VG > Utenriks

Tirsdag, 14 Juli, 15:47

VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Venter rekordstor demonstrasjon i Washington – samles foran Det hvite hus

For niende dag på rad er det massive demonstrasjoner i Washington. Lørdag kveld venter myndighetene det høyeste oppmøtet hittil..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, rekordstor, demonstrasjoni , Washington, samles, foranDet , hvite, hus
NRK - 07 juni 20 kl. 01:51

Rekordstor demonstrasjon i Washingt

Ifølgje Washington Post er folkemengda som er samla ved Det kvite huset og Lincoln-minnesmerket, den største til no. Styresmaktene venter opptil 200.000 menneske til rasismeprotestane.

VG - 06 juni 20 kl. 23:37

Rekordstor demonstrasjon i Washington: – Denne gangen tar det ikke slutt

WASHINGTON (VG): Demonstrasjonene etter George Floyds død avtar på ingen måte selv om de nå er inne i sin niende dag. I Washington er oppmøtet rekordstort, og demonstrantene sier de ikke vil la presidenten ignorere problemet til det går bort..

VG - 08 juni 20 kl. 18:23

Tenåringer arrangerte rekordstor demonstrasjon: – Vi må forandre Amerika

Seks amerikanske jenter mellom 14 og 16 år arrangerte Tennessees største demonstrasjon mot politivold og rasisme etter dødsfallet på George Floyd..

NRK - 02 juni 20 kl. 22:06

Militærkøyretøy i Washington

Militærkøyretøy har blitt sett køyrande i gatene i sentrum av Washington i USA, melder ein Fox-reporter. Det skjer samtidig som demonstrantar samlar seg for nok ein demonstrasjon, dagen etter at politiet brukte tåregass mot fredelege demonstrantar..

P4 - 06 juni 20 kl. 21:52

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

NRK - 08 juni 20 kl. 00:12

Mitt Romney deltar i demonstrasjon

Senator Mitt Romney deltar saman med rundt 1000 andre kristne trusfeller i ein marsj mot Det kvite huset i Washington. Han seier til Washington Posts reporter at han deltar for å bidra til at USA kan finne ein veg ut av politivald og rasisme..

NRK - 07 juni 20 kl. 01:51

Rekordmange i protest i Washington

Ifølgje Washington Post er folkemengda som er samla ved Det kvite huset og Lincoln-minnesmerket, den største til no. Styresmaktene venter opptil 200.000 menneske til rasismeprotestane.

P4 - 08 juni 20 kl. 05:05

Mitt Romney med i demonstrasjon

Republikaneren Mitt Romney deltok i natt norsk tid, i en demonstrasjon i Washington som endte opp ved Det hvite hus mot politivold og rasisme. I følge avisa New York Times er den tidligere presidentkandidaten den første republikanske senatoren som deltar i demonstrasjonene som er arrangert etter at George Floyd døde i en pågripelse for to uker siden. Romney sier til avisa at å delta i marsjen var en spontan avgjørelse..

P4 - 04 juni 20 kl. 13:34

Planlegges demonstrasjon i Malmö

Til tross for myndighetenes oppfordring om å demonstrere mot rasisme digitalt i Sverige, planlegges det nå en ny demonstrasjon i Malmö. Arrangøren har søkt om å få holde demonstrasjon i forbindelse med Georg Floyds død..

Dagbladet - 02 juni 20 kl. 14:08

Raser mot Trump-stunt

Politiet ryddet vei gjennom en demonstrasjon i Washington DC for at president Donald Trump skulle ta bilder ved en kirke. Blant annet ble en prest og flere frivillige utsatt for tåregass..

Fler nyheter fra VG

VG - 22 timer siden

Vennene til avdøde Alexander (16): – Helt uvirkelig at han er borte

LERUM/GØTEBORG (VG) Norske Alexander (16) krasjet på moped etter at han skal ha blitt jaget av politiet inn i et boligfelt. Vennene er i sorg og frustrerte over politiet..

VG - 22 timer siden

Gorilla testet for coronavirus

En slåsskamp førte til feber og covid-19 test for gorillaen Shango i Florida, USA. Testen viste seg å være negativ..

VG - Igår: 15:24

Ut mot USAs oppkjøp av corona-medisin: – Usolidarisk

Den norske organisasjonen CEPI mener det er usolidarisk og kortsiktig av land å kjøpe opp alt de kommer over av medisiner og utstyr for å bekjempe covid-19..

VG - Igår: 11:38

Slik er smittesituasjonen i de «røde» EØS-landene

Flere av EØS- og Schengen-landene regjeringen holder stengt for, sliter med for høye smittetall. Sjekk hvordan smittesituasjonen er i de ulike landene..

VG - Igår: 11:27

NUPI-forsker til VG: President Duda kan bli bra for Polen

– President Duda har allerede sendt ut signaler om at han blir en annerledes president i den neste perioden. Det er i så fall positive nyheter for polakkene. Duda kan bli bra for Polen, sier NUPI-forsker..

VG - Igår: 17:26

Duda vinner valget i Polen

Den sittende høyrepopulistiske presidenten Andrzej Duda har vunnet valget i Polen..

VG - Igår: 08:22

Minister bekymret for det nordiske samarbeidet

Minister for utenrikshandel Anna Hallberg (S) i Sverige mener stengte grenser og verbale angrep fører til gnisninger i det nordiske samarbeidet..

VG - Igår: 04:13

Biden tar innpå i sør: Texas kan bli vippestat

Nye meningsmålinger viser at Donald Trump sliter i tre delstater som han vant i presidentvalget for fire år siden. Håndteringen av coronapandemien pekes ut som en av årsakene..

VG - I førrgår: 14:20

Polsk politi jaget ekssoldat og pumaen hans

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen..

VG - Igår: 20:34

Døden / Frykten / Håpet


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt