NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 20:24

NRK - 09 Dec 19 kl. 22:49

Venter økt budsjettunderskudd

Budsjettunderskuddet i Saudi-Arabia ligger an til å vokse til 50 milliarder dollar neste år, opplyser myndighetene i kongedømmet. Budsjettunderskuddet for inneværende år er på rundt 320 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saudi-Arabia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venter, økt, budsjettunderskudd
Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 10:31

USAs budsjettunderskudd passerte 1.000 milliarder dollar

Med én måned igjen av regnskapsåret passerte USAs budsjettunderskudd i august 1.000 milliarder dollar. Så stort har det ikke vært siden 2009..

NRK - 18 Oct 19 kl. 11:31

Omfattende opptøyer i Libanon

De voldsomme demonstrasjonene mot myndighetene fortsetter i Libanon, utløst av et forslag om å innføre gebyr på meldingstjenester som WhatsApp. Libanon sliter med store økonomiske problemer, gjeld og budsjettunderskudd..

Dagbladet - 20 Oct 19 kl. 21:52

Venter på Frode Berg

Mens Sør-Varanger gjør seg klar til 75-års jubileet for russernes frigjøring av Øst-Finnmark, venter Anita Berg på at russerne løslater hennes spiondømte ektemann..

VG - 22 Oct 19 kl. 02:17

Venter baby nummer 22!

Storbritannias største familie blir enda større. Sue og Noel Radford har fått babyer i 30 år, og venter nå den 22 i rekken!.

P4 - 01 Jan 20 kl. 21:13

Kristoff venter tvillinger

Alexander Kristoff og hans kone venter tvillinger. Det meldte han selv på sosiale medier i kveld. Syklisten og kona har to barn fra før..

P4 - 17 Dec 19 kl. 12:51

Venter boligprisvekst i 2020

Meglerbransjen venter en oppgang på 3 prosent i boligmarkedet i Norge neste år. I følge Eiendom Norge er vi inne i den lengste sammenhengende perioden med moderat prisvekst i boligprisstatistikkens historie. Slik vil også trenden fortsette, spår bransjeorganisasjonen i en pressemelding..

E24 - 29 Oct 19 kl. 12:24

Venter resultatsmell for verdens oljekjemper

Tallslippene kommer på løpende bånd fra fem av verdens største oljeselskaper denne uken, og analytikerne venter kraftig resultatfall..

VG - 02 Oct 19 kl. 17:14

Bussjåfør om nytt busskur i Lødingen: – Folk venter på andre siden av veien

De som venter på bussen under det nye skuret i Lødingen i Nordland kan forvente seg sjøsprøyt i fleisen..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 16:26

Kristiansand vant overlegent – nå venter eliteserielag

Kristiansand Topphåndball (KRS) knuste Øyestad 42–19 søndag. Nå venter Nærbø i neste runde, gamleklubben til trener Robin Rosander Haugsgjerd..

VG - 02 Dec 19 kl. 16:41

Mens vi venter på PISA

I morgen offentliggjøres PISA 2018. Mens vi venter på den med håp, men uten den største optimisme, kan det være nyttig med en realitetsorientering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kenneth Starr skal forsvare Trump

Kenneth Starr, den profilerte advokaten som stilte Bill Clinton for riksrett, ventes å forsvare Donald Trump i riksrettssaken mot presidenten. Det melder amerikanske medier..

NRK - 45 minutter siden

Frp jobber med kravliste

– Det er ikke noe i veien med Frps moralske kompass, sier Siv Jensen til NRK. Frp-toppene var i ettermiddag samlet i et møte for å jobbe med en kravliste for å forbli i regjering. Bakgrunnen er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 1 time siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 2 timer siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 3 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 3 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 3 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt