NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:49

NRK - 18 sep 17 kl. 09:00

Verdensledere på speed-dating

Verdens mektigste er på vei for åpningen av FNs 72. generalforsamling, omtalt som «diplomatiets superuke». Trump møter mandag en rekke statsledere som har kommet til New York for å delta på høynivådelen av FNs hovedforsamling, som starter tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, New York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verdensledere, speed-dating
Aftenposten - 11 dec 20 kl. 22:26

Carlsen mistet grepet og tapte Speed Chess-semifinalen

Magnus Carlsen fikk en pangstart, men ble deretter satt på plass av Maxime Vachier-Lagrave i finalejakten i Speed Chess-turneringen..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:23

Raymond: – Exit på speed

– Dette er Exit på speed i fri dressur, seier byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen (Ap), om meldingane Dagens Næringsliv publiserte torsdag. Dagens Næringsliv publiserte torsdag meldingar frå ei lukka Whatsapp-gruppe mellom nokre av landets rikaste. Der diskuterte dei kva dei kunne gjere for å hindre Arbeidarpartiet og miljøbevegelsen frå å få makt.

Aftenposten - 26 apr 19 kl. 06:00

Dating. Er vi blitt «for kule» til å bry oss? | Henriette Sommervik Tjersland

For dem som er aktive på en dating-app, er feeden full av spøkelser..

Klartale - 07 jun 19 kl. 15:13

WHO advarer mot dating-apper

Kampen mot kjønns-sykdommer går for sakte. En årsak er dating-apper, mener Verdens helse-organisasjon..

P4 - 16 dec 19 kl. 17:36

Møttes på datingchat før ran

De fem personene som er pågrepet og siktet for flere grove ran i Oslo, skal først ha møtt ofrene på et dating-nettsted. Politiet mener de har lokket minst seks menn i en felle for å rane dem for penger og andre verdisaker. Flere av ranene skal ha skjedd hjemme hos de fornærmede, kort tid etter samtalene på en dating-app, opplyser politiet til Dagbladet.

P4 - 12 dec 17 kl. 17:22

Stoltenberg gratuleres av verdensledere

Jens Stoltenberg gratuleres av verdensledere etter at han fikk fornyet jobben som generalsekretær i NATO i to år i dag. Den britiske og franske presidenten skryter voldsomt av Stoltenberg, og sier de ser frem til et fortsatt sterkt samarbeid i årene som kommer..

Aftenposten - 23 jan 20 kl. 20:17

Verdensledere samlet seg for å markere holocaust

Verdensledere samlet seg torsdag i Jerusalem for å markere holocaust og at det er 75 år siden Auschwitz-Birkenau ble frigjort. Fra Norge deltok kronprinsen..

NRK - 23 jan 20 kl. 20:48

Verdensledere markerte holocaust

Flere verdensledere samlet seg i dag i Jerusalem for å markere holocaust og at det er 75 år siden Auschwitz-Birkenau ble frigjort. Norge var representert ved kronprins Haakon..

VG - 14 maj 20 kl. 13:51

Verdensledere krever gratis koronavaksine for alle

En fremtidig vaksine mot covid-19 må gjøres gratis tilgjengelig for alle folk i alle land, krever en rekke nåværende og tidligere verdensledere i et opprop..

VG - 14 maj 20 kl. 13:51

Verdensledere krever gratis coronavaksine for alle

En fremtidig vaksine mot covid-19 må gjøres gratis tilgjengelig for alle folk i alle land, krever en rekke nåværende og tidligere verdensledere i et opprop..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Samsung-arving benådet

Samsung-arving og selskapets de facto leder, Lee Jae-yong, er blitt benådet etter at han i fjor ble dømt for korrupsjon. Lee ble i januar i fjor dømt til tre års fengsel for bestikkelser og underslag. Han ble løslatt i august.

NRK - 30 minutter siden

Vedum lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 1 time siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 3 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com