Hegnar.no > Økonomi

Friday, 29 May, 21:40

Hegnar.no - 23 May 19 kl. 17:05

Verken Støre eller Tajik invitert i Giskes bryllup

Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik står ikke på gjestelista når tidligere nestleder Trond Giske gifter seg med Haddy Njie til sommeren..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Hadia Tajik, Trond Giske, Haddy Njie, Støre, Tajik, Giskes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verken, Støreeller , Tajik, inviterti , Giskes, bryllup
Dagbladet - 23 May 19 kl. 15:50

Støre og Tajik ikke invitert i Giskes bryllup

Kjersti Stenseng er den eneste fra den gamle Ap-ledelsen som skal i bryllupet til Giske og Njie. - Helt naturlig at jeg ikke er invitert, sier Støre. Flere andre Ap-profiler er på gjestelista..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:45

Tajik: – Svikter neste generasjon

Aps Hadia Tajik mener forslaget til statsbudsjett ikke gjør nok med klimautslipp. – Dessverre er hovedbildet fra de sju siste statsbudsjettene at regjeringen svikter neste generasjon. For de viser verken motet eller handlekraften som trengs, sier hun..

P4 - 31 Mar 20 kl. 12:51

Tajik: – Det har vært krevende forhandlinger

- Det har vært viktig å sikre tryggheten til arbeidsfolk. Det sier finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik. For kort tid sammen la Stortinget frem krisepakken som de har forhandlet om i hele natt.

NRK - 01 Aug 19 kl. 14:40

Tajik: – Hun var en god venninne

Ap-nestleder Hadia Tajik sender sine tanker til Ingrid Aune og Eivind Olav Evensens familie. På Facebook skriver Tajik at Ingrid Aune var en god venninne, og at de lo mye sammen..

P4 - 05 Mar 20 kl. 10:43

Tajik tar gjenvalg

Hadia Tajik tar gjenvalg som nestlder i Arbeiderpartiet. Hun bekrefter at hun ønsker å fortsette på Stortinget. Tajik vil imidlertid ikke svare på om hun ønsker å bli partileder, dersom det skulle bli aktuelt senere.

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:44

Tajik valgt til finanspolitisk talsperson

Hadia Tajik er nå ny finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. Partiet skriver i en pressemelding at det ble bestemt på et gruppemøte i morges. Hun skal selv ha bedt om å få den viktige jobben, en jobb Trond Giske hadde før han trakk seg som nestleder.

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling. Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2. Tajik vet ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..

NRK - 10 Sep 19 kl. 08:43

Tajik: - Uaktuelt å snakke med MDG

Ap-nestleder Hadia Tajik gir MDG en kald skulder. Hun sier til Dagsavisen at det mest naturlige er å styre med Senterpartiet og SV om to år..

P4 - 07 Dec 19 kl. 22:36

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

Aftenposten - 15 May 19 kl. 15:03

17. mai-feiring er gøy, det. For dem som er invitert.

Før var det om å gjøre å spise flest is. Nå er det om å gjøre å være invitert på flest ting..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt