E24 > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 01:06

E24 - 09 nov. 19 kl. 19:53

Verdens dyreste klokke solgt for 283 millioner kroner

Verdensrekorden ble knust under veldedighetsauksjon i Sveits lørdag. Nå går alle pengene til forskning på muskelsykdom hos barn..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sveits

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verdens, dyreste, klokke, solgt, for, 283, millioner, kroner
Dagbladet - 10 nov. 19 kl. 05:15

Luksusklokke satte ny verdensrekord

Urverket gikk for 31 millioner sveitsiske franc lørdag, noe som gjør det til tidenes dyreste klokke solgt på auksjon..

P4 - 19 des. 19 kl. 12:29

Årets dyreste bolig solgt

Årets dyreste bolig er nå solgt, luksusvillaen ligger i Holmenkollen i Oslo og har et total areal på 1027 kvadratmeter og nesten 4 mål stor tomt. Det er milliardærarving Louise Mohn som nå har solgt boligen sin, til den nette sum av 95 millioner kroner, skriver Finansavisen..

P4 - 24 juli 19 kl. 06:48

Sko solgt til rekordsum i New York

Et 47 år gammelt par Nike-sko har blitt solgt for nesten 3,8 millioner kroner på en auksjon i New York. Det er trolig verdens dyreste solgte sko. Skoene ble opprinnelig laget til løpere som skulle kvalifisere seg til OL i München i 1972.

Aftenposten - 24 juli 19 kl. 09:10

Sko solgt til rekordsum i New York

Et 47 år gammelt par Nike-sko har blitt solgt for nesten 3,8 millioner kroner på en auksjon i New York. Det er trolig verdens dyreste solgte sko..

NRK - 23 mai 20 kl. 12:31

Bygdøy-villa er Norges dyreste

Hedgefondforvalter Thor Johan Furuholmen har solgt villaen sin på Bygdøy for rundt 250 millioner kroner. Det gjør boligen til den dyreste som er solgt i Norge. Det skriver Dagens Næringsliv.

E24 - 19 nov. 19 kl. 11:47

Skulle bli Trondheims dyreste - solgt 6 mill. under prisantydning

En enebolig på Jakobsli i Trondheim er solgt for 19 millioner. Dermed satte den ikke rekord som Trondheims dyreste bolig, som prisantydningen tilsa at den kunne bli..

P4 - 09 nov. 19 kl. 20:07

Klokke solgt for rekordsum

Aldri før har noen betalt mer for en klokke enn det en ukjent person gjorde på en veldedighetsauksjon i Genéve i Sveits i dag. Kjøperen la 283 millioner kroner på border, for klokken som er den mest kompliserte som noen gang er laget av den sveitsiske klokkeprodusenten Patek Philippe. Den inneholder 20 funksjoner utover det å vise tiden.

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 06:43

Hongkong er verdens dyreste by å bo i

Hongkong havner igjen på toppen av lista over verdens dyreste byer å bo i. Som nummer to kommer litt overraskende nykommeren Ashgabat i Turkmenistan..

NRK - 09 juni 20 kl. 12:52

Hongkong er verdens dyreste by

Hongkong havner igjen på toppen av listen over verdens dyreste byer å bo i. Som nummer to kommer - litt overraskende - nykommeren Ashgabat i Turkmenistan, der det er rekordhøy inflasjon. Tokyo er på tredjeplass på lista til konsulentselskapet Mercer..

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 06:43

Hongkong er verdens dyreste by å bo i for utlendinger

Hongkong havner igjen på toppen av lista over verdens dyreste byer å bo i. Som nummer to kommer litt overraskende nykommeren Ashgabat i Turkmenistan..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Hotelldirektør: – Juli i år kan bli bedre enn i fjor

Hotellbelegget i Oslo var bare 20,2 prosent i juni. I Kristiansand var det derimot langt høyere. Nå spår hotelldirektør Raymond Kirknes en strålende juli..

E24 - Igår: 20:50

Meglertopp om digitale børsnoteringer og markedet: – Nå er det full fart

Coronapandemien preger fortsatt verden, men det er høy aktivitet i finansmarkedene. Sjefen i et av Norges største meglerhus merker stor pågang og tror erfaringene fra den første heldigitale børsnoteringen vil sette varige spor i bransjen..

E24 - Igår: 21:35

Produksjonen av ikoniske Boeing 747 kan gå mot slutten

Ifølge Bloomberg stanser Boeing trolig produksjonen av «luftfartens dronning» Boeing 747 etter over 50 år i produksjon..

E24 - 17 timer siden

Nordmenn flokker til golfbanen: - Voldsom pågang

Interessen for golf har eksplodert under coronakrisen, viser tall fra Norges Golfforbund. Hittil i år er det registrert over 16.000 nye medlemmer, og flere golfklubber melder om sprengt kapasitet.

E24 - 16 timer siden

Elendige besøkstall hos kinoene i juni

Selv om kinoene igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor..

E24 - 14 timer siden

Arbeidsdepartementet vil ikke gi dagpengegaranti

Statssekretær Saida Begum lover at NAV vil jobbe så hardt de kan for å gi folk pengene sine. Men hun tør ikke garantere en normal saksbehandlingstid i august..

E24 - 10 timer siden

Dette er de største farene for markedet nå

Ekspertene mener coronafaren er langt fra over. Samtidig må man også løfte blikket mot andre risikomomenter – som presidentvalget i USA og brexit..

E24 - 8 timer siden

Bostyrer om Kleven-konkursen: - Ny eier er et viktig stikkord

Bostyrer Bjørn Åge Hamre for Kleven-konkursen vil forsøke å videreføre driften ved verftet. Mandag reiser han til Ulsteinvik for å se om det er mulig..

E24 - 5 timer siden

Frykter ukontrollert prisvekst – ser 2016-tendenser i boligmarkedet

I 2016 steg boligprisene 26 prosent fra januar til desember. Meglertopp kjenner igjen mange av tendensene som drev denne oppgangen i dagens marked..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt