VG > Økonomi

Mandag, 28 September, 14:57

VG - 14 aug. 20 kl. 07:23

Vi må venne oss til munnbind

Fredag kommer regjeringen etter alt å dømme til å anbefale munnbind på kollektivtransport. Vi håper alle vil følge rådet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi må venneoss , til, munnbind
P4 - 16 april 20 kl. 10:48

Anbefaler å bruke munnbind

Det europeiske smittevernbyrået ber alle medlemsland råde folk til å bruke munnbind. Til nå har Norge ikke anbefalt å bruke munnbind. Men assisterende heseldirektør Espen Nakstad sier til NRK at munnbind kan ha noe for seg i tettbygde områder med mye smitte.

P4 - 09 sep. 20 kl. 07:42

Helsearbeidere mener for få bruker munnbind

Kun 23 prosent bruker munnbind når de reiser med kollektivtransport i Oslo. Det viser en observasjonsstudie utført av Folkehelseinstituttet. Det får flere helsearbeidere til å reagere- de mener det er altfor få, at det er trist at anbefalingene ikke holdes og at munnbind bør bli påbudt, skriver VG.

P4 - 4 timer siden

To av tre positive til munnbind

Nordmenn blir stadig mer positive til munnbind. To av tre er nå åpne for å bruke munnbind som et smitteverntiltak, mot én av tre i mai, viser undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion. Mest positive er innbyggerne i Oslo - som nå også oppfordres sterkt til å bruke munnbind når de reiser kollektivt.

P4 - 07 aug. 20 kl. 07:10

Mangel på munnbind bekymrer sykehusene

Mangel på munnbind bekymrer sykehusene. I dag kan bruk av munnbind bli påbudt eller anbefalt av Helsedirektoratet. Smittevernoverlegen ved Oslo universitetssykehus, Egil Lingaas, sier til NRK at han er bekymret for hva det kan gjøre med sykehusenes tilgang på munnbind.

P4 - 07 aug. 20 kl. 11:54

SV vil ha munnbind på blå resept

Mener alle må få tilgang på munnbind. Munnbind på blå resept. Det er ønsket til SV, hvis regjeringen og helsemyndighetene i dag kommer med anbefalinger om munnbind i enkelte situasjoner.

P4 - 17 aug. 20 kl. 08:19

Siv Jensen krever gratis munnbind

Fremskrittspartileder Siv Jensen krever nå at regjeringen gir gratis munnbind til folk med dårlig råd. Fra og med i dag anbefales munnbind på tog og busser i Oslo og i Indre Østfold, samt steder der det ikke er mulig med én meters avstand. Jensen mener økende priser på munnbind betyr risiko for at de med dårlig råd ikke følger anbefalingene.

P4 - 13 aug. 20 kl. 17:21

Tror munnbind blir billigere

Vi har trolig sett pristoppen for munnbind i Norge. Det tror flere apotekkjeder i Norge. Den siste tiden har etterspørselen etter munnbind, og prisen på disse, økt kraftig.

P4 - 06 aug. 20 kl. 16:11

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..

P4 - 14 aug. 20 kl. 15:35

Tar ikke munnbind-sjekk

Ruter kommer ikke til å ha vakter eller kontrollører som sjekker om folk bruker munnbind når det er fullt på kollektivtransporten. Det opplyser de til TV2. Fra mandag blir folk anbefalt å bruke munnbind om det er så fullt at det ikke er mulig å holde en meters avstand.

P4 - 05 juni 20 kl. 19:04

Ber folk bruke munnbind

Verdens helseorganisasjon oppfordrer til bruk av munnbind der det er mye spredning av koronaviruset, og det ikke er mulig med sosial avstand. WHO har fra før bare anbefalt munnbind for helsepersonell, koronasmittede og de som er tett på smittede. Det er for eksempel på offentlig transport og i butikker at WHO mener munnbind er nødvendig.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Sjekk alt VGTV har å tilby nå

VGTV.no har fått et nytt og mer brukervennlig design, som bedre viser at dette er et godt alternativ til andre strømmetjenester..

VG - 2 timer siden

Hoppende svinedyrt!

Hvor mange fellesskapsmillioner er det rimelig å bruke på en idrettsgren som fryktelig få nordmenn holder på med? Denne uken kommer beskjeden som utløser langt over en halv milliard kroner til ny hoppbakke..

VG - 2 timer siden

Gwyneth Paltrow (48) kastet klærne på bursdagen

Gwyneth Paltrow markerte bursdagen på sin egen måte. Blant de mange som gratulerte filmstjernen med dagen, var prinsesse Märtha og kjæresten Durek Verrett..

VG - 2 timer siden

Det begynner å ligne ny «lockdown»

Det er dårlig stemning. Regjeringen prøver å presse Oslo til å stramme inn corona-reglene. Men Oslo vil ikke..

VG - 3 timer siden

Hauge presentert som spiss på landslaget: – En rolle jeg trives greit i

ULLEVAAL/BODØ (VG) Lars Lagerbäck (72) tar ut to debutanter i troppen til EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 3 timer siden

Jens Petter Hauge og Leo Skiri Østigård tatt ut i A-landslagstroppen

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck tar ut to debutanter til den avgjørende EM-playoffen mot Serbia. Jens Petter Hauge (20) og Leo Skiri Østigård (20) løftes opp fra U21-landslaget..

VG - 6 timer siden

Ta noen små sjanser nå, Lagerbäck

BODØ (VG) Det er et godt uttrykk som heter «det er for sent å lære ei gammel bikkje å sitte». Kanskje er det for sent i livet for at Lars Lagerbäck (72) tar noen sjanser, etter å ha spilt ganske safe i hele sin karriere, men det er lov å håpe..

VG - 10 timer siden

Glimt-profilen Hauge: – Det er lettere å reise nå

BODØ (VG) Jens Petter Hauge (20) har snakket mye med kompisen sin om hva han bør gjøre nå, hvordan han bør velge i avgjørelsen rundt det neste steget i karrieren. Og «kompisen» var i samme situasjon i fjor høst – Håkon Evjen (20), han som holdt Hauge ute fra Glimt-laget ....

VG - 12 timer siden

Mourinho med Solskjær-stikk etter fleipende kommentar

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs og Tottenham-manager José Mourinho ser ikke ut til å ha samme smak når det kommer til humor. Oppladningen til den kommende storkampen er i full gang..

VG - 16 timer siden

Jostein Grav ute av «Farmen» etter kjempekrangel: – Glad jeg kom meg ut derfra

«Farmen»-deltageren (58) ble kalt «13 år i hodet» og måtte til slutt reise hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt