VG > Økonomi

Saturday, 25 January, 05:39

VG - 09 Dec 19 kl. 11:05

Venter på WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Landslagstreneren til russerne tør ikke tenke på at Sergej Ustjugov i dag kan bli utestengt fra idretten nok en gang. Forrige gang endte det i tårer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lillehammer, Sergej Ustjugov, WADA, Ustjugov

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, WADA-dommen, Treneren, frykter, Ustjugov, vil, bryte, sammen, igjen
VG - 09 Dec 19 kl. 11:05

WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Forrige gang Russland og Sergej Ustjugov ble utestengt fra OL endte det i tårer. Russernes landslagstrener Marcus Cramer frykter reaksjonen til den russiske langrennsstjernen foran WADAs dom i dag..

NRK - 09 Dec 19 kl. 11:11

Wada utestenger Russland

Wada har besluttet å utestenge Russland fra de største idrettskonkurransene de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte mandag. Dermed følger Wada anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland..

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:43

WADA-komité vil utestenge Russland

En WADA-komité vil utestenge Russland fra all idrett i fire år, skriver Dagbladet. Ifølge New York Times er ventet at styret i WADA vil støtte komitéens anbefalinger. Det er kjent at WADA mistenker at Russland har tuklet med dopingprøver..

P4 - 09 Dec 19 kl. 11:14

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

VG - 08 Nov 19 kl. 11:17

Langer ut mot IOC og WADA etter lobby-avsløring

Både Linda Hofstad Helleland og en amerikansk Wada-delegat reagerer kraftig etter avsløringer om at Wada og IOC bruker lobbyister for å stanse en ny antidopinglov i Washington DC..

P4 - 18 Nov 19 kl. 17:45

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 14 Nov 19 kl. 14:56

– Wada mer opptatt av makt enn ren idrett

Verdens antidopingbyrå Wada gjør ikke den jobben det er forventet at de skal gjøre. Det sier tidligere kulturminister og Høyre-politiker Linda Hofstad Helleland som i dag lanserte en bok der hun tar et kraftig oppgjør med en organisasjon som hun opplever som dysfunksjonell og antidemokratisk. Maktspill og penger betyr mer enn å kjempe for en ren idrett, og WADA fungerer ikke slik det skal, sier hun..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 08:06

Noen må være talsmann for WADA

Det at jeg her går ut som en slags talsmann for WADA er et produkt av at slike stemmer på besynderlig vis uteblir i det norske ordskiftet..

NRK - 19 Dec 19 kl. 11:02

Putin ut mot Wada

Russlands president Vladimir Putin meiner avgjerda om å stenge ute landet frå dei største idrettskonkurransane dei neste fire åra er politisk og urettvis. Verdas antidopingbyrå (Wada) utestengde Russland på grunn av tukling med dopingprøver..

P4 - 23 Nov 19 kl. 17:34

Mener WADA bør utestenge russerne

Et panel som har fått ansvar for å vurdere Russlands avlevering av dopingprøver, mener at Verdens antidopingbyrå igjen bør utestenge Russlands antidopingbyrå. RUSADA ble i fjor høst tatt inn i varmen igjen hos WADA etter å ha vært utestengt i tre år - men på noen betingelser. Panelet mener at det siden har vært flere uregelmessigheter rundt de leverte prøvene.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Vintermagiske innsjøer på intagramtoppen

Dette er noen av verdens mest instagrammede innsjøer, slik de ser ut om vinteren. Omgitt av snø og is blir landskapet gjerne enda mer fotogent enn om sommeren..

VG - 6 timer siden

Skuffet over Astrid S-avlysning: – Kjipt og vanskelig

Astrid Smeplass’ plutselige turnéavlysning kort tid før den skulle starte, skaper trøbbel for konsertarrangører og fans..

VG - 6 timer siden

Haaland skjermes fra pressen etter ny oppvisning

DORTMUND/OSLO (VG) (Borussia Dortmund - Köln 5–1) Alle vil snakke med Erling Braut Haaland etter fem scoringer på to kamper. Når har klubben besluttet å skjerme ham..

VG - 7 timer siden

Minst 14 funnet døde etter jordskjelvet i Tyrkia

Tallet på omkomne stiger etter jordskjelvet i Tyrkia fredag kveld. Så langt er 14 mennesker funnet døde mens over 300 er skadd, opplyser tyrkiske myndigheter..

VG - 8 timer siden

Slått ut av «Mesternes mester»: – Godt med en tur hjem

Mens de andre deltagerne flyttet ut av huset og rett inn på deltagerhotellet etter hvert som de ble slått ut, fikk Emil Hegle Svendsen lov til å reise hjem til Norge for å hilse på sønnen Magnus (1)..

VG - 8 timer siden

Sagosen langt nede: – Dette er et slag i trynet

STOCKHOLM (VG) Sander Sagosen (24) hadde et tomt blikk da han gikk rundt i intervjusonen etter semifinaletapet mot Kroatia. Skuffelsen var enorm..

VG - 9 timer siden

Norge tapte etter vanvittig EM-drama

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29 etter fire ekstraomganger) Norge misser EM-finalen i håndball etter et vanvittig semifinale-drama i Stockholm fredag kveld..

VG - 9 timer siden

Folkebørsen: Sander Sagosen på godt og vondt

STOCKHOLM (VG) (Norge-Kroatia 28–29, etter fire ekstraomganger) I tidenes drama klarte ikke Sander Sagosen å løfte Norge til EM-finalen..

VG - 10 timer siden

«Verdens verste katt» kan nå adopteres

Dyrebeskyttelsen i North Carolina i USA søker en eier til det de kaller for «verdens verste katt».

VG - 10 timer siden

Overveldende mottagelse for norske «Kunstneren og Tyven» på Sundance

PARK CITY, UTAH (VG) Den norske dokumentaren «Kunstneren og Tyven» ble mottatt med jubel, applaus og ikke minst panegyriske anmeldelser, da den fikk æren av å åpne prestisjetunge Sundance Film festival i Utah..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt