NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:28

NRK - 15 Apr 18 kl. 09:34

Venstre vil forby avlytting av barn

Unge Venstre har fått landsmøtet med på å forby produkter rettet mot barn som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke. Flere GPS-klokker for barn har denne funksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venstre, GPS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre, vil, forby, avlyttingav , barn
P4 - 15 Apr 18 kl. 10:04

Vil forby avlytting av barn

Venste vil forby produkter som kan brukes til avlytting av barn. Flere GPS-klokker for barn har en funksjon som kan brukes til avlytting av private samtaler uten samtykke, noe Datatilsynet har advart mot. Unge Venstre har nå fått landsmøtet med på å gå inn for et forbud..

NRK - 06 Mar 18 kl. 18:29

Mener oppdrett ødelegger avlytting

Forsvaret ønsker at oppdrettsanlegget i Laksevika i Herdlefjorden nord for Bergen legges ned. Årsaken er at Forsvaret mener det ødelegger forsvarets avlytting av fremmede ubåter og skip, skriver ABC Nyheter. Nå må Høyesterett ta stilling til saken..

P4 - 05 Feb 18 kl. 07:10

Vil forby mentolsigaretter

Stadig flere verdensdeler vil forby mentolsigaretter. Nå kan USA følge Europa, som har vedtatt å forby mentolsigarettene fra 2020. En lignende lov er på vei gjennom delstatsforsamlingen i New Jersey, som dermed kan bli den første delstaten i USA som innfører forbud.

NRK - 17 Dec 17 kl. 01:49

Vil forby «ladde» ord

Trump-administrasjonen foreslår å forby ord som «mangfold», «foster», «vitenskapelig» og «transkjønnet» i budsjettdokumenter til det amerikanske folkehelseinstituttet CDC. –Forslaget er latterlig, sier den demokratiske senatoren Kamala Harris..

NRK - 06 Feb 18 kl. 15:04

Vil forby tildekking av ansikt

I Danmark har regjeringen sendt det såkalte «burkaforbudet» ut på høring. De vil forby å dekke til ansiktet, men gjør unntak for vinterklær, arbeidsklær og halloween-kostymer. Det skal koste 1.

P4 - 15 Feb 18 kl. 23:52

Vil forby import av gatehunder

Ni av ti veterinærer vil forby import av såkalte gatehunder til Norge. Det viser en ny undersøkelse, skriver Nationen. Mange av hundene har sykdommer som kan være farlige for dyr og mennesker..

Klartale - 11 Dec 17 kl. 10:57

Venstre vil i regjering

Venstre vil være del av regjeringen sammen med Høyre og Fremskrittspartiet. Folk i Venstre er uenig i om det er en god idé..

P4 - 10 Jan 18 kl. 17:49

Vil forby sosiale medier i Iran

Iranske domstoler vil nå forby sosiale medier. Domstolene vil blokkere apper som Instagram, etter at myndighetspersoner i landet har uttalt seg kritisk til innhold som har vært formidlet fra utlandet..

NRK - 06 Mar 18 kl. 06:15

Vil forby bemanningsbyråer

El- og IT-forbundet ber regjeringen forby bemanningsbyråer i fylkene rundt Oslofjorden, og går tirsdag ut i politisk streik. Hvis ikke vil denne typen innleid arbeidskraft ødelegge arbeidslivet mener El- og IT-forbundet som har 1700 medlemmer i Østfold..

NRK - 22 Feb 18 kl. 20:46

Trump vil ikke forby våpenklasse

Det er ikke aktuelt for Trump-administrasjonen å gå inn for et forbud mot en hel våpenklasse. Det uttaler Det hvite hus torsdag, ifølge AFP. Presidenten avviser dermed kravet om å forby halvautomatiske våpen som er brukt i flere masseskytinger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mike Pompeo kan møte motstand

USAs nominerte utenriksminister Mike Pompeo kan møte avvisning og motstand når Senatets utenrikskomite skal stemme over hans kandidatur. Avstemningen finner sted mandag kveld. Han kan bli den første nominerte som blir avvist av komiteen, AFP.

NRK - 10 minutter siden

Her er de første glimt av prinsen

– Det blir tre ganger så mye å bekymre seg over nå, spøkte prins William da han og hertuginne Kate viste frem sin nyfødte sønn mandag..

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 30 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt