P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 12:01

P4 - 15 Jan 20 kl. 10:32

Venter ny stormflotopp

Ekstremværet Didrik er ikke over.
En ny stormflo er på vei flere steder på Vestlandet i ettermiddag.
I noen byer som Måløy, Ålesund og Kristiansund er det ventet at havnivået vil stige mer enn det gjorde i natt.
På Vestlandet er farenivået nå oransje, noe som betyr at man må være forberedt på alvorlige situasjoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Didrik, Vestlandet, Måløy, Kristiansund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venterny , stormflotopp
Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 21:52

Venter på Frode Berg

Mens Sør-Varanger gjør seg klar til 75-års jubileet for russernes frigjøring av Øst-Finnmark, venter Anita Berg på at russerne løslater hennes spiondømte ektemann..

VG - 22 Oct 19 kl. 02:17

Venter baby nummer 22!

Storbritannias største familie blir enda større. Sue og Noel Radford har fått babyer i 30 år, og venter nå den 22 i rekken!.

P4 - 01 Jan 20 kl. 21:13

Kristoff venter tvillinger

Alexander Kristoff og hans kone venter tvillinger. Det meldte han selv på sosiale medier i kveld. Syklisten og kona har to barn fra før..

Klartale - 03 Mar 20 kl. 08:39

Cruiseskip venter på korona-svar i Haugesund

Cruiseskipet «Aida Aura» venter i Haugesund. To passasjerer kan være smittet med korona-virus..

P4 - 17 Dec 19 kl. 12:51

Venter boligprisvekst i 2020

Meglerbransjen venter en oppgang på 3 prosent i boligmarkedet i Norge neste år. I følge Eiendom Norge er vi inne i den lengste sammenhengende perioden med moderat prisvekst i boligprisstatistikkens historie. Slik vil også trenden fortsette, spår bransjeorganisasjonen i en pressemelding..

VG - 11 Mar 20 kl. 18:25

FHI: Venter en skarp økning i antall tilfeller

Folkehelseinstituttet (FHI) opplyser at de venter flere innleggelser og flere som vil trenge intensiv behandling..

E24 - 29 Oct 19 kl. 12:24

Venter resultatsmell for verdens oljekjemper

Tallslippene kommer på løpende bånd fra fem av verdens største oljeselskaper denne uken, og analytikerne venter kraftig resultatfall..

VG - 02 Oct 19 kl. 17:14

Bussjåfør om nytt busskur i Lødingen: – Folk venter på andre siden av veien

De som venter på bussen under det nye skuret i Lødingen i Nordland kan forvente seg sjøsprøyt i fleisen..

VG - 02 Dec 19 kl. 16:41

Mens vi venter på PISA

I morgen offentliggjøres PISA 2018. Mens vi venter på den med håp, men uten den største optimisme, kan det være nyttig med en realitetsorientering..

P4 - 23 Mar 20 kl. 23:44

Forbereder seg på 600 intensivpasienter

Ahus venter opp mot 600 koronasmittede pasienter på intensivavdeling i løpet av året. Det viser et internt notat fra ledelsen ved sykehuset, skriver VG. Sykehuset venter at toppen vil komme rundt 17.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mann truet med øks

En mann er pågrepet etter at han oppførte seg truende med øks i en bygård på Bislett i Oslo i formiddag. Ingen ble skadet, men ifølge politiet følte flere seg truet..

P4 - 1 time siden

Nytt koronadødsfall

En pasient som var innlagt ved Sykehuset Innlandet er død av koronaviruset. Pasienten hadde en annen underliggende sykdom, og døde på Elverum sykehus i går. Dette er det første koronarelaterte dødsfallet ved Sykehuset Innlandet.

P4 - 45 minutter siden

Advarer om sterk sol

Det har nå oppstått et uvanlig hull i ozonlaget, og det gjør at nordmenn må være ekstra forsiktige om det blir sol i påsken. For om det blir sol, blir den ultrafiolette strålingen like sterk som på sommeren, ifølge seniorforsker ved Norsk institutt for luftforskning, Georg Hansen. Han sier at det derfor er spesielt viktig å bruke solkrem utendørs, og spesielt om man er på sjøen..

P4 - 45 minutter siden

Nytt funn hos koronapasienter

Norske leger har gjort et nytt funn, som sier at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 1 time siden

- Må slå hardt ned på Nav-misbruk

LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier det må slås hardt ned på dem som misbruker de nye permitteringsreglene. Nav Kontroll har den siste tiden har fått titall tips hver dag om folk og bedrifter som utnytter ordningene. Garbrielsen ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene, og sier til E24 at det må få konsekvenser for dem som prøver å unytte systemet..

P4 - 45 minutter siden

Vil ikke åpne skolene ennå

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene rett etter påske. Det viser en undersøkelse forbundet har gjennomført. - De ansatte trenger opplæring i smittevern og tid til å drøfte hvordan de kan innrette smittevernet i praksis på sin skole, sier fobundsleder Anne Finborud.

P4 - 1 time siden

Flere fester i natt

For andre natt på rad har det vært flere hjemmefester med mange deltakere flere steder i landet. Politiet i Agder meldte om flere fester natt til i går, og det samme har vært tilfellet natt til i dag. Politiet reagerer kraftig, og ber folk respektere rådene fra helsemyndighetene..

P4 - 1 time siden

Truet med pistol på t-banestasjon

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen t-banestasjon i Oslo nå i formiddag. Politiet opplyser at personen ble fraranet flere eiendeler. De søker nå etter tre til fire personer..

P4 - 1 time siden

Nytt skip til Florida

Nok et cruiseskip med koronasyke passasjerer har fått legge til kai i delstaten Florida i USA. 12 personer av de rundt 1.900 om bord har testet positivt for viruset.

P4 - 2 timer siden

Test for laks kan brukes til koronatest

En virustest for laks kan brukes til koronatesting av tusenvis av nordmenn hver dag. De samme testene som de siste 20 årene er brukt for å se om laks har virussykdommen ILA, kan brukes til å teste korona hos mennesker, melder NRK. Institutt for Biovitenskap ved Universitetet i Bergen sier de er klare til å teste, om regjeringen vil bruke dem - og Helsedirektoratet er positive.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt