NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 04:49

NRK - 15 Apr 18 kl. 09:34

Venstre vil forby avlytting av barn

Unge Venstre har fått landsmøtet med på å forby produkter rettet mot barn som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke. Flere GPS-klokker for barn har denne funksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, GPS

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, vil, forby, avlyttingav , barn
P4 - 15 Apr 18 kl. 10:04

Vil forby avlytting av barn

Venste vil forby produkter som kan brukes til avlytting av barn. Flere GPS-klokker for barn har en funksjon som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke, noe Datatilsynet har advart mot. Unge Venstre har nå fått landsmøtet med på å gå inn for et forbud..

NRK - 06 Mar 18 kl. 18:29

Mener oppdrett ødelegger avlytting

Forsvaret ønsker at oppdrettsanlegget i Laksevika i Herdlefjorden nord for Bergen legges ned. Årsaken er at Forsvaret mener det ødelegger forsvarets avlytting av fremmede ubåter og skip, skriver ABC Nyheter. Nå må Høyesterett ta stilling til saken..

P4 - 05 Feb 18 kl. 07:10

Vil forby mentolsigaretter

Stadig flere verdensdeler vil forby mentolsigaretter. Nå kan USA følge Europa, som har vedtatt å forby mentolsigarettene fra 2020. En lignende lov er på vei gjennom delstatsforsamlingen i New Jersey, som dermed kan bli den første delstaten i USA som innfører forbud.

Klartale - Igår: 09:14

Vil kanskje forby gjenger

Regjeringen tenker på å forby gjenger. Strengere straff for ungdommer er også et mulig tiltak..

Dagbladet - 12 May 18 kl. 10:30

MDG vil forby engangsplast 

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 10:51

MDG vil forby all engangsplast

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 01:49

Vil forby «ladde» ord

Trump-administrasjonen foreslår å forby ord som «mangfold», «foster», «vitenskapelig» og «transkjønnet» i budsjettdokumenter til det amerikanske folkehelseinstituttet CDC. –Forslaget er latterlig, sier den demokratiske senatoren Kamala Harris..

NRK - 06 Feb 18 kl. 15:04

Vil forby tildekking av ansikt

I Danmark har regjeringen sendt det såkalte «burkaforbudet» ut på høring. De vil forby å dekke til ansiktet, men gjør unntak for vinterklær, arbeidsklær og halloween-kostymer. Det skal koste 1.

Aftenposten - 28 May 18 kl. 10:06

EU vil forby plastbestikk. Økonomisk press skal øke resirkuleringen.

Sugerør og Q-tips er blant plastproduktene EU-kommisjonen vil forby. Mandag legger de frem en tiltakspakke..

Klartale - 11 Dec 17 kl. 10:57

Venstre vil i regjering

Venstre vil være del av regjeringen sammen med Høyre og Fremskrittspartiet. Folk i Venstre er uenig i om det er en god idé..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder jobber med å få roet gemyttene i sentrum av Kristiansand, der det har vært en rekke tilløp til slåssing og to pågripelser natt til fredag. – I natt har det vært over gjennomsnittet ampert, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 1 time siden

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..

NRK - 2 timer siden

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..

NRK - 2 timer siden

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 3 timer siden

Matillsynet frykter Nato-mat

Soldater fra 30 ulike land har med egen mat til Norge under Nato-øvelsen i slutten av oktober. Mattilsynet frykter at kjøtt kan bringe med seg afrikansk svinepest eller munn- og klovsyke. Forsvaret forsikrer at de har tatt en del forholdsregler..

NRK - 3 timer siden

Første tegnspråkpris er utdelt

Språkrådet har opprettet en pris for å fremme, utvikle og bevare det norske tegnspråket. Den første prisen ble torsdag kveld tildelt NRK og Marit Vogt-Svendsen, doktor i tegnspråklingvistikk og tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo..

NRK - 3 timer siden

Neste uke kommer Cosby-dommen

Neste uke er det straffutmåling i saken etter at Bill Cosby ble funnet skyldig i tre tilfeller av seksuelle overgrep i 2004. Cosby risikerer 30 års fengsel, samtidig åpner loven også for husarrest eller prøvetid. Cosby vil trolig anke dommen..

NRK - 4 timer siden

Avviste krav om mobbeerstatning

Kommunestyret i Bjerkreim i Rogaland har avvist erstatningskrav fra fire elever etter mobbing i grunnskolen, melder Stavanger Aftenblad. Tre foreldrepar varslet om mobbingen i 2009. Saksbehandlingen har tatt lang tid.

NRK - 4 timer siden

Elev pågrepet etter våpentrusler

Politiet i Agder har pågrepet en 17-åring etter at han kom med konkrete trusler i sosiale medier om våpenbruk mot sin videregående skole i Vennesla. Eleven har erkjent forholdet og politiet regner trusselsen som avklart, melder de på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og drept i Gøteborg, og gjerningspersonen stakk av i en bil, ifølge vitner. Politiet har satt i gang etterforskning av hendelsen og leter nå etter gjerningspersonen. Den drepte er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt