VG > Økonomi

Monday, 16 December, 03:09

VG - 12 Nov 19 kl. 17:43

Veronika (27) blogget om trusler fra eksen – nå er hun drept

Åtte måneder før hun ble drept skrev Veronika Kocabkova et blogginnlegg der hun beskrev frykten hun følte da hun fikk vite at hennes tidligere kjæreste hadde sluppet ut fra fengsel..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Veronika Kocabkova

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veronika27 , bloggetom , truslerfra , eksen, er , hun drept
Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 08:14

- Lurte eksen og fikk ham drept

Milliardærarvingen tiltalt for å ha fått den nye kjæresten til å skyte eksen og livvakta til å dumpe ham..

VG - 05 Nov 19 kl. 12:29

Tiltalt for drap på Veronika (27)

En tsjekker i 50-årene er tiltalt for drap etter at Veronika Kocabkova (27) ble knivstukket på Tiffani Café på Frogner i fjor sommer..

P4 - 25 Jul 19 kl. 12:32

Mattilsynet har anmeldt trusler mot ansatte

Mattilsynet har fram til april i år politianmeldt trusler og sjikane mot åtte ansatte. Det er flere enn i hele fjor til sammen. Mattilsynet oppfatter slike trusler som svært alvorlige, sier fungerende direktør i stab virksomhetsstyring, Susanne Katharina Øyen til Stavanger Aftenblad.

NRK - 10 Sep 19 kl. 20:06

Dømt til fengsel for trusler

En 60 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i seks måneder etter å ha sendt trusler og en rekke hatefulle ytringer i 30 år, skriver Aftenposten. Overlevende fra Utøya har vært blant de av de han har sendt trusler til..

P4 - 13 Oct 19 kl. 23:47

Trudeau trosser trusler

Canadas statsminister Justin Trudeau lover å fortsette valgkampen til tross for at det skal ha kommet trusler mot ham. Statsministeren måtte kle på seg skuddsikker vest under et valgkampmøte i går. Flere av hans politiske motstandere har tatt avstand fra trusler mot politiske ledere..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 19:38

I 30 år har han sendt trusler, hatmeldinger og pakker med søppel. Nå er han dømt for trusler og rasisme mot Utøya-overlevende.

Oslo-mannen er dømt for trusler og rasisme, blant annet mot Utøya-overlevende. – Et tilbakelagt stadium, bedyret han for domstolen..

P4 - 27 Aug 19 kl. 06:36

Mener digitale trusler må inn i lærerplanen

- Digitale trusler må få større plass i undervisningen i skolen. Det sier forsker Peggy Heie i Norsk senter for informasjonssikring NorSIS. Hun viser til at det er stor kunnskapsmangel blant folk om hvordan de kan unngå digitale trusler og svindel på nett - til tross for at vi har kommet langt i den digitale utviklingen.

NRK - 25 Jul 19 kl. 12:46

Flere truet i Mattilsynet

Flere ansatte i Mattilsynet har mottatt trusler. I alt skal åtte ansatte ha mottatt trusler, noe som er flere enn alle trusler i hele 2018. Det melder Stavanger Aftenblad.

VG - 14 Nov 19 kl. 07:00

Veronica Orderud anslår at hun søkte 400 jobber: – En ond sirkel

Trippeldrapsdømte Veronika Orderud drømte om et helt vanlig A4-liv, men å få seg jobb har ikke vært enkelt..

P4 - 26 Nov 19 kl. 11:37

Politi på skole etter trusler

Uniformert politi vokter nå Åsly skole på Fosen i Trøndelag etter at skolen har mottatt trusler. Minst seks politidistrikt har mottatt trusler mot ulike skoler den siste tiden, og Kripos har tatt over etterforskningen. Innholdet i truslene varierer, men de er formidlet på lik måte.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

John Frusciante tilbake i Red Hot Chili Peppers

Gitaristen fra et av 1990-tallets mest toneangivende band er tilbake..

VG - 5 timer siden

Ødegaard benekter VG-boikott

Martin Ødegaard benekter at han har boikottet VG i et innlegg på Twitter. Det skjer etter at VG fikk beskjed fra klubben hans, Real Sociedad, om at 20-åringen ikke ville stille til intervju grunnet artikler om faren..

VG - 9 timer siden

Ingen bruddskader - nye undersøkelser i Norge

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Ifølge sportssjef Clas Brede Bråthen har unggutten ikke pådratt seg bruddskader..

VG - 7 timer siden

Arsenal-krisen fortsetter - knust av Manchester City: – Vondt å se på

(Arsenal - Manchester City 0–3) Manchester City, med Kevin de Bruyne (28) i spissen, herjet med Arsenal. Nå har de kun vunnet en kamp på de siste ni forsøkene i Premier League..

VG - 9 timer siden

Solskjær om Haaland etter VG-sak: – Vet vel hva han har lyst til

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) holder kortene tett til brystet etter spørsmål om turen til Salzburg..

VG - 11 timer siden

Krüger overlegen i Davos – Sundby brøt igjen

Simen Hegstad Krüger (26) tok en overbevisende seier i Davos. Samtidig fortsatte nedturen for Martin Johnsrud Sundby, som brøt nok et renn denne sesongen..

VG - 11 timer siden

Bjøntegaard takker Thingnes Bø etter monsteretappe

Johannes Thingnes Bø trengte ekstraskudd på siste skyting, og gikk ut nesten 14 sekunder bak Tyskland. Så satte han på turboen..

VG - 13 timer siden

Nederland-gull etter kjempedrama: – Jeg gjorde nesten i buksen

KUMAMOTO (VG) (Spania-Nederland 29–30) De har vært i både VM-finalen og EM-finalen uten å lykkes. Men i dag var det ingen som kunne stoppe de nederlandske håndballjentene. De vant VM-gull etter et voldsomt drama..

VG - 11 timer siden

Monsteretappe fra Thingnes Bø ga norsk seier

Johannes Thingnes Bø trengte ekstraskudd på siste skyting, og gikk ut nesten 14 sekunder bak Tyskland. Så satte han på turboen..

VG - 12 timer siden

Jernbanereformens revansje

Regjeringen sto oppreist i stormen om jernbanereformen. Det skal vi prise oss lykkelig over i dag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt