P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 10:48

P4 - 09 Nov 19 kl. 16:36

Viktig kamp avlyst

Dagens kamp mellom Sandmes Ulf og Strømmen i OBOS-ligaen er utsatt på ubestemt tid - fordi dommeren mener banen er for hard.
Siste serierunde spilles nå i ettermiddag, og utsettelsen kan få konsekvenser i nedrykksstriden.
Før runden ligger nemlig Strømmen på plassen over nedrykkskvalfisiering, med Notodden to poeng bak..
Les mer på P4


Les mer om:
Sandmes Ulf, Strømmen, OBOS, Notodden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viktig, kamp, avlyst
NRK - 22 Dec 19 kl. 03:17

Skogbrann stanser cricketkamp

Røyk fra de voldsomme skogbrannene i Australia har ført til at sikten er så dårlig at en viktig cricket-kamp ble avlyst. Tung røyk og bekymring for helsen til spillere og publikum gjorde at kampen mellom Sydney Thunder og Adelaide Striker er utsatt..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 08:16

Glimt - TIL er avlyst

Fredagens kamp mellom Bodø/Glimt og TIL er avlyst grunnet koronaviruset..

Aftenposten - 02 Mar 20 kl. 12:21

Norske skiarrangementer kan bli avlyst på grunn av virusfrykt

Både sprinten på Konnerud og Holmenkollen skifestival kan bli avlyst. – Det er viktig å vurdere dem, for der samles mange mennesker og står tett, sier Svein Lie, fagdirektør i Helsedirektoratet, til NRK..

Aftenposten - 02 Mar 20 kl. 12:21

Norske skiarrangement kan bli avlyst på grunn av virusfrykt

Både sprinten i Drammen og Holmenkollen skifestival kan bli avlyst. – Det er viktig å vurdere dem, for der samles mange mennesker og står tett, sier Svein Lie, fagdirektør i Helsedirektoratet, til NRK..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 14:50

Hockeyklubb regner med «fullt hus» til avlyst kamp

Frisk Asker-fansen kjøper billetter i hopetall til klubbens kvartfinale i ishockey-sluttspillet. Kampen er for lengst avlyst som følge av viruskrisen..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 08:16

Glimt-TIL avlyst - samtidig stenger TIL ned treninger for 70 lag

Fredagens kamp mellom Bodø/Glimt og TIL er avlyst grunnet koronaviruset. TIL stenger også ned all innendørsaktivitet for aldersbestemte lag..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 12:25

Sandnes Ulf-kamp avlyst grunnet flytrøbbel

Det blir ingen kamp mellom Sandnes Ulf og Vard Haugesund..

VG - 09 Feb 20 kl. 12:06

Værkaos stopper idretter i Europa: Premier League-kamp avlyst

Stormene «Sabine» og «Ciara» skaper kaos for fotballkamper i Europa og nå er Manchester City og West Ham avlyst. Nå renner det inn med avlysninger i flere idretter og nordmenn er også berørt..

P4 - 23 Apr 20 kl. 22:11

EM i friidrett er avlyst

Nok et stort idrettsarrangement er avlyst. Denne gang er det EM i friidrett i Paris i august som fjernes fra kalenderen. Frem til nå har det vært ett av få mesterskap som hverken har vært avlyst eller utsatt..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:27

Ishockey-VM for menn avlyst

Herrenes ishockey-VM i Sveits er avlyst som følge av koronavirus-pandemien. Norges ishockeypresident Tage Pettersen sier til NTB at det var en ventet avgjørelse, etter at det fleste europeiske ligaene har avlyst vårsesongen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sotra-siktet fremstilles for varetekt

Mandag formiddag fremstilles mannen som er siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

P4 - 1 time siden

En million smittede i Latin-Amerika og Karibia

Over én million mennesker er smittet av koronavirus i Latin-Amerika og Karibia, ifølge en opptelling nyhetsbyrået AFP har gjort. Over halvparten av smittetilfellene er i Brasil. Det er nå bare USA, Storbritannia og Italia som har flere koronarelaterte dødsfall enn Brasil..

P4 - 1 time siden

Søk etter båtfunn i Florø

Snekka som mandag morgen ble funnet ved Florø med motoren i gang, er trolig stjålet i løpet av natten. Det ble satt i gang fullt søk i området i tilfelle noen skulle ha falt i sjøen fra båten. Eieren av båten er kontaktet og har ikke selv brukt båten.

P4 - 45 minutter siden

Kraftig fall i dansk bilsalg

Koronapandemien har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs. Det viser en spørreundersøkelse Autobranchen Danmark har gjort. En av fem danske bilforhandlere svarer at de risikerer å gå konkurs innen et år..

P4 - 45 minutter siden

Oppsving på asiatiske børser

Det fortsetter å gå oppover på de asiatiske børsene til tross for koronapandemien. Nikkei 225-indeksen i Tokyo steg i dag med 0,8 prosent og endte på det høyeste på tre måneder. Den siste måneden har indeksen steget med 12,5 prosent og den ligger nå 8,1 prosent høyere enn for ett år siden, skriver NTB.

P4 - 15 minutter siden

Prinsessens instagramkonto er hacket

Prinsesse Märtha Louises instagramkonto deaktivert. Prinsessens sekretær Carina Scheele Carlsen sier til VG at kontoen er hacket og at de prøver å ordne opp i det. Både prinsessen og kjæresten Durek Verret har på Instagram uttalt seg om George Floyd som døde da han ble brutalt arrestert i USA forrige mandag.

P4 - 15 minutter siden

Ber fortsatt folk reise kollektivt

- Det er viktig for Oslos fremtid at folk fortsatt reiser kollektivt både nå og fremover. Det sier nestleder i MDG, Arild Hermstad. I en ny undersøkelse svarer fire av ti at de vil unngå å reise kollektivt etter at koronapandemien er over på grunn av trengsel og smittefare.

P4 - 2 timer siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 3 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 3 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt