P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 19:03

P4 - 14 des. 19 kl. 11:56

Vet ikke når E18 åpner

Vegvesenet må forsikre seg om at det ikke vil gå flere ras før de kan rydde opp etter steinraset over E18 i Larvik i går kveld.
Ingen biler eller personer ble tatt av raset på den trafikkerte veien.
Avdelingsdirektør i Vegvesenet i Vestfold og Telemark Tore Kaurin sier det er uklart når veien kan åpne igjen..
Les mer på P4


Les mer om:
E18, Larvik, Vegvesenet, Vestfold, Telemark Tore Kaurin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vet, ikke, når, E18, åpner
P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Regjeringen bevilger penger til E18 vest for Oslo

Regjeringen bevilger nå penger til ny E18 vest for Oslo. I forbindelse med statsråd i morgen legger regjeringen frem en bompengeproposisjon for E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta. Det betyr ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale at Statens Vegvesen kan starte gravearbeidet om ett år, skriver Aftenposten.

P4 - 07 jan. 20 kl. 07:39

Viken kan stanse ny E18

Fylkesleder Tonje Brenna fra Arbeiderpartiet i Viken ber samferdselsminister Jon Georg Dale sette seg ved forhandlingsbordet om utbyggingen av E18. I plattformen til det rødgrønne flertallet i Viken står det at de ikke vil være økonomisk garantist for utbyggingen av E18, slik prosjektet ser ut i dag. Dale sendte inn regjeringens bompengeproposisjon som garanterer finansiering av prosjektet før jul.

NRK - 07 sep. 19 kl. 11:53

Dødsulykke på E18 i Larvik

Politiet bekrefter at en mann i 20-årene fra Vestfold omkom i frontulykken i Rødbøltunnelen på E18 i Larvik lørdag morgen.Det er nå toveistrafikk gjennom det andre tunnelløpet slik at bilister ikke lenger må kjøre om gamle E18 sørover..

P4 - 02 okt. 19 kl. 15:04

Advarer mot E18-nei

- Nei til E18-planene vest for Oslo kan få omfattende konsekvenser for samferdselsutbyggingen i hovedstadsområdet. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale. I går ble det kjent at det nye fylkesstyret i Viken sier nei til dagens dagens utbyggingsplan, og de vil jobbe for å endre prosjektet.

P4 - 22 okt. 19 kl. 17:30

- Viktige prosjekter for Oslo

- Vi aksepterer ikke forslaget fra byrådet i Oslo om å vrake både E6 østfra og E18 vestfra Det sier Frp-politiker Tor Magne Johnsen som sitter i transportkomiteen på Stortinget. I dag kunngjorde Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet de grønne at de skroter utbyggingen av motorveien på E6 mellom Klemetsrud og Trosterud og på E18 fra Asker til Lysaker. - E6 og E18 er nasjonalt viktige hovedveier, sier Johnsen..

P4 - 25 juni 20 kl. 14:07

Nærmere E18-løsning

Partne som forhandler om finansiering av ny E18 fra Oslo til Bærum er nærmere en løsning. I dag møttes partene hos samferdselsminister Knut Arild Hareide. Han sier til VG at det var et godt møte, og at han ønsker å få på plass E18 og Fornebubanen.

NRK - 18 sep. 19 kl. 08:53

Nye E18 blir svært trygg

– Den nye firefelts E18 gjennom Bamble er den mest trafikksikre veien vi bygger i Norge. Det sier Magne Ramlo i Nye veier. Gamle E18 har vært en av de aller verste ulykkestrekningene mellom Oslo og Kristiansand..

NRK - 20 okt. 19 kl. 05:48

Alvorlig skadd i ulykke på E18

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 ved Høvik i Bærum tidlig søndag morgen. Nødetatene ble varslet om ulykken som skjedde på E18 utgående fra Oslo rett etter klokka 5. Politiet mistenker høy fart..

NRK - 16 des. 19 kl. 08:12

Frykter trafikkaos på E18

Bilister må belage seg på betydelig kø etter raset på E18 i Larvik før helgen. Vegvesenet oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk istedenfor egen bil. E18 er stengt i sørgående retning, antakelig ut uka.

Klartale - 17 des. 19 kl. 08:54

Skal sprenge stein på E18

Statens vegvesen skal sprenge en steinblokk på veien E18. Den står igjen etter et ras på E18 ved Larvik..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ansatte i FHI truet

Folkehelseinstituttet har anmeldt to trusler rettet mot egne ansatte. I en av sakene skal en mann ha ringt sentralbordet fra et skjult nummer og truet ansatte på livet, skriver Dagbladet. Årsaken var at mannen var misfornøyd med instituttets reiseråd til og fra land i Norden.

P4 - 30 minutter siden

Pågrepet for våpenbesittelse

En ung mann er pågrepet etter at han bar på et synlig våpen på Kongsberg togstasjon i ettermiddag. Våpenet viste seg å være et ufunksjonelt tjenestevåpen fra Heimevernet, som mannen bar på etter å ha blitt tilkalt til tjeneste. Mannen skal ikke på noe tidspunkt ha oppført seg truende..

P4 - 30 minutter siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 1 time siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 1 time siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 1 time siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 2 timer siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 1 time siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 2 timer siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt