E24 > Økonomi

Sunday, 19 January, 07:49

E24 - 14 Dec 19 kl. 15:44

Venter strammere marked: – Tror vi har sett bunnen på juletreprisene

Juletreimporten er historisk lav, og Innovasjon Norge har spyttet inn millioner. Situasjonen i Danmark kan dytte prisene oppover i årene som kommer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innovasjon Norge, Danmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, strammere, marked, Trorvi har , sett, bunnen, juletreprisene
E24 - 28 Dec 19 kl. 11:30

Store sprik i oljepris-anslagene for 2020

Et knippe norske meglerhus venter oljepris på mellom 60 og 70 dollar fatet neste år. Arctic er blant dem som venter strammere marked og høyere priser..

NRK - 10 Oct 19 kl. 01:37

Venter trangere tider i 2021

Regjeringen varsler strammere statsbudsjett for 2021 som følge av forventninger om 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter, Det kommer fram i statsbudsjettet for neste år, skriver Aftenposten..

E24 - 10 Oct 19 kl. 05:48

Regjeringen venter trangere tider i 2021

Regjeringen varsler strammere statsbudsjett for 2021 som følge av forventninger om 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter..

E24 - 25 Oct 19 kl. 18:04

Betalingen til offshoreskip tredoblet på to uker: – Markedet ble fort utsolgt

Dårlig vær i Nordsjøen og få tilgjengelige ankerhåndteringsskip har sendt dagratene til værs. Analytiker venter «stramt» marked fremover..

P4 - 21 Nov 19 kl. 11:53

Venter fortsatt lav ledighet

Nav tror arbeidsledigheten vil holde seg på et stabilt, lavt nivå de neste to årene. Den registrerte arbeidsledigheten vil ligge på 2,2 prosent, viser Navs ferske arbeidsmarkedsprognose. Nav-direktør Sigrun Vågeng sier at de venter at veksten i norsk økonomi avtar i løpet av de neste to årene, og da vil antall helt ledige øke..

E24 - 14 Sep 19 kl. 12:00

Europris-sjefen venter på butikkdød for å rulle ut by-butikker

Både Europris og deres svenske partner ÖoB mener gårdeierne ikke har levelige leiepriser i bysentrum. Nå venter de tålmodig - for de tror på svært gode leiepriser når flere butikker går over ende..

E24 - 17 Oct 19 kl. 19:58

Fiskeriministeren: – Absolutt mulig å selge mer sjømat til Sør-Korea

Sør-Korea har på kort tid gått fra å være et perifert marked til å bli et av Norges største marked for sjømat i Asia. Med handelskrigen som bakteppe, er avtaler for sjømateksporten stadig viktigere..

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:15

Økonom: Tror på konjukurnedgang fremover

Norsk økonomi er snart på vei inn i en konjukturnedgang. Det tror sjeføkonom Andreas Benedictow i Samfunnsøkonomisk analyse, som har utarbeidet en rapport med prognoser for norsk økonomi. Norges handelspartnere er allerede på vei inn i en konjukturnedgang.

P4 - 31 Dec 19 kl. 07:21

Venter sterk boligprisvekst i januar

Flere meglertopper tror januar vil gi en pangstart på boligmarkedet. Direktør Stian Kløfta i Krogsveen sier til Finansavisen at tallet på usolgte boliger er lav, mens etterspørselen fortsatt er høy. For desember tror derimot administrerende direktør i Privatmegleren Grethe Meier på en svak nedgang fordi mange vil ha unna salget av boligen før året er omme, og er dermed mer villige til å gå ned i pris..

Fler nyheter fra E24

E24 - 11 timer siden

World Economic Forum: Global maktkamp er «superrisikoen» i klimautfordringene

I forkant av World Economic Forums møte i Davos, skriver organisasjonen i en rapport at maktrivalisering og internasjonalt samarbeid blir de største risikoene mot å takle klimautfordringene..

E24 - 11 timer siden

Lotteritilsynet ber Apple fjerne over 30 pengespill-apper

Spilloperatører som ikke har tillatelse til å tilby pengespill i Norge står bak et 30-talls ulike pengespill tilgjengelig i Apples norske App store..

E24 - 13 timer siden

Javid avviser britisk tilpasning til EU-regler

Storbritannias finansminister Sajid Javid ber britisk næringsliv droppe ønsket om å tilpasse britiske regler til EU-regler i etterkant av brexit..

E24 - 13 timer siden

Nektet for å være sjef i pyramidespill – så kom nyttårshilsenen

Svenske Johan Staël von Holstein mener Lotteritilsynets brev til pyramidenettverket Crowd1 inneholder «flere misoppfatninger»..

E24 - 14 timer siden

Nokia-melding etterforskes av finsk finanstilsyn

Det finske finanstilsynet skal ifølge finsk avis etterforske telegiganten Nokias børsmelding fra oktober, som sendte aksjen ned 24 prosent..

E24 - 16 timer siden

Klimapodcaster, lobbyarbeid og kulturstøtte: Du tar mesteparten av kostnaden for oljebransjens reklamer

78 prosent av oljeselskapenes utgifter til PR, reklame, kulturstøtte og lobbyarbeid tas av skattebetalerne. – Billigere for oljeselskapene enn andre, sier WWF. – Sammenligner epler og pærer, mener oljebransjen..

E24 - 18 timer siden

Her vil Oslo kommune ha ny fyllestasjon for biogass og hydrogen

Oslo kommune har lyst ut konkurranse for bygging av ny energistasjon i Ryenkrysset. Samtidig er fem hydrogenstasjoner stengt av myndighetene..

E24 - 19 timer siden

Reuters: Opprørere stenger eksporten av olje fra Libya

– Situasjonen i Libya er krevende og vi følger den tett, sier Equinor, som har anlegg i landet. Ulike militsgrupper kjemper om makten i landet som preges av rivaliserende regjeringer og nasjonalforsamlinger..

E24 - 21 timer siden

Senterpartiet om Telenor-splitten: – Staten bør sikre fullt eierskap

Telenor skiller nå ut fibersentraler, TV-antenner og mobilbasestasjoner ut i et eget selskap. Lederen i Senterpartiet vil bla opp statlige milliarder for å kjøpe det nye selskapet og sikre nasjonal kontroll over den samfunnskritiske infrastrukturen..

E24 - 22 timer siden

Utbygger dømt til å kjøpe tilbake hus bygd på søppelfylling i Skedsmo

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt