VG > Sport

Mandag, 26 Oktober, 11:32

VG - 04 sep. 19 kl. 15:27

Vi trenger klimaresultater

Det haster med å få resultater for klima- og miljø i Oslo. Byrådet har lite å vise til foruten medieutspill, kronikker, fest og feiring. Oslo trenger at vi handler nå og faktisk leverer resultater fordi klimakrisen er her allerede..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi trenger, klimaresultater
Dagbladet - 08 des. 19 kl. 16:15

Norske klimaresultater er bedre enn sitt rykte

Her er klimastatistikken som ikke får oppmerksomhet..

VG - 17 aug. 19 kl. 12:56

Religion må kritiseres

Vi trenger en handlingsplan mot muslimhat. Vi trenger ikke en handlingsplan mot islamofobi. Mennesker trenger vern.

VG - 22 juli 19 kl. 05:00

Brann-treneren om overgangsvindu: – Jeg trenger ingen

BERGEN (VG) (Brann - Stabæk 2–1) Brann-trener Lars Arne Nilsen mener at verktøykassen ikke trenger påfyll når overgangsvinduet åpner 1. august. Han har alle spillerne han trenger..

P4 - 19 feb. 20 kl. 08:50

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

VG - 25 feb. 20 kl. 07:53

Forfattere trenger ikke regler, de trenger å tenke seg om

Når skiløpere, bloggere og programledere skriver bøker om sitt forhold til andre mennesker, kan mye gå galt. Likevel trenger vi ingen Vær Varsom-plakat for forlagsbransjen..

P4 - 08 juli 20 kl. 12:35

Flere innlagt på sykehus i USA

Stadig flere personer med koronasmitte i USA trenger sykehusbehandling. I delstatene Texas og Arizona er legene nå svært bekymret for at de ikke skal få plass til alle som trenger å bli innlagt. Enkelte steder er det ventelister for sengeplass på intensivavdelingen, melder CNN.

Aftenposten - 20 mai 19 kl. 22:00

Vi vil ha vindkraft, men ikke vindturbiner | Erling Røed Larsen

Vi trenger energi. Men vi trenger også uberørt natur. Hvordan skal vi balansere disse kryssende hensynene?.

VG - 23 mai 19 kl. 04:02

Idretten trenger en påtalenemnd: Hvem vil straffe sine egne?

VM-skandalen i Bergen viser hvorfor idretten trenger en påtalenemnd. Nå er det dessverre stor fare for at et forslag om å innføre dette blir nedstemt på idrettstinget – uten en skikkelig diskusjon..

VG - 14 juni 19 kl. 12:43

Vi trenger flere boliger i Oslo – ikke færre

Trygve Slagsvold Vedum sier nei til nye boliger i Oslo. Men vi trenger flere, ikke færre boliger i hovedstaden..

P4 - 16 juni 19 kl. 12:07

- Vi trenger bypakkene

- Vi trenger bypakkene for å gjøre byene bedre. Det sa partileder Trine Skei Grande på en pressekonferanse i forbindelse med landsstyremøtet i Venstre i dag. Frps landsstyre vedtok nylig at de vil stanse bypakkene, som ett av flere tiltak, for å få ned bompengebelastningen..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Splittende utnevnelse

Det er en ulykke for USA at utnevnelsene til Høyesterett har blitt så politisk betent. Utnevnelsen av Amy Coney Barrett skaper større konflikt i et allerede dypt splittet samfunn..

VG - 4 timer siden

Alternativet var vraking fra den neste troppen

BODØ (VG) Det var det eneste alternativet: Uten et fruktbart møte, med innrømmelser fra begge parter, kunne ikke Lars Lagerbäck (72) ha tatt ut Alexander Sørloth (24) i den neste landslagstroppen..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Les i dagens avis om hvordan corona-pandemien endret TV-planene til Truls Svendsen (46) og som på den måten bidro til at han nå snart er tobarnsfar..

VG - 13 timer siden

Knutsen: - Junker er den smarteste spissen i Norge

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Mjøndalen 2–0) Kasper Junker (26) benyttet sjansen da Jens Petter Hauge er solgt og Philip Zinckernagel skadet: Han scoret to, vant kampen for Glimt – og tangerte de to rekkekameratene. Alle tre står nå med 14 seriemål..

VG - 13 timer siden

Innbytter Vardy avgjorde mot Arsenal – scoret mål nummer elleve mot «drømmemotstanderen»

(Arsenal - Leicester 0–1) Skadetrøbbel og en time på benken hindret ikke Jamie Vardy (33) i å score mot Arsenal, klubben han tydeligvis elsker å spille mot..

VG - 13 timer siden

Raymond Røskeland mener at han tapte «Farmen»-tvekamp med vilje: – En dårlig taper

Det var svært dårlig stemning mellom de to kamphanene i «Farmen». Men ifølge hjemsendte Raymond Røskeland (36) skjedde noe som gjorde at han snudde helt. Nå fortsetter uenighetene..

VG - 13 timer siden

«Farmen»-deltager forlot innspillingen etter å ha blitt skadet i tvekamp

Daniel Viem Årdal (30) vant kampen han trodde han skulle tape, men slo seg så kraftig at produksjonen ville sjekke om det var snakk om et brudd..

VG - 14 timer siden

USA-valget: Her står slaget om presidentjobben

Et lite knippe delstater kan snu hele valgresultatet i USA på hodet. Særlig utpeker to delstater seg til å bli neglebitende spennende dette valget..

VG - 15 timer siden

«Utskjelte» RBK-spillere i hovedrollene mot Sarpsborg: – Han gikk over grensen

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg-Rosenborg 1–2) Dino Islamović (26) fikk mye pepper i sommer og Pa Konate (26) ble stemplet som et dårlig kjøp. Søndag avgjorde de mot Sarpsborg..

VG - 16 timer siden

«Farmen»-deltagere får truende brev og meldinger: – TV 2 har stilt lite opp for oss

Én «Farmen»-deltager fikk nylig et brev i posten der hun sammenlignes med Nord-Koreas statsleder og diktator, Kim Jong-un. Hun er ikke alene i hatet fra seerne. – Helt uakseptabelt, mener TV 2..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt