NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 19:05

NRK - 15 Apr 18 kl. 09:34

Venstre vil forby avlytting av barn

Unge Venstre har fått landsmøtet med på å forby produkter rettet mot barn som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke. Flere GPS-klokker for barn har denne funksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, GPS

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, vil, forby, avlyttingav , barn
P4 - 15 Apr 18 kl. 10:04

Vil forby avlytting av barn

Venste vil forby produkter som kan brukes til avlytting av barn. Flere GPS-klokker for barn har en funksjon som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke, noe Datatilsynet har advart mot. Unge Venstre har nå fått landsmøtet med på å gå inn for et forbud..

NRK - 01 Mar 19 kl. 01:00

Venstre-topper vil forby homoterapi

Venstre-toppene Grunde Almeland, Iselin Nybø og Guri Melby vil ha et lovforbud mot seksuell «reorientering» av homofile. Venstre-profilene har levert forslaget inn til Venstres landsmøte, skriver Klassekampen..

NRK - 06 Mar 18 kl. 18:29

Mener oppdrett ødelegger avlytting

Forsvaret ønsker at oppdrettsanlegget i Laksevika i Herdlefjorden nord for Bergen legges ned. Årsaken er at Forsvaret mener det ødelegger forsvarets avlytting av fremmede ubåter og skip, skriver ABC Nyheter. Nå må Høyesterett ta stilling til saken..

P4 - 05 Feb 18 kl. 07:10

Vil forby mentolsigaretter

Stadig flere verdensdeler vil forby mentolsigaretter. Nå kan USA følge Europa, som har vedtatt å forby mentolsigarettene fra 2020. En lignende lov er på vei gjennom delstatsforsamlingen i New Jersey, som dermed kan bli den første delstaten i USA som innfører forbud.

NRK - 14 Dec 18 kl. 07:14

Vil forby transpersoner i militæret

Trump-administrasjonen har spurt USAs høyesterett om å midlertidig forby transpersoner mot å tjenestegjøre i militæret. På sikt vil Trump forby det permanent, men han vil ikke vente på at høyesterett skal gjøre en grundig behandling av saken..

Klartale - 19 Sep 18 kl. 09:14

Vil kanskje forby gjenger

Regjeringen tenker på å forby gjenger. Strengere straff for ungdommer er også et mulig tiltak..

NRK - 09 Mar 19 kl. 06:38

Åtvarar Venstre mot å utfordre Sp

Valforskar Bernt Aardal meiner at Venstre er dømt til å tape dersom dei utfordrar Senterpartiet i distriktspolitikken, skriv Nationen. Venstre-leiar har peika på Sp som hovudmotstandar, men Aardal seier at Venstre har låg tillit på distriktspolitikk..

NRK - 20 Feb 19 kl. 06:48

Unge Venstre vil stoppe e-lov

Venstre må setje ein stoppar for etterretningslova regjeringa har foreslått, meiner Unge Venstre. Leiar Sondre Hansmark seier til NTB at dei ønsker at Venstre-landsmøtet skal vedta eit nei til digitalt grenseforslag i mars..

Dagbladet - 12 May 18 kl. 10:30

MDG vil forby engangsplast 

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 10:51

MDG vil forby all engangsplast

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 2 timer siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt