NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:03

NRK - 15 Apr 18 kl. 09:34

Venstre vil forby avlytting av barn

Unge Venstre har fått landsmøtet med på å forby produkter rettet mot barn som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke. Flere GPS-klokker for barn har denne funksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, GPS

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, vil, forby, avlyttingav , barn
P4 - 15 Apr 18 kl. 10:04

Vil forby avlytting av barn

Venste vil forby produkter som kan brukes til avlytting av barn. Flere GPS-klokker for barn har en funksjon som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke, noe Datatilsynet har advart mot. Unge Venstre har nå fått landsmøtet med på å gå inn for et forbud..

NRK - 06 Mar 18 kl. 18:29

Mener oppdrett ødelegger avlytting

Forsvaret ønsker at oppdrettsanlegget i Laksevika i Herdlefjorden nord for Bergen legges ned. Årsaken er at Forsvaret mener det ødelegger forsvarets avlytting av fremmede ubåter og skip, skriver ABC Nyheter. Nå må Høyesterett ta stilling til saken..

P4 - 05 Feb 18 kl. 07:10

Vil forby mentolsigaretter

Stadig flere verdensdeler vil forby mentolsigaretter. Nå kan USA følge Europa, som har vedtatt å forby mentolsigarettene fra 2020. En lignende lov er på vei gjennom delstatsforsamlingen i New Jersey, som dermed kan bli den første delstaten i USA som innfører forbud.

Dagbladet - 12 May 18 kl. 10:30

MDG vil forby engangsplast 

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 10:51

MDG vil forby all engangsplast

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne gikk lørdag inn for å forby alle engangsartikler av miljøskadelig plast innen 2020. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 01:49

Vil forby «ladde» ord

Trump-administrasjonen foreslår å forby ord som «mangfold», «foster», «vitenskapelig» og «transkjønnet» i budsjettdokumenter til det amerikanske folkehelseinstituttet CDC. –Forslaget er latterlig, sier den demokratiske senatoren Kamala Harris..

NRK - 06 Feb 18 kl. 15:04

Vil forby tildekking av ansikt

I Danmark har regjeringen sendt det såkalte «burkaforbudet» ut på høring. De vil forby å dekke til ansiktet, men gjør unntak for vinterklær, arbeidsklær og halloween-kostymer. Det skal koste 1.

Aftenposten - 28 May 18 kl. 10:06

EU vil forby plastbestikk. Økonomisk press skal øke resirkuleringen.

Sugerør og Q-tips er blant plastproduktene EU-kommisjonen vil forby. Mandag legger de frem en tiltakspakke..

Klartale - 11 Dec 17 kl. 10:57

Venstre vil i regjering

Venstre vil være del av regjeringen sammen med Høyre og Fremskrittspartiet. Folk i Venstre er uenig i om det er en god idé..

Hegnar.no - 12 Jun 18 kl. 06:31

Fiskeridirektoratet vil forby torskefiske i Oslofjorden

Torskebestanden er nå så lav i Oslofjorden at Fiskeridirektoratet vil forby fiske. Forslaget er sendt på høring og gjelder både hobby- og yrkesfiskere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 30 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt