NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 02:56

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:36

Viasat mister mesterligaen

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NENT Group, Norge, Sverige, Kampanje, Viasat

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viasat, mister, mesterligaen
NRK - 09 Apr 20 kl. 08:36

Viasat mister Champions League

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

VG - 09 Apr 20 kl. 08:43

Nent Group mister Champions League-fotballen – sikret seg «lillebroren»

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

NRK - 29 Apr 20 kl. 09:05

TV 2 sender mesterligaen fra 2021

TV 2 overtar rettighetene til Mesterligaen i fotball fra 2021/22-sesongen til sommeren 2024. Nent Group, som blant annet eier Viasat, har hatt rettighetene i mange år. De siste to sesongene har Nent Group delt mesterligarettighetene med TV 2..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 08:33

Viasat mister Champions League-rettighetene

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til Champions League i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

NRK - 06 Feb 20 kl. 07:41

TV 2 mister Premier League

TV 2 mister rettighetene til å sende Premier League fra 2022/23-sesongen. Fra sommeren 2022 er det NENT Group, som eier Viasat, som tar over. De har sikret seg rettighetene frem til 2028.

NRK - 05 May 20 kl. 16:07

Canal Digital + Viasat = Allente

Viasat Consumer og Canal Digital slår seg sammen. Det nye selskapet vil hete Allente og får 1,25 millioner kunder i det nordiske markedet. EU har godkjent fusjonen som skaper en ny TV-distributør med en omsetning på om lag 7 millarder kroner i året..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 08:33

Mister Champions League-rettighetene – sikret seg «lillebroren»

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til Champions League i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

P4 - 06 Feb 20 kl. 07:49

NENT overtar Premier League

TV 2 mister rettighetene til å sende Premier League fra sommeren 2022. Da er det NENT Group, som eier Viasat, TV3 og P4 som tar over. NENT har sikret seg rettighetene frem til 2028.

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 19:01

Elverum slått ut av mesterligaen etter tap mot Sagosens PSG

Elverum ryker ut av mesterligaen i håndball etter 25-31-tap mot Paris Saint-Germain lørdag. Sander Sagosen scoret åtte mål for franskmennene..

P4 - 29 Apr 20 kl. 09:19

TV 2 sikret seg Champions League

TV 2 har sikret seg rettighetene til Champions League fra 2021 til 2024. I dag ble det klart at kanalen overtar de gjeve fotballkampene fra Nent Group - som har sendt disse på Viasat og TV 3 helt siden 1992. Der blir de også å se ut neste sesong før TV 2 overtar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Märtha Louise om rasisme

På Instagram forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan forholdet til Durek Verrett har gitt henne et krasjkurs i rasisme. Etter at hun innledet et forhold til den omstridte sjamanen, har hun fått mange reaksjoner og lært mye, skriver hun..

NRK - 15 minutter siden

Enebolig totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 2 timer siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 2 timer siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 3 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt