Klartale > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:12

Klartale - 30 Mar 20 kl. 08:27

Verden er i karantene

Korona påvirker folks frihet. Mange i verden må følge regler..
Les mer på Klartale


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Verdener i , karantene
P4 - 17 Mar 20 kl. 12:15

3.000 sykehusansatte i karantene

Minst 3.000 sykehusansatte i Norge er i karantene. Det opplyser de fem største sykehusene i landet.

NRK - 13 Mar 20 kl. 10:15

Nye pålegg om karantene

Folkehelseinstituttet har fredag oppdatert pålegga for dei som bur i same husstand som personar som er i karantene, skriv Folkehelseinstituttet på heimesidene. Nå skal også alle som bur med personar som har blitt sett i karantene, sjølv i karantene..

NRK - 12 Apr 20 kl. 16:12

Færre ansatte i karantene

Det blir stadig færre ansatte ved Sørlandet sykehus som er i karantene på grunn av korona-smitte. I dag er 72 ansatte ved sykehuset i karantene, mens tallet i går var 78. Over 1100 ansatte har vært i karantene..

P4 - 05 Mar 20 kl. 15:37

13 sykehusansatte i karantene

13 ansatte ved Sørlandet sykehus er satt i karantene etter mistanke om koronasmitte. De ansatte har kommet hjem fra områder med koronasmitte og må være i karantene i 14 dager, opplyser sykehuset til NRK. De forventer at antallet ansatte som må i karantene vil stige..

NRK - 10 Mar 20 kl. 21:14

Ambulanseflypilot i karantene

Ein av pilotane til ambulanseflyselskapet Babcock er sett i karantene etter at ein person i omgangskretsen hans har fått påvist smitte av det nye koronaviruset. Ingen andre pilotar er sette i karantene..

Dagbladet - 12 Mar 20 kl. 17:30

Helseministeren rett i karantene

Kongeparet og flere statsråder i karantene etter de nye reglene. Bent Høie fortalte om de strenge inngrepene rett før han havnet i karantene..

NRK - 27 Feb 20 kl. 09:05

Kvinne i karantene

Ei kvinne i Mo i Rana er satt i karantene i samband med mistanke om koronasmitte, skriv VG. Ho er i karantene i sin eigen heim..

NRK - 13 Mar 20 kl. 10:15

FHI med nye råd

Folkehelseinstituttet har fredag oppdatert råda for dei som bur i samme husstand som personar som er i karantene, skriv dei på heimesidene. Nå skal også alle som bur med personar som har blitt sett i karantene, sjølv i karantene..

NRK - 12 Mar 20 kl. 17:33

Kongeparet i karantene

Kongeparet og flere statsråder er i karantene, etter det NRK får opplyst. Blant annet er omsorgs- og helseminister Bent Høie i karantene..

NRK - 08 Mar 20 kl. 12:54

To håndballag i karantene

To håndballag for unge jenter som hører til i Oslo og Bærum er satt i karantene etter at en av spillerne har fått påvist koronasmitte. – Jeg vil anbefale karantene i én uke på de aller fleste, sier kommuneoverlege Frantz L. Nilsen i Bærum til NRK..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - Igår: 15:04

Savnet tysk jente kan ha sammenheng med McCann-saken

Tysk politi etterforsker en mulig sammenheng. Det er mellom britiske Madeleine McCanns forsvinning og tysk femåring som forsvant i 2015..

Klartale - 21 timer siden

Flere tusen demonstrerte

Folk ropte ut i Oslo fredag. De markerte George Floyds dødsfall..

Klartale - 22 timer siden

Regjeringen vil ha flere tilbake på kontoret

Mange har jobbet hjemmefra siden midten av mars..

Klartale - 22 timer siden

Gull til norske fotballspillere

Fotballspillerne Maren Mjelde, Guro Reiten og Maria Thorisdottir vant gull i den engelske serien. De spiller for laget Chelsea. De er kåret til det beste laget i serien..

Klartale - 23 timer siden

Uenig i måten de tolker reglene

Bent Høie mener Dyreparken i Kristiansand tøyer reglene. De vil dele et arrangement i flere små. Da mener de at det er mulig å ha 800 tilskuere.

Klartale - 23 timer siden

Bent Høie med dårlig nytt til Sabeltann og norsk fotball

Bent Høie mener Dyreparken i Kristiansand tøyer reglene. De vil dele et arrangement i flere små. Da mener de at det er mulig å ha 800 tilskuere.

Klartale - Igår: 13:59

Vanskelig å få til en avtale om handel

EU og Storbritannia sliter med å bli enige om en avtale. Uten enighet vil Storbritannia forlate EU 31. desember uten å ha en avtale om hvordan de kan drive handel med land i EU..

Klartale - Igår: 11:39

Vil vise avsky mot rasisme foran Stortinget

Fredag var det planlagt en markering foran USAs ambassade i Oslo. Nå er den flyttet til foran Stortinget. Mange skal også delta på nett..

Klartale - Igår: 10:47

Tre av fire vil ikke at grensa til Sverige skal åpne

73 prosent av oss ønsker ikke at regjeringen skal åpne grensa til Sverige for fritids-reiser. Det viser en undersøkelse..

Klartale - Igår: 09:45

Tror 550 er smittet med korona nå

Det er færre smittet med korona i Norge. Men fortsatt er folk smittet med viruset, tror Folkehelse-instituttet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt