rektor ved en skole på Vestlandet er dømt til 90 dages ubetinget fengsel for grovt underslag, melder TV 2. Rektoren skal ha kjøpt utstyr som høyttalere, kompostkvern, gassvarmeovn og Macbook til privat bruk, men brukte skolens penger til dette..

P4 - 6 timer siden

Damer og taxi

Det skal bli tryggere for kvinner i Oslo å komme seg hjem fra julebord fra 15. november til 15. desember, melder NTB.

P4 - 10 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - 10 timer siden

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 10 timer siden

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

P4 - 10 timer siden

Etterretningstjenesten er glade

Etterretningstjenesten er svært glade for at spiondømte Frode Berg nå er benådet. Berg har vært fengslet i Moskva i nesten to år, og det er første gang E-tjenesten uttaler seg om dette. Sjef Morten Haga Lunde sier til NRK at det er gledelig at Berg endelig kan gjenforenes med familien..

P4 - 10 timer siden

Blir ingen stor markering i Kirkenes

Det blir ingen stor markering for Frode Berg når han snart kommer hjem til Kirkenes. Det sier ordfører i Sør-Varanger kommune, Rune Rafaelsen fra Arbeiderpartiet. I dag ble det kjent at spiondømte Berg er blitt benådet av Russland og utlevert til norske myndigheter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt