NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:27

NRK - 06 mars 21 kl. 05:54

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venezuela, trykker, million-sedler
E24 - 06 mars 21 kl. 07:44

Venezuela trykker millionsedler

Den venezuelanske sentralbanken har besluttet at det skal trykkes nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar..

NRK - 19 jan. 21 kl. 19:41

Nye sanksjoner mot Venezuela

USA innfører sanksjoner mot Venezuela som rammer et nettverk anklaget for å transportere olje for en av president Nicolás Maduros allierte. Sanksjonene retter seg både mot personer, selskap og skip som anklages for å hjelpe oljeselskapet PDVSA..

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:56

Venezuela utviser EUs ambassadør

Venezuela gir EUs ambassadør 72 timer på å forlate landet etter at Brussel innførte nye sanksjoner mot 19 venezuelanske tjenestemenn. Dette skjer dagen etter at Venezuelas nasjonalforsamling ba regjeringen utvise EU-ambassadør Isabel Brilhante Pedrosa..

NRK - 16 mars 21 kl. 04:37

Venezuela dropper AstraZeneca

Koronavaksinen til AstraZeneca vil ikke tas i bruk i Venezuela. Visepresident Delcy Rodriguez forklarte mandag på statlig fjernsyn at avgjørelsen er tatt som følge av «tekniske vanskeligheter»..

NRK - 09 feb. 21 kl. 08:02

Colombia gir venezuelanere opphold

Nesten en million migranter fra Venezuela får midlertidig opphold i Colombia i ti år, opplyser president Ivan Duque. Migrantene, som har flyktet fra den politiske og økonomiske krisen i hjemlandet, kan på sikt søke om statsborgerskap om de ønsker..

NRK - 04 feb. 21 kl. 12:08

Ber bergensere forberede seg

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) sier innbyggerne må forberede seg på at det kan komme nye tiltak. – Vi trykker ikke på den store røde knappen i dag, men vi må begynne å forberede oss mentalt på at det kan skje, og at det kan skje raskt, sier han..

VG - 07 feb. 21 kl. 12:40

Bergen: – Nå trykker vi på den røde knappen

Fra klokken 18 søndag blir det innført inngripende smitteverntiltak i Bergen og flere vestlandskommuner. – Vi har ikke lenger oversikt, sier byrådslederen i Bergen..

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 12:52

- Mer uoversiktlig enn Nordre Follo

Myndighetene trykker på «den røde knappen» i Bergen-området..

Dagbladet - 07 feb. 21 kl. 12:52

- Mer uoversiktlig enn Nordre Follo

Myndighetene trykker på «den røde knappen» i Bergen-området..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 10:00

Hun er sjef for et stengt museum, men trykker ikke på pauseknappen

Solveig Øvstebø vil gjøre Astrup Fearnley Museet mer synlig og trekke til seg flere norske kunstnere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt