P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:13

P4 - 26 Jul 19 kl. 11:31

Vennesla i sorg etter ulykke

- Vennesla er i sorg etter at en to år gammel gutt druknet i et lite oppblåsbart basseng i går.
Ordfører Nils Olav Larsen sier til VG at dette er en meningsløs hendelse som setter dype spor i bygda.
Et kriseteam i kommunen jobber nå med å finne ut hvordan de kan bistå familien på best mulig måte..
Les mer på P4


Les mer om:
Nils Olav Larsen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venneslai , sorg, etter, ulykke
Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 13:42

Motorsyklist omkom i ulykke i Vennesla

En person mistet lørdag livet i en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder..

Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 00:32

To år gammel gutt døde etter druknings­ulykke i Vennesla

VENNESLA (Fevennen.no): Livreddende førstehjelp førte ikke fram etter at en gutt i to-tre-årsalderen ble funnet i et privat basseng i Vennesla. Barnet ble erklært død på stedet..

VG - 26 Jul 19 kl. 11:21

Sorg i Vennesla etter drukningsulykke: - Dypt tragisk

– Dette er noe som setter dype spor i bygda vår, sier ordfører Nils Olav Larsen (KrF) etter at en to år gammel gutt druknet i et badebasseng i Vennesla..

NRK - 02 Aug 19 kl. 01:47

Til sykehus etter MC-ulykke

To personer er fraktet til sykehus etter en motorsykkelulykke ved Vennesla i Vest-Agder. Begge skal ha vært ved bevissthet da de ble kjørt bort i ambulanse..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Gutt (2) i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Barn i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

P4 - 25 Jul 19 kl. 22:34

Drukningsulykke Vennesla

Et barn i to-treårsalderen er alvorlig skadd etter en drukningsulykke i et basseng i Vennesla i Agder i kveld. Ambulanse på stedet og hjerte- og lungeredning pågår, opplyser politiet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 13:28

Alvorlig skadet i crossulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder. Det drives livreddende hjelp på stedet, opplyser politiet..

P4 - 07 Sep 19 kl. 13:26

Døde i cross-ulykke

En person mistet livet etter at en crossmotorsykkel veltet i Vennesla i Vest-Agder i ettermiddag. Det ble forsøkt med livreddende førstehjelp på stedet. Ulykken skjedde på privat eiendom, og det var ikke snakk om organisert trening eller konkurranse..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:37

Boligbrann i Vennesla

Det har begynt å brenne i en bolig i Eikebakken i Vennesla. Alle personer skal være ute av huset, opplyser politiet. Det er mye røyk fra boligen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 8 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 8 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.

P4 - 8 timer siden

Klimaforsker bekymret over norsk vinter

Lite eller ingen snø og plussgrader skaper bekymring i Metereologisk Institutt. I store deler av Sør-Norge har det så langt vært en av de varmeste januarmånedene noensinne. Forsker Kjetil Isaksen er bekymret og sier til ABC-Nyheter at ting går raskere enn man så for seg for ti, tjue år siden..

P4 - 9 timer siden

Mann ranet av seks personer

En mann ble ranet og fratatt penger av seks personer i Trondheim sentrum i kveld. Mannen ble utsatt for vold, men skal være uskadd. Seks personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

-IS-siktet kvinne må betale selv

Den IS-siktede kvinnen som er hentet hjem fra Syria må betale utgiftene for hjemreisen selv. Det bekrefter utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NRK. UD har ikke oversikt over hvor mye hjemhentingen har kostet..

P4 - 9 timer siden

Politiet måtte bruke elektrosjokkvåpen

Politiet måtte ty til elekstrosjokkvåpen mot en mann i 50-årene i Tromsø etter at han viste truende adferd. Mannen ville ikke høre på politiet og truet dem med tapetkniv. Derfor måtte de uskadeliggjøre mannen med våpenet..

P4 - 10 timer siden

Skyteepisode i Stockholm

To personer, en mann og en kvinne er skutt på en bensinstasjon i Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet skal mannen ha blitt truffet i hodet. Det skal være en konflikt mellom to grupper som er bakgrunnen til skytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt