NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 01:03

NRK - 21 juli 20 kl. 19:28

Vestøl nådde Nordkapp

Bjarte Vestøl (61) fra Kristiansand rundet i ettermiddag Nordkapp, etter å ha rodd fra Lindesnes. Reisen har tatt fire måneder. I fjor syklet han fra Nordkapp til Lindesnes. Han sier til fvn.no at han er i svært god form, og kunne rodd enda lenger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestøl, Kristiansand, Nordkapp, Lindesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vestøl, nådde, Nordkapp
P4 - 21 juli 20 kl. 19:47

Roer fremme etter fire måneder

61 år gamle Bjarte Vestøl som for fire måneder begynte å ro fra Lindesnes er nå fremme ved målet sitt. I ettermiddag rundet han nemlig Nordkapp. Til Fædrelandsvennenen sier han at han er i svært god form, og kunne rodd enda lenger Den uvanlig spreke 61-åringen har tidligere syklet fra Nordkapp til Lindesnes..

P4 - 31 juli 20 kl. 05:50

Kollaps i turismen til Nordkapp

Nordkapp opplever kollaps i turismen med 75 prosent nedgang fra juli i fjor til juli i år. Mens Nordkappklippen i juli i fjor hadde 85.000 besøkende, er tallet i år 19.

NRK - 07 okt. 20 kl. 08:52

Fraråder oljebase ved Nordkapp

Det blir ingen oljebase på Veidnes i Nordkapp kommune i Finnmark, om Stortinget følger rådet til olje- og energiminister Tina Bru (H). I statsbudsjettet fraråder hun Stortinget å gå videre med prosjektet, fordi det ikke er lønnsomt, skriver VG..

NRK - 18 des. 20 kl. 17:21

Kan bøtelegges 15.000 kroner daglig

Kommunestyret i Nordkapp har vedtatt mulkt til Scandic på Nordkapp-platået på 15.000 kroner dagen. For å unngå bot må selskapet stoppe parkeringsinnkreving..

Aftenposten - 23 des. 20 kl. 10:00

I sommer syklet de Lindesnes-Nordkapp på rekordtid. Nå får barn på sykehuset glede av rekordstuntet

I sommer samlet de inn penger mens de syklet Lindesnes-Nordkapp på rekordtid. Tirsdag besøkte de barneavdelingen på sykehuset, som får gaver for 160.000 kroner..

NRK - 04 feb. 21 kl. 11:11

Utslippene økte mest i Nordkapp

Nordkapp har størst økning av klimautslipp i landet, skriver Kommunal Rapport. Fra år 2018 til 2019 økte utslippene i her med 98 prosent. Ifølge kommunen er skip som har drevet omlasting av gass fra Russland årsaken..

Aftenposten - 24 sep. 20 kl. 19:00

Da Kåre (72) ble med i turkonkurranse, tok det helt av. Nå har han gått 1324 toppturer siden april.

Kåre Vestøl (72) ble i vår fullstendig hektet på Bedriftsidrettens «Ti på topp»-konkurranse. Siden har han i snitt besteget over åtte fjelltopper hver dag..

NRK - 14 juni 20 kl. 23:00

DDE-vokalist: – urettferdig

Bjarne Brøndbo i gruppa DDE mener det er urettferdig at artister i Norge ikke kan ha konserter med mer enn 50 personer, «når resten av verden går som normalt», melder VG.– Denne helgen viser at det er null én meters regel, skriver han på Instagram..

NRK - 26 juli 20 kl. 01:22

Stormen «Hanna» nådde Texas

Stormen «Hanna» nådde kysten av Texas ved midnatt norsk tid. Stormen er i kategori 1, og vindkasta kan komme opp i 40,3 meter i sekundet. Meteorologane åtvarar om store mengder nedbør, stormflo og fare for livstruande springflod..

NRK - 26 juli 20 kl. 01:22

Orkanen «Hanna» nådde Texas

Orkanen «Hanna» nådde kysten av Texas ved midnatt norsk tid. Orkanen er i kategori 1, og vindkasta kan komme opp i 40,3 meter i sekundet. Meteorologane åtvarar om store mengder nedbør, stormflo og fare for livstruande springflod..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 15 minutter siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 45 minutter siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 1 time siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 1 time siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..

NRK - 1 time siden

Få kvinner er oppfinnere

Kun 6,1 prosent patentsøkte oppfinnelser i fjor hadde kvinnelig oppfinner. Det er en svak nedgang fra tidligere år, ifølge nye tall fra Patentstyret. I fjor fikk Patentstyret inn 1444 søknader, 6 prosent færre enn året før..

NRK - 1 time siden

Flertall for burkaforbud i Sveits

51,2 prosent av sveitserne stemte for et burkaforbud i folkeavstemningen søndag. Forbudet mot heldekkende hodeplagg på offentlig sted dekker også finlandshetter og tørklær brukt av demonstranter. Munnbind er unntatt..

NRK - 2 timer siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 2 timer siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt