NRK > Nyheter

Sunday, 07 June, 00:34

NRK - 23 May 20 kl. 17:48

Vet ikke hva som forårsaket brannen

Brannvesenet driver med etterslukking i lagerbygget som brant på Evje i ettermiddag. Brannårsaken er ukjent, og politiet kommer til å gjøre undersøkelser på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Evje

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vet, ikke, hvasom , forårsaket, brannen
VG - 11 Feb 20 kl. 09:54

Henlegger etterforskning av dødsulykke i Namsos

Politiet kan ikke med sikkerhet fastslå hva som forårsaket ulykken, der Ingrid Aune og Eivind Olav Kjelbotn Evensen omkom..

E24 - 19 Mar 20 kl. 15:42

Mnuchin: Større gjeld er ikke et problem for USA

Det er ikke et problem for USA å utstede mer gjeld for å kunne demme opp det økonomiske blodbadet forårsaket av coronaepidemien, sier landets finansminister..

P4 - 08 May 20 kl. 17:24

Vet fortsatt ikke hva utbruddet skyldes

Verdens helseorganisasjon kan fortsatt ikke slå fast hva som forårsaket koronautbruddet. WHO sier i dag at markedet i Wuhan, der det ble solgt en rekke levende ville dyr, spilte en rolle. Men det trengs mer forskning for å si sikkert om det var kilden til viruset, eller om det bidro til å forserke spredningen vi smittede personer..

Dagbladet - 21 Apr 20 kl. 21:03

Kan ha funnet nytt symptom

Italienske hudleger hevder å ha observert nye symptomer som kan knyttes til Covid-19-sykdommen, forårsaket av coronaviruset..

P4 - 28 Mar 20 kl. 08:20

50 sauer gikk tapt i brann

50 sauer gikk tapt i en brann i et fjøs på Kløkstad utenfor Bodø i morges. Fjøset ble overtent, og bonden klarte ikke å redde ut dyrene ut i tide, opplyser politiet. Det er ikke spredningsfare, og nødetatene har kontroll på stedet.

P4 - 09 May 20 kl. 18:55

Skogbrann ute av kontroll

En skogbrann i Kvinesdal i Agder er nå ute av kontroll. Brannen kan være forårsaket av gnister fra bål fra i går kveld, opplyser politiet. Et brannhelikopter jobbet nå på stedet sammen med lokalt brannvesen.

NRK - 31 Mar 20 kl. 17:19

To dødsfall på OUS i helgen

Oslo univeristetssykehus skriver på twitter at to pasienter døde av Covid-19 i helgen på sykehuset. Det var det femte og sjette dødsfallet på sykehuset som er forårsaket av koronaviruset. Av personvernhensyn kan ikke sykehuset gi mer informasjon..

VG - 04 Feb 20 kl. 12:49

WHO: Coronaviruset er ikke en pandemi

Coronaviruset fortsetter å spre seg, tross ekstreme tiltak både i Kina og andre land. Viruset har likevel ennå ikke forårsaket en pandemi, sier Verdens helseorganisasjon (WHO)..

NRK - 25 May 20 kl. 11:48

Kjenner ikke ulykkesårsak

De to mennene som døde i en vannskuterulykke i Fredrikstad fredag kveld, hadde begge flytevester, bekrefter politiet overfor Sarpsborg Arbeiderblad. Så langt vet politiet ingen ting om hva som forårsaket ulykken..

VG - 11 Feb 20 kl. 09:54

Henlegger etterforskning av dødsulykken i Namsos

Politiet kan ikke med sikkerhet fastslå hva som forårsaket ulykken, der ordfører Ingrid Aune (33) og kommunepsykolog Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) omkom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 30 minutter siden

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..

NRK - 30 minutter siden

23.000 demonstrerte i Frankrike

Rundt 23.000 demonstrerte i Frankrike laurdag, ifølgje styresmaktene. I Paris trossa 5500 forbodet mot demonstrasjonar.

NRK - 45 minutter siden

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..

NRK - 1 time siden

78 % av Rios politi-ofre er svarte

Brasils største mediehus O Globo offentliggjør i dag en rapport fra delstaten Rio som viser at et stort flertall av dem som blir drept av politiet, er mørkhudede. Tallet på politidrap har økt kraftig i Brasil de siste årene, særlig i Rio de Janeiro..

NRK - 1 time siden

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli.

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Oslo

En mann som er mistenkt i forbindelse med en knivstikking i Storgata, er arrestert. Den skadde er kjørt til sykehus i ambulanse, melder Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Åkesson mener Tegnell må gå

Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson krever at statsepidemiolog Anders Tegnell går av. Den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes, mener den høyrepopulistiske partilederen..

NRK - 2 timer siden

31 nye koronadødsfall i Frankrike

Frankrike har registrert 31 koronarelaterte dødsfall og 579 nye smittetilfeller det siste døgnet. Epidemien er under kontroll, ifølge helsemyndighetene. Fredag ble det rapportert om 46 nye dødsfall..

NRK - 2 timer siden

72 nye koronadødsfall i Italia

Antallet nye dødsfall og smittetilfeller faller i Italia, som lørdag rapporterte om ytterligere 72 koronarelaterte dødsfall. Dagen før ble det meldt om 85 dødsfall og 518 påviste smittetilfeller, skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt