NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 01:11

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:36

Viasat mister Champions League

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..
Les mer på NRK


Les mer om:
NENT Group, Norge, Sverige, Kampanje, Viasat, Champions League

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Viasat, mister, Champions, League
Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 08:33

Viasat mister Champions League-rettighetene

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til Champions League i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 08:33

Mister Champions League-rettighetene – sikret seg «lillebroren»

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til Champions League i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

P4 - 29 Apr 20 kl. 09:19

TV 2 sikret seg Champions League

TV 2 har sikret seg rettighetene til Champions League fra 2021 til 2024. I dag ble det klart at kanalen overtar de gjeve fotballkampene fra Nent Group - som har sendt disse på Viasat og TV 3 helt siden 1992. Der blir de også å se ut neste sesong før TV 2 overtar.

NRK - 06 Feb 20 kl. 07:41

TV 2 mister Premier League

TV 2 mister rettighetene til å sende Premier League fra 2022/23-sesongen. Fra sommeren 2022 er det NENT Group, som eier Viasat, som tar over. De har sikret seg rettighetene frem til 2028.

VG - 09 Apr 20 kl. 08:43

Nent Group mister Champions League-fotballen – sikret seg «lillebroren»

Viasat-eier Nent Group har ikke klart å forlenge TV-rettighetene til mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje..

P4 - 13 Mar 20 kl. 11:19

Utsetter Champions League

Både Champions League og Europa League i fotball utsettes. Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet UEFA nå. I Champions League er det de siste kampene i åttedelsfinalene, som skulle vært spilt tirsdag og onsdag neste uke, som er utsatt på ubestemt tid..

P4 - 06 Feb 20 kl. 07:49

NENT overtar Premier League

TV 2 mister rettighetene til å sende Premier League fra sommeren 2022. Da er det NENT Group, som eier Viasat, TV3 og P4 som tar over. NENT har sikret seg rettighetene frem til 2028.

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 20:10

– Jeg er en introvert fyr som aldri hadde ambisjoner om å kommentere fotball

Viasat mistet rettighetene til Champions League. Det er vemodig for kommentator Roar Stokke..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 23:25

Hevder fotball-EM blir utsatt: Slik kan Champions League og Europa League avgjøres

Hvis EM utsettes, kan en miniturnering i Istanbul og Gdansk avgjøre denne sesongens Champions League og Europa League..

VG - 13 Mar 20 kl. 11:11

UEFA: Champions League og Europa League utsettes

Neste ukes planlagte sluttspillskamper i Champions League og Europa League settes på vent, melder Det europeiske fotballforbundet (UEFA) fredag formiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 7 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 15 minutter siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 45 minutter siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 1 time siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 1 time siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 1 time siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 1 time siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..

NRK - 1 time siden

– Ta kneet bort fra våre nakker!

Pastor Al Sharpton sa at det er på tide at politiet blir stilt til ansvar da han mintes George Floyd som døde av kvelning under en arrestasjon i Minneapolis. – Ta kneet bort fra våre nakker! sa pastoren med henvisning til 400 år med diskriminering..

NRK - 1 time siden

Munnbind påbode på buss i England

Frå 15. juni vert det påbode med munnbind for alle som reiser med offentleg transport i England, seier transportminister Grant Shapps. Dei nye reglane gjeld berre for England, og førebels ikkje for Wales, Skottland eller Nord-Irland..

NRK - 2 timer siden

Fallende koronatall i Frankrike

For 7. uke på rad faller tallet på pasienter som er innlagt med kornasmitte på franske sykehus. Nå er 13.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt