NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 08:29

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:04

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gran Canaria, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vet, ikke, når, flyplassen, åpner
P4 - 07 Feb 20 kl. 17:04

Kinesisk kvinne hadde ikke koronavirus

Den kinesiske kvinnen som ble hentet i ambulanse og lagt i isolat etter å ha mellomlandet på Kastrup lufthavn utenfor København hadde ikke koronaviruset. Kvinnen informerte personell på flyplassen at hun hadde influensalignende symptomer. Hendelsen gjorde at flyplassen ble delvis stengt og rengjort.

P4 - 14 Dec 19 kl. 17:28

Klimaaktivister pågrepet på Schipol

På flyplassen Schipol i Nederland er over hundre klimaaktivister pågrepet av nederlandsk grensepoliti. Aktivistene mener flyplassen, som er en av Europas travleste, ikke gjør nok for å redusere sine utslipp. Aksjonen var ikke godkjent, og flere ble bortvist fra stedet..

NRK - 27 Feb 20 kl. 16:16

Store problemer på Arlanda flyplass

Problemer med datasystemet på flyplassen Arlanda i Stockholm fører til at ingen passasjerer for komme inn til Sverige. Flyplassen vet ikke når problemene vil være løst, skriver Aftonbladet..

P4 - 23 Feb 20 kl. 09:22

Uklart når folk kommer seg hjem

SAS vil senere i dag gjøre en vurdering av om det er forsvarlig å fly fra flyplassen ved Las Palmas på Gran Canaria. Rundt 1.500 nordmenn kommer seg ikke hjem fra ferieøya, som i går ble truffet av en sandstorm som gjorde at flyplassen måtte stenge.

P4 - 23 Feb 20 kl. 07:16

Måtte overnatte på flyplass

Flere måtte overnatte på flyplassen ved Las Palmas på Gran Canaria i natt. På grunn av en sandstorm ble flyplassen stengt i går ettermiddag, og den er fortsatt stengt. Over 1.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 07:38

Vulkanutbrudd på Filippinene – flyplassen i Manila stengt

Vulkanutbruddet på Filippinene har ført til evakuering av flere tusen innbyggere og stenging av flyplassen i Manila..

VG - 23 Feb 20 kl. 09:28

Måtte overnatte på flyplassen- tordner mot Norwegian og TUI

Over tusen nordmenn er «sandfaste» på Gran Canaria. Strandede flypassasjerer som har tilbrakt natten på flyplassen, raser mot TUI og Norwegian..

P4 - 27 Dec 19 kl. 04:43

Fly har styrtet i Kasakhstan

Et passasjerfly med 100 passasjerer ombord har styrtet i Kasakhstan. Flyplassen Almaty, melder på sin Facebook-side at det skal være overlevende etter flykrasjet som skjedde utenfor flyplassen. I følge lokale medier er sju personer bekreftet omkommet, etter ulykken der flyet krasjet inn i et høy bygning.

NRK - 05 Feb 20 kl. 21:30

Ein død etter flyulykke i Istanbul

Éin person er stadfesta omkomen etter at eit fly sklei av rullebana og knakk i tre delar ved flyplassen Sabiha Gökçen i Istanbul onsdag. 157 blei skadde. Det var 177 personar om bord i flyet som kom til flyplassen frå den tyrkiske byen Izmir..

NRK - 21 Dec 19 kl. 16:15

Fjellflyplassen i Sverige har åpnet

Den nye fjellflyplassen Scandinavian Mountains Airport, som ligger ved grensen mellom Norge og Sverige, har åpnet. Søndag lander det første flyet på flyplassen. Reisetiden fra flyplassen til Trysil er 40 minutter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Finansdirektøren i SAS sier opp

Torbjørn Wist, finansdirektør i flyselskapet SAS, slutter i jobben og blir finansdirektør i rederiet Wallenius Wilhelmsen. Wist sier at prosessen startet før koronaviruset ble en global krise, og han blir sittende til en etterfølger er klar..

NRK - 30 minutter siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 1 time siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 1 time siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 2 timer siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 2 timer siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 3 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt