VG > Debatt

Tuesday, 21 January, 03:30

VG - 15 Jan 20 kl. 13:02

Vi klarer oss ikke best alene

Når Frp, Rødt og SV er enige om å trekke norske soldater ut fra Irak raskest mulig, er det grunn til å minne om våre allianseforpliktelser og at kampen mot IS ble vunnet gjennom militær innsats..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frp, SV, Irak, IS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi klareross , ikke, best, alene
VG - 14 Dec 19 kl. 09:07

– Det blir ikke barn på meg. Men det betyr ikke at jeg er alene.

Denne teksten er til deg som er redd for at du en dag vil våkne opp alene. Til deg vil jeg si: Du er IKKE alene. Vi har hverandre.

Dagbladet - 28 Dec 19 kl. 12:24

Klarer ikke å ta av for pågangen

Etter nyheten om Ari Behns dødsfall har landets hjelpetelefoner oppbemannet kraftig, men de klarer fortsatt ikke å svare alle som ønsker å nå dem..

P4 - 11 Dec 19 kl. 23:55

- Babcock kan ikke lastes for alt

- Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene. Det mener Helse Nord. De viser til at Babcock ikke kan få skylden alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken på søndag.

VG - 12 Dec 19 kl. 00:24

Helse Nord: Babcock kan ikke lastes for alle hendelser alene

Helse Nord mener Babcock ikke kan lastes alene for seks av åtte uønskede hendelser Universitetssykehuset Nord-Norge hadde på ett døgn da fly ble satt på bakken..

VG - 21 Nov 19 kl. 15:46

De sykeste skal ikke være kasteballer

En kjede er aldri sterkere enn det svakeste leddet. Selv om vi har en av verdens beste helsetjenester, er det dessverre noen pasienter som blir kasteballer i systemet. Klarer vi å gi et helhetlig tilbud til de aller svakeste pasientene, klarer vi alt..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 06:00

Spiseforstyrrelser anses som et «jenteproblem». Jeg er lei av å føle meg alene. | Elias Louis Wahl Sandvold

Jeg følte meg alene og måtte knekke helt før jeg orket å be om hjelp. Derfor har jeg en viktig melding til gutta..

P4 - 04 Oct 19 kl. 17:41

Ønsker fortsatt isolasjon for Manshaus

Politiet er fortsatt ikke helt sikre på at draps- og terrorsiktede Philip Manshaus handlet alene. De ønsker derfor å fortsatt isolere ham i varetekt for å hindre ham i å ødelegge bevis, påvirke vitner og kommunisere med eventuelle medvirkere. Men politiet opplyser til NTB at alt tyder på at han handlet alene da han drepte stesøsteren sin og gikk til angrep mot Al-Noor-moskeen i Bærum i august..

NRK - 19 Nov 19 kl. 19:10

Følte seg alene i fengslet

– I russisk varetektsfengsel så er du alene. Du føler deg ganske fortapt. I fengslet har jeg blitt behandlet med respekt og jeg ble behandlet bedre enn mine medfanger.

VG - 20 Oct 19 kl. 22:56

Kryptisk Berisha om Bamba-comeback: – Bare hvis han klarer å oppføre seg

SARPSBORG/OSLO (VG) Daouda Bamba fikk ikke være med Brann til Sarpsborg, men svarte med fem mål for Brann 2. Spisskollega Veton Berisha ønsker makkeren sin tilbake «bare hvis han klarer å oppføre seg»..

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 11:31

Falsk nødmelding får redningsleder til å tordne

Sendte ut tre helikoptre og redningsskøyter. – Jeg kan ikke annet enn å bli oppgitt over at folk ikke klarer å bruke huet..

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Sivs triumf

Siv Jensen tar feil i èn ting. Med Frp i regjering har det vært alt annet enn grått og kjedelig..

VG - 11 timer siden

En syltynn regjering står igjen

Regjerings-exiten må være sur både for Erna Solberg og Siv Jensen..

VG - 13 timer siden

Ernas store nederlag

Frps vei ut av regjering omtales som et stort nederlag for Frp. Det er et mye større nederlag for Erna Solberg..

VG - 17 timer siden

Finnes knapt noen vei tilbake

Mange i Frp har lett etter en vei ut av regjering. Nå er det mye vanskeligere å finne en farbar vei for å bli i regjering..

VG - 18 timer siden

President for riksrett

Natt til torsdag vedtok et flertall i Representantenes hus i den amerikanske kongressen at USAs 45. president, Donald Trump, skal stilles for riksrett, tiltalt for maktmisbruk og for å ha motarbeidet etterforskning av saken. Det er tredje gang en amerikansk president er gjenstand for en slik sanksjon, som er det amerikanske konstitusjonelle alternativet til parlamentarismens mistillit.

VG - Igår: 11:13

Grensehandelen

Nordmenns grensehandel kan dobles innen 2030, frykter Virke..

VG - Igår: 10:47

Du må være «frisk» for å være psykisk syk i Norge

Vi søkte tidlig hjelp i psykiatrien for vår datter. Dessverre ble vi svært overrasket over hvor lite prioritert behandlingstilbudet innen psykisk helse er for mennesker med utviklingshemming i tillegg til å være psykisk syke..

VG - I førrgår: 15:36

Livsfarlig kjærlighet

OSLO TINGRETT (VG) For noen norske ungdommer er det livsfarlig å bli forelsket. Storebrødre vokter søstrene sine - fordi jentene bærer familiens ære..

VG - I førrgår: 08:28

Vi er ikke mange i dagens Norge, men vi finnes

Det verste med å være arbeidsledig er ikke å ha en dårlig økonomi og en redusert struktur. Det aller verste er håpløsheten, usikkerheten, om det vil gå over..

VG - 17 Jan 20 kl. 10:23

Tidligere Høyre-topp: – Vi må holde hodet kaldt og hjertet varmt

Jeg er overrasket over deler av debatten etter at regjeringen besluttet å hente en mor og hennes to barn fra flyktningleiren i Syria..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt