NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 21:09

NRK - 15 Apr 18 kl. 09:34

Venstre vil forby avlytting av barn

Unge Venstre har fått landsmøtet med på å forby produkter rettet mot barn som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke. Flere GPS-klokker for barn har denne funksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, GPS

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, vil, forby, avlyttingav , barn
P4 - 15 Apr 18 kl. 10:04

Vil forby avlytting av barn

Venste vil forby produkter som kan brukes til avlytting av barn. Flere GPS-klokker for barn har en funksjon som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke, noe Datatilsynet har advart mot. Unge Venstre har nå fått landsmøtet med på å gå inn for et forbud..

NRK - 06 Mar 18 kl. 18:29

Mener oppdrett ødelegger avlytting

Forsvaret ønsker at oppdrettsanlegget i Laksevika i Herdlefjorden nord for Bergen legges ned. Årsaken er at Forsvaret mener det ødelegger forsvarets avlytting av fremmede ubåter og skip, skriver ABC Nyheter. Nå må Høyesterett ta stilling til saken..

P4 - 05 Feb 18 kl. 07:10

Vil forby mentolsigaretter

Stadig flere verdensdeler vil forby mentolsigaretter. Nå kan USA følge Europa, som har vedtatt å forby mentolsigarettene fra 2020. En lignende lov er på vei gjennom delstatsforsamlingen i New Jersey, som dermed kan bli den første delstaten i USA som innfører forbud.

NRK - 14 Dec 18 kl. 07:14

Vil forby transpersoner i militæret

Trump-administrasjonen har spurt USAs høyesterett om å midlertidig forby transpersoner mot å tjenestegjøre i militæret. På sikt vil Trump forby det permanent, men han vil ikke vente på at høyesterett skal gjøre en grundig behandling av saken..

Klartale - 19 Sep 18 kl. 09:14

Vil kanskje forby gjenger

Regjeringen tenker på å forby gjenger. Strengere straff for ungdommer er også et mulig tiltak..

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 10:51

MDG vil forby all engangsplast

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

Dagbladet - 12 May 18 kl. 10:30

MDG vil forby engangsplast 

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 01:49

Vil forby «ladde» ord

Trump-administrasjonen foreslår å forby ord som «mangfold», «foster», «vitenskapelig» og «transkjønnet» i budsjettdokumenter til det amerikanske folkehelseinstituttet CDC. –Forslaget er latterlig, sier den demokratiske senatoren Kamala Harris..

NRK - 06 Feb 18 kl. 15:04

Vil forby tildekking av ansikt

I Danmark har regjeringen sendt det såkalte «burkaforbudet» ut på høring. De vil forby å dekke til ansiktet, men gjør unntak for vinterklær, arbeidsklær og halloween-kostymer. Det skal koste 1.

Dagbladet - 08 Dec 18 kl. 10:24

Byrådet i Oslo vil forby ulvejakt

Oslo kommune ønsker å forby all jakt på ulv og andre store rovdyr i Nordmarka og Østmarka. Norges Jeger- og Fiskerforbund reagerer på forslaget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Politiet trur sakna fall i vatnet

Politiet meiner den sakna Ola Grønning Bergem hamna i Nidelva natt til sundag. Politiet har brukt tysdag kveld på å gjennomgå overvakningsvideoar. Dei seier det er ingenting som tyder på at det har skjedd noko kriminelt..

NRK - 15 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 45 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 1 time siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt