VG > Debatt

Fredag, 14 August, 12:44

VG - 15 jan. 20 kl. 13:02

Vi klarer oss ikke best alene

Når Frp, Rødt og SV er enige om å trekke norske soldater ut fra Irak raskest mulig, er det grunn til å minne om våre allianseforpliktelser og at kampen mot IS ble vunnet gjennom militær innsats..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frp, SV, Irak, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi klareross , ikke, best, alene
VG - 14 des. 19 kl. 09:07

– Det blir ikke barn på meg. Men det betyr ikke at jeg er alene.

Denne teksten er til deg som er redd for at du en dag vil våkne opp alene. Til deg vil jeg si: Du er IKKE alene. Vi har hverandre.

VG - 01 feb. 20 kl. 07:00

Se ondskapen i øynene

NRKs dyptpløyende serie om 22.juli klarer det umulige - å få oss til å forstå litt av det fakta alene ikke kan beskrive..

Aftenposten - 19 april 20 kl. 21:30

Frykter Start-tap på tosifret antall millioner: – Vi klarer ikke å bære dette alene

Start-investor Robin Reed jobber nå fulltid med å sikre at Start kommer seg gjennom koronakrisen. For han garanterer ikke at investorene kan dekke hele tapet..

Dagbladet - 28 des. 19 kl. 12:24

Klarer ikke å ta av for pågangen

Etter nyheten om Ari Behns dødsfall har landets hjelpetelefoner oppbemannet kraftig, men de klarer fortsatt ikke å svare alle som ønsker å nå dem..

VG - 01 juni 20 kl. 10:21

Nei, du skal ikke føde alene

Med nye retningslinjer fra Helsedirektoratet skal det bli enklere for fedre å være med på fødsel og i barsel. Nå må helseforetakene og sykehusene følge opp, for du skal ikke trenge å føde alene..

NRK - 13 mai 20 kl. 02:25

Klarer ikke slukke brann i Arendal

Brannvesenet i Arendal klarer ikke slukke brannen i Handverktunet i Eydehavn, og satser på en kontrollert nedbrenning, melder politiet i Agder. Tre bolighus er evakuert på grunn av gnistregn og fare for spredning..

Aftenposten - 23 jan. 20 kl. 21:00

Jeg er alene fordi jeg har valgt det selv | Line Horgen Thorstad

Å være alene er vakkert. Det må ikke ødelegges av skam..

Aftenposten - 25 mai 20 kl. 10:59

Hansa Borg klarer ikke å produsere nok øl

Etterspørselen etter Hansa Borg Bryggeriers nye øltype er så stor at bryggeriet ikke klarer å produsere nok til å holde butikkhyllene fulle..

VG - 24 juli 20 kl. 16:03

Har fortalt mor om drapssiktelsen: – Klarer ikke å forholde seg til dette

De to barna som søndag ble funnet døde i en leilighet i Lørenskog, blir fredag begravet. Forsvarer Gunhild Lærum sier at moren ikke klarer å forholde seg til drapssiktelsen..

E24 - 25 mai 20 kl. 10:59

Hansa Borg klarer ikke å produsere nok øl

Etterspørselen etter Hansa Borg Bryggeriers nye øltype er så stor at bryggeriet ikke klarer å produsere nok til å holde butikkhyllene fulle..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Vi må venne oss på munnbind

Fredag kommer regjeringen etter alt å dømme til å anbefale munnbind på kollektivtransport. Vi håper alle vil følge rådet..

VG - Igår: 08:47

Vårt truede selvbilde

Med pandemien sprakk bildet av Sverige som verdens mest velorganiserte velferdsstat. Ikke bare i verdens øyne, men også i våre egne..

VG - Igår: 07:11

Må Putin redde diktatoren?

Spesialsoldater bruker gummikuler og batonger mot demonstranter. President Aleksandr Lukasjenko er tydeligvis villig til å bruke alle midler for å beholde makten i Hviterussland..

VG - Igår: 22:15

Kollagentilskudd er bløff!

Kosttilskudd gir deg med sikkerhet bare én ting: Veldig dyr urin. Bortsett fra enkelte vitaminer er effekten null og niks. Men verdens bløffmakere har historien på sin side: Folk er lettlurte og tror det de vil tro..

VG - Igår: 21:14

Derfor er ikke dette mars

Det store spørsmålet er: Kommer vi til å klare å holde Norge åpent?.

VG - I førrgår: 17:16

Nå står vi på kanten

Coronaen har kommet som en haglbyge midt på sommeren. Spørsmålet er om tiltakene vi setter inn nå, er nok for å slå ned utbruddene rundt om i landet..

VG - I førrgår: 13:16

«25 under 25»: Bolig er et hjem, ikke et investeringsobjekt

Unge kan betale tusenvis av kroner i husleie for knøttsmå boliger med mugg, skader eller mangler, samtidig som det investeres massivt i boligmarkedet av folk som ser muligheten til å tjene enda flere millioner på å investere i bolig..

VG - I førrgår: 12:44

Åpenhet om skatt

VG skriver 9. august om en skattesak mellom partnerne i AKO Capital og britiske skattemyndigheter. Skattesaken handler om hvordan tilbakeholdt bonus skal beskattes i England, og har ingenting med skatteparadiser å gjøre..

VG - 10 aug. 20 kl. 18:15

På hver sin klode

STORTINGET (VG) Julie Brodtkorb og Øystein Olsen befinner seg åpenbart på hver sin klode. Stortingets finanspolitikere kan ikke tro på begge. De må velge en av dem..

VG - 10 aug. 20 kl. 15:51

Kunne jeg fått litt hjelp her? Jeg har litt corona, skjønner du.

Kjære medborger, kjære minister. Idet jeg skriver dette kan det se ut til at vi er på full fart inn i en ny smittebølge. Så om du har 5 minutter til overs, tenkte jeg at jeg skulle forberede deg litt på hva som kan vente deg om du skulle være så uheldig å bli en ny, rød «pluss 1» på smittestatistikken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt