P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:38

P4 - 26 juli 19 kl. 11:31

Vennesla i sorg etter ulykke

- Vennesla er i sorg etter at en to år gammel gutt druknet i et lite oppblåsbart basseng i går.
Ordfører Nils Olav Larsen sier til VG at dette er en meningsløs hendelse som setter dype spor i bygda.
Et kriseteam i kommunen jobber nå med å finne ut hvordan de kan bistå familien på best mulig måte..
Les mer på P4


Les mer om:
Nils Olav Larsen, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venneslai , sorg, etter, ulykke
Aftenposten - 07 sep. 19 kl. 13:42

Motorsyklist omkom i ulykke i Vennesla

En person mistet lørdag livet i en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder..

Aftenposten - 26 juli 19 kl. 00:32

To år gammel gutt døde etter druknings­ulykke i Vennesla

VENNESLA (Fevennen.no): Livreddende førstehjelp førte ikke fram etter at en gutt i to-tre-årsalderen ble funnet i et privat basseng i Vennesla. Barnet ble erklært død på stedet..

VG - 26 juli 19 kl. 11:21

Sorg i Vennesla etter drukningsulykke: - Dypt tragisk

– Dette er noe som setter dype spor i bygda vår, sier ordfører Nils Olav Larsen (KrF) etter at en to år gammel gutt druknet i et badebasseng i Vennesla..

P4 - 03 april 20 kl. 16:15

Barn til sykehus etter ulykke

Et barn er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en go-kart ulykke i Vennesla i Agder i ettermiddag. Barnet er hentet av ambulanse. Politiet er på vei til stedet..

NRK - 02 aug. 19 kl. 01:47

Til sykehus etter MC-ulykke

To personer er fraktet til sykehus etter en motorsykkelulykke ved Vennesla i Vest-Agder. Begge skal ha vært ved bevissthet da de ble kjørt bort i ambulanse..

NRK - 20 juli 20 kl. 14:11

Avslutter søket i Vennesla

Politiet har avsluttet søket etter en 50 år gammel mann ved Hægeland i Vennesla, skriver VG. Han stakk av fra politiet under en aksjon i natt. Søket etter mannen har foregått i krevende terreng i et skogområde..

VG - 25 juli 19 kl. 22:48

Gutt (2) i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

VG - 25 juli 19 kl. 22:48

Barn i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

NRK - 20 juli 20 kl. 11:58

Har vært truende tidligere

Den etterlyste mannen i 50-årene som store politistyrker nå leter etter i Vennesla, har vært involvert i væpnede politiaksjoner tidligere, ifølge Vennesla Tidende..

NRK - 09 mars 20 kl. 23:41

El-syklist til sykehus i Vennesla

En mann på el-sykkel er sendt til sykehus etter at han kolliderte med en bil i Vennesla, melder politiet i Agder. Det er uklart hva slags skader syklisten fikk..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 45 minutter siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 45 minutter siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 45 minutter siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 1 time siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 1 time siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 2 timer siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt