VG > Økonomi

Torsdag, 06 August, 17:46

VG - 09 des. 19 kl. 11:05

Venter på WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Landslagstreneren til russerne tør ikke tenke på at Sergej Ustjugov i dag kan bli utestengt fra idretten nok en gang. Forrige gang endte det i tårer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lillehammer, Sergej Ustjugov, WADA, Ustjugov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, WADA-dommen, Treneren, frykter, Ustjugov, vil, bryte, sammen, igjen
VG - 09 des. 19 kl. 11:05

WADA-dommen: Treneren frykter Ustjugov vil bryte sammen igjen

LILLEHAMMER (VG) Forrige gang Russland og Sergej Ustjugov ble utestengt fra OL endte det i tårer. Russernes landslagstrener Marcus Cramer frykter reaksjonen til den russiske langrennsstjernen foran WADAs dom i dag..

NRK - 09 des. 19 kl. 11:11

Wada utestenger Russland

Wada har besluttet å utestenge Russland fra de største idrettskonkurransene de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte mandag. Dermed følger Wada anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland..

NRK - 25 nov. 19 kl. 20:43

WADA-komité vil utestenge Russland

En WADA-komité vil utestenge Russland fra all idrett i fire år, skriver Dagbladet. Ifølge New York Times er ventet at styret i WADA vil støtte komitéens anbefalinger. Det er kjent at WADA mistenker at Russland har tuklet med dopingprøver..

P4 - 09 des. 19 kl. 11:14

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

VG - 08 nov. 19 kl. 11:17

Langer ut mot IOC og WADA etter lobby-avsløring

Både Linda Hofstad Helleland og en amerikansk Wada-delegat reagerer kraftig etter avsløringer om at Wada og IOC bruker lobbyister for å stanse en ny antidopinglov i Washington DC..

P4 - 18 nov. 19 kl. 17:45

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 14 nov. 19 kl. 14:56

– Wada mer opptatt av makt enn ren idrett

Verdens antidopingbyrå Wada gjør ikke den jobben det er forventet at de skal gjøre. Det sier tidligere kulturminister og Høyre-politiker Linda Hofstad Helleland som i dag lanserte en bok der hun tar et kraftig oppgjør med en organisasjon som hun opplever som dysfunksjonell og antidemokratisk. Maktspill og penger betyr mer enn å kjempe for en ren idrett, og WADA fungerer ikke slik det skal, sier hun..

Dagbladet - 20 des. 19 kl. 08:06

Noen må være talsmann for WADA

Det at jeg her går ut som en slags talsmann for WADA er et produkt av at slike stemmer på besynderlig vis uteblir i det norske ordskiftet..

NRK - 19 des. 19 kl. 11:02

Putin ut mot Wada

Russlands president Vladimir Putin meiner avgjerda om å stenge ute landet frå dei største idrettskonkurransane dei neste fire åra er politisk og urettvis. Verdas antidopingbyrå (Wada) utestengde Russland på grunn av tukling med dopingprøver..

P4 - 23 nov. 19 kl. 17:34

Mener WADA bør utestenge russerne

Et panel som har fått ansvar for å vurdere Russlands avlevering av dopingprøver, mener at Verdens antidopingbyrå igjen bør utestenge Russlands antidopingbyrå. RUSADA ble i fjor høst tatt inn i varmen igjen hos WADA etter å ha vært utestengt i tre år - men på noen betingelser. Panelet mener at det siden har vært flere uregelmessigheter rundt de leverte prøvene.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Erna Solberg etter økte smittetall – setter store lettelser på vent

Statsminister Erna Solberg sier til NRK at regjeringen vurderer flere innstramminger..

VG - 1 time siden

«High Fidelity» kansellert etter én sesong

High Fidelity, med Zoë Kravitz (31) i hovedrollen, får ikke fornyede sesonger på Hulu..

VG - 1 time siden

Norge kan måtte spille avgjørende EM-kamp i utlandet

Helsedirektoratet åpner ikke for at Covid-19-forskriften endres for å gi unntak for karanteneplikten til landslag og internasjonale klubbturneringer. Dermed kan blant annet Norges viktige kvalik-kamp mot Serbia bli spilt utenfor landets grenser..

VG - 3 timer siden

Fersk på friluft - her er hjelpen du trenger

Ressurser og kurs er mer tilgjengelig enn du kanskje tror. DNT lanserer digitalt ferskingkurs, organisasjoner, foreninger og lag tilbyr kurs og veilednign, apper hjelper deg planlegge turen og bøker gir deg teoretisk tyngde..

VG - 3 timer siden

Vidar Villa har spilt for 7000 i sommer: – Sjukt hyggelig!

Vidar Villa (31) mener han må ha gjennomført Norges mest omfattende turné denne coronasommeren – i båt!.

VG - 3 timer siden

Ledelsen til Maflin spist opp etter superserie

(John Higgins – Kurt Maflin 8–8) Higgins slo til med den første 147-serien i VM siden 2012, og hentet inn nordmannens ledelse. Nå står de to helt likt foran kveldens avgjørende spilløkt..

VG - 3 timer siden

Hegstad Krüger vant Lysebotn Opp

LYSEBOTN/OSLO (VG) Simen Hegstad Krüger gjentok bedriften fra fjorårets Lysebotn Opp..

VG - 4 timer siden

Svensk sukker er ikke sunnere

I VG 5. august hevder Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen at avgifter er bra for folkehelsen. Så enkelt er det ikke..

VG - 4 timer siden

Spisstalentet (20) åpen om utenlandsdrømmen – vil følge etter Haaland

SARPSBORG (VG) Søndag var han toneangivende for omtrent alt Sarpsborg 08 foretok seg på siste tredjedel – et par dager etter at representanter fra nederlandsk fotball så på Jørgen Strand Larsen (20). Han innrømmer at det har gitt ham en «boost»..

VG - 5 timer siden

Ellen Pompeo om «Grey’s Anatomy»: – Tok et valg om å tjene penger

Den amerikanske skuespilleren (50), som har vært åpen om kampen for likelønn, sier at hun har prioritert sitt personlige liv over å jage kreative roller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt