NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 02:25

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:59

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Padrino Lopez, USAs, Donald Trumps, Venezuela, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venezuelansk, ministerut mot , Trump
Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 08:30

Disse kan få sparken av Trump

President Donald Trump forventes å sparke USAs minister for innenlands sikkerhet, Kirstjen Nielsen. Også stabssjef John Kelly kan være på vei ut..

NRK - 14 Nov 18 kl. 08:38

Vil truleg sparke tryggleikssjef

Donald Trump vil truleg sparke USAs minister for innanlands tryggleik, Kirstjen Nielsen. Også stabssjef John Kelly kan vere på veg ut, melder Reuters. Trump skal vere misfornøgd med deira handtering av situasjonen på grensa mellom USA og Mexico..

NRK - I førrgår: 05:37

Minister drept av selvmordsbomber

En minister og fire andre omkom da en selvmordsbombe ble utløst ved et regjeringskontor i Mogadishu i Somalia. Minst fem angripere var involvert i skuddveksling med sikkerhetsstyrker etter eksplosjonen. Al Shabaab sier de sto bak..

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 07:08

USA innfører sanksjoner mot venezuelansk mediemagnat

Donald Trumps regjering innfører sanksjoner mot mediemagnaten Raul Gorrin og seks andre venezuelanere. Sanksjonene fordømmes av Venezuela..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:47

Trump påstår fredsprisnominasjon

USAs president Donald Trump hevder Japans statsminister Shinzo Abe nominerte ham til Nobels fredspris. Ifølge Trump sendte Abe et brev på fem sider til Nobelkomiteen der han ba dem gi Trump fredsprisen på vegne av det japanske folk..

NRK - 09 Feb 19 kl. 17:45

Guaido tar grep for å fjerne Maduro

Opposisjonsleder og selverklært venezuelansk president Juan Guaido ønsker å bruke inntektene fra det statseide oljeselskapets PSVDAs datterselskap CPC, til å finansiere avsettingen av president Nicolas Maduro, melder Reuters..

Aftenposten - 02 Feb 19 kl. 14:48

Venezuelansk general anerkjenner opposisjonsleder Juan Guaidó som president

General Francisco Yanez i Venezuelas luftvåpen er den første generalen som skifter side. I en video på Twitter oppfordrer han andre militære til å gjøre det samme..

Hegnar.no - 16 Nov 18 kl. 18:51

Stephen Barclay blir ny Brexit-minister - får annen rolle enn Raab

Statssekretær og Brexit-tilhenger Stephen Barclay erstatter Dominic Raab som Brexit-minister. Samtidig tar statsminister Theresa May over Brexit-forhandlingene..

NRK - I førrgår: 05:06

Trump-tilhengere demonstrerte

Tilhengere av Donald Trump demonsterte utenfor Trump Tower i New York City lørdag til støtte for presidenten. De bar plakater som fastslår at det ikke er avslørt noen sammensvergelse mellom Trump og russiske myndigheter..

VG - 16 Jan 19 kl. 09:57

Europa-minister: Kan bli Brexit-utsettelse

EU-forhandler sier risikoen for en hard brexit aldri har vært større enn nå og Frankrikes Europa-minister sier at deadline kan utsettes, i følge AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vurderer å droppe NSB Komfort

NSB vurderer å droppe komfortkupeen for å fylle opp tomme seter. Mens passasjerer står trangt i stappfulle deler av toget, er det nesten alltid ledige seter inne på komfort, skriver Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 1 time siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 4 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt