NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:27

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:59

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vladimir Padrino Lopez, USAs, Donald Trumps, Venezuela, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venezuelansk, ministerut mot , Trump
NRK - 27 Apr 19 kl. 08:32

Sanksjonerer Venezuelansk minister

Det amerikanske finansdepartementet har satt utenriksministeren i Venezuela på USAs sanksjonsliste mot landet. Straffetiltakene er innført for å legge press på regiment til president Nicolas Maduro. USA stiller seg bak opposisjonsleder Juan Guaido..

Hegnar.no - 14 Nov 18 kl. 08:30

Disse kan få sparken av Trump

President Donald Trump forventes å sparke USAs minister for innenlands sikkerhet, Kirstjen Nielsen. Også stabssjef John Kelly kan være på vei ut..

NRK - 14 Nov 18 kl. 08:38

Vil truleg sparke tryggleikssjef

Donald Trump vil truleg sparke USAs minister for innanlands tryggleik, Kirstjen Nielsen. Også stabssjef John Kelly kan vere på veg ut, melder Reuters. Trump skal vere misfornøgd med deira handtering av situasjonen på grensa mellom USA og Mexico..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 15:34

SV om at eks-minister skal lede vaktbikkje: - Dette stinker

SV reagerer på at Erna Solbergs (H) tidligere nære medarbeider og minister Marit Berger Røsland blir ny styreleder i Norges institusjon for menneskerettigheter..

NRK - 24 Mar 19 kl. 05:37

Minister drept av selvmordsbomber

En minister og fire andre omkom da en selvmordsbombe ble utløst ved et regjeringskontor i Mogadishu i Somalia. Minst fem angripere var involvert i skuddveksling med sikkerhetsstyrker etter eksplosjonen. Al Shabaab sier de sto bak..

NRK - 16 May 19 kl. 19:24

Venezuelansk delegasjon til Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó bekrefter å ha sendt delegasjon til Norge for samtaler, skriver AFP..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 00:14

Turbulent og voldelig familiehistorie ble Trump-minister Shanahans bane

Patrick Shanahan går av som USAs fungerende forsvarsminister etter å ha gitt beskjed om at han ikke ønsker stillingen på permanent basis..

NRK - 18 Jun 19 kl. 19:21

Shanahan trekker seg

Fungerende forsvarsminister i USA, Patrick Shanahan, kommer ikke gå videre med prosessen for å bli minister på permanent basis. Det tvitrer president Trump. Forsvarssjef Mark Esper tar over som fungerende forsvarsminister..

NRK - 02 May 19 kl. 18:49

Fire drepne i Venezuela

Menneskerettsgruppa Venezuelansk observatorium for sosial konflikt seier torsdag at fire personar er drepne i under demonstrasjonar i landet dei to siste dagane, skriv NTB..

Hegnar.no - 09 Jan 19 kl. 07:08

USA innfører sanksjoner mot venezuelansk mediemagnat

Donald Trumps regjering innfører sanksjoner mot mediemagnaten Raul Gorrin og seks andre venezuelanere. Sanksjonene fordømmes av Venezuela..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

NRK - 45 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 1 time siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt