E24 > Økonomi

Torsdag, 26 November, 12:58

E24 - 02 okt. 20 kl. 08:20

Venter nedgang på Oslo Børs etter Trumps positive coronatest

Oslo Børs ventes å følge markedet nedover etter at Donald Trump bekreftet at han har testet positivt for coronaviruset..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Børs, Donald Trump, Oslo Børs, Trumps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, nedgang, Oslo, Børs, etter, Trumps, positive, coronatest
E24 - 13 okt. 20 kl. 14:30

IMF venter 4,4 prosent nedgang i 2020: – En noe mindre alvorlig, men fortsatt dyp resesjon

Det internasjonale pengefondet (IMF) venter en nedgang i verdensøkonomien på 4,4 prosent i år, og er dermed noe mindre pessimistiske enn i juni..

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:35

Nedgang i koronasmittede i Oslo

43 personer testet positivt for korona i Oslo onsdag. Det melder Byrådet. Det er en nedgang fra 52 personer onsdag for en uke siden.

NRK - 07 okt. 20 kl. 07:49

Nedgang i smitte i Oslo

47 personer har det siste døgnet fått påvist koronasmitte i Oslo, en liten nedgang fra dagen før. Det viser kommunens egne tall. Det er fortsatt bydel St.

P4 - 26 okt. 20 kl. 09:40

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:36

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Hovudindeksen til Oslo Børs falt måndag over 3 prosent. Den enda på 832,41 poeng – ein nedgang på 3,08 prosent. Børslokomotivet Equinor falt drygt 3,8 prosent.

E24 - 04 nov. 20 kl. 08:18

Venter nedgang på Oslo Børs - tross oppgang i Asia og USA

Oslo Børs skal falle fra start, tror Nordnet-analytiker. Det er fortsatt uavklart i USA-valget, og det beste hadde vært om resultatet var klar allerede nå, mener han..

P4 - 05 okt. 20 kl. 06:26

Sjømateksporten fortsatt rekordhøy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg fortsatt rekordhøy - til tross for en nedgang i september. Da ble det eksportert sjømat for 8,6 milliarder kroner, en nedgang på 2 prosent fra september i fjor. Hittil i år har eksporten vært på 76,7 milliarder - det er opp 1 prosent fra i fjor.

NRK - 06 okt. 20 kl. 08:15

90 prosent nedgang for Norwegian

319.370 passasjerer reiste med Norwegians fly i september, en nedgang på hele 90 prosent fra samme måned i fjor. Flere land gikk fra gul til rød status i september.

NRK - 13 okt. 20 kl. 10:52

Ikke lenger travelt på flyplassen

Flyplassen i Frankfurt, som til vanlig er en av Europas travleste, har hatt en dramatisk nedgang i antallet passasjerer. 1,15 millioner passasjerer var innom flyplassen i september, en nedgang på hele 82,9 prosent fra samme måned i fjor..

Dagbladet - 16 okt. 20 kl. 08:27

Mystisk nedgang forbløffer ekspertene

Smitteverntiltak har ført til kraftig nedgang i for tidlig fødte barn, viser ny studie. Forskerne kan imidlertid ikke forklare hvorfor..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Vekterstreiken kan ramme norsk gasseksport

Gassco bekrefter at prosessanlegget Nyhamna kan bli stengt ned fra lørdag, noe som i så fall vil ramme norsk gasseksport. Årsaken er opptrappingen av vekterstreiken..

E24 - 30 minutter siden

Elektrifisering sikrer og skaper arbeidsplasser

Elektrifisering av sokkelen vil gi reelle utslippsreduksjoner og bidra til betydelig verdiskaping i leverandørindustrien..

E24 - 45 minutter siden

Danske Bank sier opp 257 ansatte – 26 rammes i Norge

Den danske storbanken har besluttet å si opp 257 ansatte på tvers av organisasjonen i forbindelse med planen om å kutte rundt 1.600 jobber. I tillegg har 261 ansatte i Danmark valgt å ta sluttpakke.

E24 - 1 time siden

Jensen: Må kutte avgiftene ordentlig

Avgiftene på grensehandelsutsatte varer må kuttes skikkelig for at Frp skal kunne inngå en budsjettavtale med regjeringen, ifølge partileder Siv Jensen..

E24 - 1 time siden

Avinor gikk 856 millioner i minus før statlig krisehjelp: Varsler behov for enda mer kapital

Selskapet har ikke tatt nedskrivninger ennå, men varsler at milliardtap kan komme hvis pandemien utvikler seg i gal retning..

E24 - 1 time siden

Roper varsku om at vekterstreik kan gi oljestans: – Blir veldig hardt rammet

Norsk olje og gass advarer om at oljeselskapene kan måtte stenge ned produksjonen på flere felt om 1–2 uker. Årsaken er opptrappingen av vekterstreiken som rammer helikoptertrafikken til norsk sokkel..

E24 - 1 time siden

Avinor gikk 856 millioner i minus før statlig krisehjelp: Varsler at de trenger enda mer kapital

Det er ikke bare flyselskapene som er hardt rammet av corona, men også de som driver flyplassene. Selskapet har ikke tatt nedskrivninger ennå, men varsler at milliardtap kan komme hvis pandemien utvikler seg i gal retning..

E24 - 1 time siden

NBBL tror boligprisene vil fortsette å øke neste år

Tross pandemien har boligprisene i Norge steget med 7 prosent i årets ti første måneder. NBBL regner med en prisvekst på 3 prosent neste år..

E24 - 2 timer siden

DFDS vil drive danskebåten med hydrogen fra 2027

DFDS og flere partnere vil utvikle en hydrogendrevet ferge som skal gå på ruten Oslo-Frederikshavn-København. Hydrogenet skal produseres med havvind fra Ørsted..

E24 - 2 timer siden

Start forberedelsene før jul

I midten av januar åpner den nye kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter som trenger akutt pengehjelp. Jeg oppfordrer alle bedrifter som skal søke å starte forberedelsene i god tid før jul. Da får du raskere penger utbetalt når ordningen er på plass i januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt