E24 > Økonomi

Lørdag, 15 August, 08:59

E24 - 14 des. 19 kl. 15:44

Venter strammere marked: – Tror vi har sett bunnen på juletreprisene

Juletreimporten er historisk lav, og Innovasjon Norge har spyttet inn millioner. Situasjonen i Danmark kan dytte prisene oppover i årene som kommer..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innovasjon Norge, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, strammere, marked, Trorvi har , sett, bunnen, juletreprisene
E24 - 28 des. 19 kl. 11:30

Store sprik i oljepris-anslagene for 2020

Et knippe norske meglerhus venter oljepris på mellom 60 og 70 dollar fatet neste år. Arctic er blant dem som venter strammere marked og høyere priser..

NRK - 10 okt. 19 kl. 01:37

Venter trangere tider i 2021

Regjeringen varsler strammere statsbudsjett for 2021 som følge av forventninger om 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter, Det kommer fram i statsbudsjettet for neste år, skriver Aftenposten..

P4 - 09 feb. 20 kl. 22:40

Varlser nye kutt i politiet

Troms politidistrikt varsler at de må gjennomføre ekstraordinære kutt i 2020 på grunn av strammere budsjett. De ser nå på mulige innstramminger, melder VG. Og politidirektør Benedicte Bjørnald bekrefter til avisen at hele politietaten får strammere budsjetter fremover.

E24 - 10 okt. 19 kl. 05:48

Regjeringen venter trangere tider i 2021

Regjeringen varsler strammere statsbudsjett for 2021 som følge av forventninger om 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter..

NRK - 06 juli 20 kl. 11:09

Venter russisk økonomisk nedgang

Verdensbanken venter at Russlands bruttonasjonalprodukt vil krympe med 6,6 prosent i løpet av 2020. De tror ikke tallet vil være tilbake på normalt nivå før 2021-2022, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 26 feb. 20 kl. 18:01

Siv Jensen og Sylvi Listhaug i strupen på finansminister Sanner: Ikke gjør pensjonistene til syndebukker for strammere budsjett

Frps lederduo Siv Jensen og Sylvi Listhaug mener finansminister Jan Tore Sanner «henger ut» pensjonistene som årsak til behovet for strammere statsbudsjett fremover..

NRK - 27 april 20 kl. 09:17

Seks av ti venter hackerangrep

66 prosent av dem som er i arbeid venter en økning i dataangrep på grunn av koronakrisen, ifølge en undersøkelse fra Opinion. 57 prosent blant dem som ikke er i jobb tror hackerangrep vil øke. Krisen har ført til at flere nordmenn har hjemmekontor..

Aftenposten - 26 juli 20 kl. 13:36

Meldinger om skyting på marked i Frankrike avkreftet

Meldingene om skyting på et marked i Paris-forstaden Argenteuil avkreftes av fransk politi, som opplyser at det var snakk om et knivslagsmål..

E24 - 25 okt. 19 kl. 18:04

Betalingen til offshoreskip tredoblet på to uker: – Markedet ble fort utsolgt

Dårlig vær i Nordsjøen og få tilgjengelige ankerhåndteringsskip har sendt dagratene til værs. Analytiker venter «stramt» marked fremover..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

78 selskaper har gått konkurs tross mottatt kontantstøtte

31,1 millioner kontantstøttekroner har gått til selskaper som senere har gått dukken..

E24 - 1 time siden

Kraftig omsetningsvekst for norske kjøpesentre i juli

Norgesferie og stengte grenser har ført til en kraftig vekst i omsetning for landets kjøpesentre..

E24 - 1 time siden

Gir Tiktok-eier frist til å kvitte seg med brukerdata

President Donald Trump gir det kinesiske selskapet Bytedance 90 dager til å kvitte seg med data fra amerikanske brukere i den populære appen Tiktok..

E24 - 1 time siden

Taiwan kjøper jagerfly fra USA verdt 550 milliarder kroner

Taiwan har undertegnet en avtale om kjøp av F-16 jagerfly fra den amerikanske produsenten Lockheed Martin verdt 62 milliarder dollar, tilsvarende 551 milliarder kroner..

E24 - 10 timer siden

Hedgefond-Halvorsen solgte seg ut av Facebook og Google

Store hedgefond kvittet seg med teknologiaksjer i andre kvartal. Ole Andreas Halvorsens fond dumpet alle aksjene i Facebook og Google-eier Alphabet..

E24 - 10 timer siden

Flere solgte hytta i andre kvartal

Hyttemarkedet opplevde en salgsøkning på nær ti prosent i årets andre kvartal. Spesielt sjøhytter i øvre prisklasse har hatt en markant vekst..

E24 - 12 timer siden

Viruskrisen senker inntektene til Nordens største utelivskonsern: Rekom Norge får statlig støtte på nær 14 millioner

Inntektene til Nordens største utelivskonsern har falt kraftig etter virusutbruddet. Nå har Rekom i Norge mottatt nesten 14 millioner i kontantstøtte fra staten..

E24 - 13 timer siden

FA: Jan Haudemann-Andersen skal ha kjøpt Oslo-herregård for 113 millioner kroner

Investor Jan Haudemann-Andersen skal ifølge Finansavisen ha betalt 113 millioner kroner til eiendomsmilliardær Trygve Bjerke for giganteiendommen Østre Holmen gård i Oslo..

E24 - 14 timer siden

Munnbind-rush for apotekene: Solgte 40.000 i timen

Helsemyndighetene gikk fredag ut med anbefalinger om munnbind-bruk. Det førte til en enorm økning i salget av munnbind..

E24 - 16 timer siden

To direktører og to forvaltere har forlatt Odin på under ett år

Både toppsjefen, investeringsdirektøren og to forvaltere har forsvunnet ut av Odin-fondene siden september i fjor. Den nye direktøren svarer at Odin er mindre personavhengige enn andre «tradingorienterte forvaltere»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt