P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:14

P4 - I førrgår: 10:32

Venter ny stormflotopp

Ekstremværet Didrik er ikke over.
En ny stormflo er på vei flere steder på Vestlandet i ettermiddag.
I noen byer som Måløy, Ålesund og Kristiansund er det ventet at havnivået vil stige mer enn det gjorde i natt.
På Vestlandet er farenivået nå oransje, noe som betyr at man må være forberedt på alvorlige situasjoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Didrik, Vestlandet, Måløy, Kristiansund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venterny , stormflotopp
Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 21:52

Venter på Frode Berg

Mens Sør-Varanger gjør seg klar til 75-års jubileet for russernes frigjøring av Øst-Finnmark, venter Anita Berg på at russerne løslater hennes spiondømte ektemann..

VG - 22 Oct 19 kl. 02:17

Venter baby nummer 22!

Storbritannias største familie blir enda større. Sue og Noel Radford har fått babyer i 30 år, og venter nå den 22 i rekken!.

P4 - 01 Jan 20 kl. 21:13

Kristoff venter tvillinger

Alexander Kristoff og hans kone venter tvillinger. Det meldte han selv på sosiale medier i kveld. Syklisten og kona har to barn fra før..

P4 - 17 Dec 19 kl. 12:51

Venter boligprisvekst i 2020

Meglerbransjen venter en oppgang på 3 prosent i boligmarkedet i Norge neste år. I følge Eiendom Norge er vi inne i den lengste sammenhengende perioden med moderat prisvekst i boligprisstatistikkens historie. Slik vil også trenden fortsette, spår bransjeorganisasjonen i en pressemelding..

E24 - 29 Oct 19 kl. 12:24

Venter resultatsmell for verdens oljekjemper

Tallslippene kommer på løpende bånd fra fem av verdens største oljeselskaper denne uken, og analytikerne venter kraftig resultatfall..

VG - 02 Oct 19 kl. 17:14

Bussjåfør om nytt busskur i Lødingen: – Folk venter på andre siden av veien

De som venter på bussen under det nye skuret i Lødingen i Nordland kan forvente seg sjøsprøyt i fleisen..

VG - 02 Dec 19 kl. 16:41

Mens vi venter på PISA

I morgen offentliggjøres PISA 2018. Mens vi venter på den med håp, men uten den største optimisme, kan det være nyttig med en realitetsorientering..

E24 - 08 Oct 19 kl. 06:00

Fjerde resultatvarsel fra IT-giganten i år: Samsung venter kraftig nedgang

Elektronikkgiganten Samsung Electronics venter et kraftig resultatfall, men det er likevel mindre enn analytikerne fryktet..

NRK - 17 Nov 19 kl. 16:51

Venter på at politiet skal storme

Noen hundre studenter og demonstranter inne på Hongkongs polytekniske universitet venter nå bare på at politiet skal storme området. Dette er det siste universitetet demonstrantene kontrollerer..

E24 - 28 Dec 19 kl. 11:30

Store sprik i oljepris-anslagene for 2020

Et knippe norske meglerhus venter oljepris på mellom 60 og 70 dollar fatet neste år. Arctic er blant dem som venter strammere marked og høyere priser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 2 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 2 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 3 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 11 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt