E24 > Økonomi

Tirsdag, 04 August, 07:22

E24 - I førrgår: 14:55

Vi tar mindre taxi, og snart kommer fryktet reform: – Nå skal de slippe fanden løs

Ferske tall viser at taxinæringens omsetning har stabilisert seg på 24 prosent under fjoråret. Med en kommende reform av næringen i høst, tviler taxiledelsen på at de vil klare å styrke seg i tide..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi tarmindre , taxiog snart kommer , fryktet, reform, Nå skal de slippe fanden løs
Aftenposten - I førrgår: 14:55

Vi tar mindre taxi, og snart kommer fryktet reform: – Nå skal de slippe fanden løs

Ferske tall viser at taxinæringens omsetning har stabilisert seg på 24 prosent under fjoråret. Med en kommende reform av næringen i høst, tviler taxiledelsen på at de vil klare å styrke seg i tide..

NRK - 25 juli 20 kl. 04:48

Taxi kjørte inn i folkemengde

Flere personer ble skadd da de ble påkjørt av en taxi i sentrum av Borlänge i Sverige, opplyser politiet. Tre personer er sendt til sykehus. En av dem er alvorlig skadd, opplyste politiet natt til lørdag.

VG - 06 mai 20 kl. 17:00

OL-håpets maraton-hjemreise: 355 km i taxi

Etter over fire måneder i delvis isolasjon, skal Norges beste langdistanseløper og OL-maraton-håp Sondre Nordstad Moen (29) være på vei hjem fra Kenya. Første del av reiseruten: 355 kilometer i taxi..

NRK - 15 april 20 kl. 00:06

Ber om utsettelse av taxi-reformen

Taxinæringen har hatt en omsetningssvikt på over 80 prosent på grunn av koronaviruset. Nå vil taxinæringen, NHO og de fleste fylkeskommuner be om at frislipp­ av taxier i taxi-reformen blir utsatt på grunn av koronaviruset, melder Aftenposten..

VG - 12 april 20 kl. 21:15

Færre har dødd av coronaviruset enn fryktet

I et par uker har de sett en tydelig trend: Antall Covid-19 pasienter på sykehus har stabilisert seg og dødeligheten i coronaepidemiens første bølge er blitt lavere enn fryktet..

P4 - 15 mai 20 kl. 06:11

Mindre smitte enn fryktet

Eksperter fryktet koronaviruset i Oslo ville spre seg mer enn ønskelig om de åpnet skolene igjen. De trodde det ville være umulig at hver smittede person ville fortsette å smitte under en annen, men de var for pessimistiske, melder Aftenposten. Den siste rapporten fra FHI viser at reproduksjonstallet i Oslo er på 0,84..

VG - 30 april 20 kl. 06:46

Tom Hagens kollega gjennom 25 år til VG: – Fryktet at dette kunne skje

To dager før Anne-Elisabeth Hagen forsvant var Glenn Hartmann-Hansen på besøk hos ekteparet. Han sier at han innerst inne fryktet at Tom Hagen kunne bli pågrepet, men at han ble sjokkert da det først skjedde..

VG - 24 juni 20 kl. 10:41

Fryktet for karrieren etter diabetesdiagnose – da fikk Eikrem besøk av Ferguson på sykehuset

MOLDE (VG) Da Magnus Wolff Eikrem (den gang 16 år) lå på sykehuset i Manchester, med diagnosen «diabetes», fryktet han at fotball-karrieren var over. Da dukket Manchester Uniteds mektige manager, Alex Ferguson, opp ....

P4 - 24 april 20 kl. 07:24

Tror ledigheten blir lavere enn fryktet

Ledigheten i Norge på grunn av koronakrisen blir trolig lavere enn fryktet. Det internasjonale pengefondet, IMF, kom med en prognose forrige uke om at det kan bli 13 prosent ledighet. Men nå justerer de dette ned, og tror en ledighet på 9-10 prosent er mer realsitisk, melder Aftenposten.

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 20:42

Aftenposten mener: Sikkerhetsrådet trenger reform

FNs viktigste organ har en utdatert sammensetning..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Kraftig resultatfall for Oslo Børs-selskapene: – Mange som sliter

Coronakrisen og lave oljepriser setter fortsatt dype spor i inntjeningen på Oslo Børs. Analytikerne tror imidlertid på et kraftig comeback neste år..

E24 - 1 time siden

Flertallet i eventbransjen tror de ikke vil klare seg uten hjelp

Bare hver fjerde virksomhet som er medlem av Sponsor- og Eventforeningen, tror de vil overleve ut tredje kvartal i år hvis ikke koronakompensasjonen endres..

E24 - 1 time siden

Milliardøkning i statlig bruk av konsulenter

Staten har brukt over én milliard kroner mer på konsulenttjenester i år enn i samme periode i fjor, skriver Dagbladet. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum reagerer..

E24 - 9 timer siden

Microsoft suste opp på Wall Street etter Tiktok-samtaler

Teknologitunge Nasdaq satte ny rekord mandag etter at teknologiselskapene dro opp..

E24 - 10 timer siden

Trump: En del av Tiktok-oppkjøpet bør gå til regjeringen

President Donald Trump mener en «veldig betydelig» del av Tiktoks oppkjøpspris må gå til den amerikanske staten etter å ha snakket med Microsoft om et mulig oppkjøp i helgen..

E24 - 11 timer siden

Elbilsalget gikk ned i juli: Elbilforeningen er bekymret

I juli endte elbilandelen i nybilsalget på 45,1 prosent, viser tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken. Det er ikke Elbilforeningen fornøyd med..

E24 - 11 timer siden

Hurtigruten-krisen kom på verst tenkelige tidspunkt. Nå står neste års bookinger i fare.

Hurtigruten stopper sine ekspedisjonscruise på ubestemt tid akkurat i det den viktige høstsesongen for bookinger til neste år begynner. Mens inntektstapet på kort sikt anslås til kun 54 millioner kroner, er den store faren tap av bookinger for 2021..

E24 - 11 timer siden

Color Line skjerper inn etter smitteutbruddet på Hurtigruten

Men rederiet er ikke bekymret for at folk nå skal bli redde for å bruke skipene deres..

E24 - 13 timer siden

– Vi har ikke fulgt opp karanteneregler godt nok

Hurtigruten-sjefen legger seg flat og sier de kunne unngått situasjonen selskapet nå står i, om man hadde fulgt karantenereglene på riktig måte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt