NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:44

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:13

Vest politidistrikt:–Kjør forsiktig

Vest politidistrikt oppfordrer bilister til å kjøre forsiktig etter meldinger om svært glatte veier. Påse at bilene er skodd etter forholdene, skrive Vest politidistrikt på Twitter lørdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vest, politidistrikt:–Kjør, forsiktig
NRK - 05 april 21 kl. 00:04

Advarer mot glatte veier i Vest

Vest politidistrikt melder om glatte veier mange steder i fylket. De ber folk om å kjøre forsiktig etter at det har vært en del utforkjøringer i distriktet, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:05

Mann tiltalt for grovt skattesvik

Vest politidistrikt har siktet en polsk mann for skatte- og avgiftsunndragelser på 2,5 millioner kroner. – Han er siktet for grovt skattesvik og bokføringslovbrudd i til sammen fire virksomheter, sier Vest politidistrikt til Bergensavisen..

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:17

Bedrift rammet av dataangrep

En bedrift i Sør-Vest politidistrikt er rammet av et løsepengevirus. Politiet ble varslet om hendelsen lørdag. Politiet ser alvorlig på saken og det pågår en etterforskning sier Sturle Smith politiinspektør ved Sør-Vest politidistrikt..

E24 - 29 jan. 21 kl. 07:21

Telia endte fjoråret med gigantunderskudd: Spår forsiktig vekst i 2021

Det svenske telekonsernet Telia går fra overskudd til 24,5 milliarder i underskudd i fjerde kvartal, takket være to store regnskapseffekter. Samtidig anslår Telia en forsiktig underliggende vekst i 2021..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 08:40

Forsiktig optimisme foran atomsamtaler i Wien

USA gjenopptar atomsamtalene med Iran, men ikke direkte. Det råder likevel forsiktig optimisme foran dagens møte i Wien..

NRK - 05 april 21 kl. 00:12

Underkjølt regn i Sør-vest

Politiet advarer om vanskelige kjøreforhold flere steder i Sør-Vest. Det er underkjølt regn og når dette treffer bakken fryser det til is og danner en livsfarlig hinne, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:29

Brann i enebolig i Øygarden

Det brenner i en treetasjes enebolig på Bjorøy i Øygarden. Alle nødetatene er på vei til stedet, melder Vest politidistrikt. Boligen er overtent.

NRK - 04 feb. 21 kl. 17:03

Flesland stengt etter brann

Ved 16.42 ble det meldt om en brann i et verskted tilhørende helikopterminalen på Fleshavn. Lufthavnen og luftfart er stengt som følge av brannen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Milan og Juventus på veg ut

Dei italienske klubbane AC Milan og Juventus har lagt ut pressemeldingar som kan tyda på at også dei trekkjer seg frå den omstridde superligaen. Om det skulle stemma, vil det berre vera Real Madrid og Barcelona att i prosjektet..

NRK - 15 minutter siden

Engelsk virusvariant dominerer

I FHIs ukesrapport fremgår det at den engelske virusvarianten anslagsvis står for 82 prosent av de bekreftede smittetilfellene de siste 4 ukene. Andelen er høyest i Vestland (98 prosent). Den sørafrikanske varianten står for rundt 1 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 30 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 30 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 45 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 1 time siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 1 time siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt