VG > Innenriks

Lørdag, 19 September, 18:13

VG - 20 jan. 20 kl. 15:55

Venstre-lederen roser Siv: - Vi har fått til mye sammen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trine Skei Grande, Siv Jensen, Siv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venstre-lederen, roser, SivVi har , fått, til, mye, sammen
VG - 20 jan. 20 kl. 15:55

Venstre-lederen roser Siv Jensen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

VG - 20 jan. 20 kl. 15:55

Venstre-lederen roser Frp-Siv: - Vi har fått til mye sammen

Venstre-leder Trine Skei Grande takker Siv Jensen (Frp) for mange års samarbeid..

P4 - 29 nov. 19 kl. 05:58

Vil gjøre Venstre til et ja-parti

Det er uforståelig at Venstre ikke vil ha Norge inn i EU. Det mener leder i Unge Venstre, Sondre Hansmark, til Dagbladet. Hansmark peker på at det ikke er noen andre liberale partier i Europa som deler Venstres tilnærming til unionen.

P4 - 12 aug. 20 kl. 08:18

Venstre i ledersamtaler

Abid Raja, Guri Melby og Iselin Nybø er blitt innkalt til ledersamtaler av valgkomiteen i Venstre denne uken. Kun Sveinung Rotevatn har foreløpig sagt åpent at han vil bli leder i Venstre. Leder av valgkomiteen i Venstre, Per Thorbjørnsen, sier til VG at de ikke har innkalt flere kandidater, men utelukker ikke at de vil ta en prat med flere fremover.

P4 - 22 juni 20 kl. 05:53

Tviler på nytt Venstre-samarbeid

Etter at Venstre-nestleder Terje Breivik i helgen ba partiet si nei til et fremtidig regjeringssamarbeid med Fremskrittspartiet, tyder alt på at avvisningen er gjensidig. Frp-leder Siv Jensen sier til NTB at hun blir veldig overrasket hvis Frps landsstyre vil anbefale et fornyet regjeringssamarbeid med Venstre. – Vi har erkjent for lengst at avstanden mellom oss er for stor, sier hun..

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:55

Venstre avviser omkamp med Frp

Venstre-leder Trine Skei Grande sier det er uaktuelt å godta Siv Jensens krav om kutt i bistand og antall kvoteflyktninger i statsbudsjettet for neste år. Frp føler seg ikke lenger bundet av avtalene de inngikk med Høyre, KrF og Venstre i regjering og mener alt er gjenstand for forhandlinger skriver Aftenposten. Før helgen sa statsminister Erna Solberg at det ikke er aktuelt med omkamp fra Frp om seire andre partier fikk i regjeringsplattformen..

NRK - 29 okt. 19 kl. 22:43

Cubas president roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

NRK - 12 feb. 20 kl. 13:44

Trump roser Barr i Stone-saken

President Donald Trump roser justisminister William Barr for å "ha tatt kontroll over" saken mot tidligere rådgiver Roger Stone. Aktoratet trakk seg fordi justisdepartementet vil be om lavere straff. Stone er dømt for bl.

P4 - 08 mars 20 kl. 16:13

WHO roser Italias karantenevalg

Verdens helseorganisasjon, WHO, roser Italia for å ha innført drastiske grep for å hindre koronasmitte. Hele 16 millioner italienere i Nord-Italia er satt i karantene, etter at styresmaktene har innført inn- og utreiseforbud i den folkerike regionen Lombardia. Avgjørelsen er ventet å få dramatiske konsekvenser for Italias økonomi.

NRK - 17 mai 20 kl. 06:42

Politiet roser trønder-russen

Politiet i Trøndelag har i natt fått rundt 50 meldinger om festbråk, og roser russen især for i hovedsak ansvarlig oppførsel og respekt. Ingen er satt i fyllearresten eller anmeldt for ordensforstyrrelser..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Smitteoppsving i Bergen: – Naturlig med noe variasjon

Etter to dager med lave smittetall er det registrert 29 nye tilfeller i Bergen siden fredag. Svingningene er forventet, sier byrådslederen..

VG - 5 timer siden

Sol i sør, uvær og storm i nord

Lavtrykkene står i kø utenfor Nord-Norge som mandag kan vente seg full storm, mens det i sør blir nydelig høstvær de nærmeste dagene..

VG - 20 timer siden

Sønn siktet for drap på mor i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo..

VG - 20 timer siden

Kvinne funnet død i Oslo - mann siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i Oslo fredag..

VG - 21 timer siden

Byrådsleder i Bergen: – For tidlig å si om vi har slått ned utbruddet

BERGEN (VG) Byrådsleder i Bergen Roger Valhammer holder pusten sammen med resten av kriseledelsen, mens de venter på stabilt lavere smittetall de neste dagene. På privaten har han kjent på et voldsomt ansvar..

VG - Igår: 17:22

Her er tiltakene som vurderes i Oslo

Oslo kommune meldte fredag at de vurderer strengere tiltak i kommunen etter økning i smitte den siste tiden. Nå trekker helsebyråden frem registrering av restaurantgjester og færre personer tillatt i ansamlinger som mulige tiltak..

VG - Igår: 15:24

Hele Høyre-ledelsen stemte imot full formuesskatt-fjerning

Flertallet på Høyre-landsmøtet overkjørte partiledelsen da de vedtok at Høyre uten forbehold skal fjerne hele formuesskatten. Både Erna Solberg, Jan Tore Sanner, Bent Høie og Tina Bru stemte imot, opplyser de til VG..

VG - Igår: 14:15

Stoler ikke på metode for å måle skolekvalitet

En regjerings-oppnevnt ekspertgruppe advarer mot overdrevet bruk av statens egen målemetode for hvor mye skolene bidrar til læring. Årsak: Det er vanskelig å si noe sikkert om det..

VG - Igår: 10:49

Svein Holde: Hagen ser frem til å flytte hjem

LØRENSKOG (VG) Drapssiktede Tom Hagen (70) ser frem til å flytte hjem i huset på Fjellhamar - og håper at han får være i fred..

VG - Igår: 23:17

Les dagens VG her!

Den tidligere håndballstjernen Cecilie Leganger (45) har funnet lykken med musikkprodusenten H. P. Gundersen (67)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt