NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 05:27

NRK - 05 Jul 19 kl. 13:29

Venezuela: Slipper fri 22

Venezuelanske myndigheter slapp i dag løs 22 arresterte oppisisjonelle, kunne FNs kommissær for menneskerettigheter, Michelle Bachelet, meddele. Én dommer, én journalist og 20 studenter er sluppet fri..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Bachelet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Venezuela, Slipper, fri22
NRK - 12 Mar 19 kl. 05:20

Kaller hjem ansatte i Venezuela

USAs innenriksdepartementet sier landet vil hente hjem alle diplomater og ambassadeansatte fra Venezuela. Departementet peker på at situasjonen i Venezuela blir stadig dårligere.

NRK - 27 Mar 19 kl. 14:16

Bekymret over situasjonen i Venezuela

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er bekymret over den humanitære situasjonen i Venezuela. Hun sier til NTB at det bare finnes en politisk løsning, som regjeringen i Venezuela må ta ansvaret for..

NRK - 04 Mar 19 kl. 17:48

Juan Guaidó tilbake i Venezuela

Opposisjonsleder i Venezuela Juan Guaidó har ankommet flyplassen i Venezuela. Han risikerer og bli arrestert etter at han fikk utreiseforbud av president Nicolás Maduro, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 05 Nov 19 kl. 05:08

Vil bryte med Venezuela

Den påtroppende presidenten i Guatemala, Alejandro Giammattei, sier han vil bryte de diplomatiske båndene til Venezuela når han tiltrer 14. januar. Guatemala vil anerkjenne opposisjonsleder Juan Guaidó som leder av Venezuela, melder Reuters..

NRK - 14 May 19 kl. 04:34

Sender mer nødhjelp til Venezuela

Enda et fly fra Kina med medisinsk utstyr, inkludert medisiner, landet mandag i Venezuela. Dette er den andre runden med medisinsk hjelp fra Kina til kriserammede Venezuela i det som omtales som et «humanitært, teknisk samarbeid» landene imellom..

NRK - 06 Mar 19 kl. 18:57

Ambassadør utvist frå Venezuela

Tysklands ambassadør til Venezuela er utvist frå landet. Daniel Kriener er ein av fleire europeiske ambassadørar til Venezuela som har gitt si støtte til landets opposisjonsleiar Juan Guaidó..

NRK - 24 Jun 19 kl. 11:41

Økning i asylsøkere fra Venezuela

Det kom 22.530 asylsøkere fra Venezuela til Europa i 2018, viser tall fra EUs asylbyrå EASO. Antallet har økt eksplosivt de siste årene fra bare 335 i 2014.

P4 - 14 May 19 kl. 20:52

Vil etterforske Venezuela

- Myndighetene i Venezuela har trolig begått forbrytelser mot menneskeheten i håndteringen av demonstranter. Det mener Amnesty som nå ber Den internasjonale straffedomstolen om å etterforske hendelsene. Venezuela har siden januar vært preget av store protester mot president Nicolás Maduro.

NRK - 25 Mar 19 kl. 00:24

Russiske soldater til Venezuela

To russiske militærfly landet i Venezuela i helgen med rundt 100 soldater og 35 tonn utstyr. Det statlige nyhetsbyrået Sputnik melder at soldatene er i Venezuela for å oppfylle tekniske, militære kontrakter..

NRK - 01 May 19 kl. 01:28

Cuba: Ingen soldater i Venezuela

Cubas utenriksminister går hardt ut mot en av Trumps rådgivere på Twitter, og sier landet ikke har soldater i Venezuela, kun hjelpearbeidere. Tidligere truet Trump landet med boikott og sanksjoner dersom de ikke trakk soldatene ut av Venezuela..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet.

NRK - 45 minutter siden

Forsvarsfolk siktet for underslag

To tidligere ansatte i Forsvaret er siktet for underslag etter at de ble tatt med flere hundre våpen. Flere av beslagene er våpen som skulle vært destruert, melder VG. Totalt er 67 personer siktet i den store våpenaksjonen kalt Bonanza..

NRK - 45 minutter siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 2 timer siden

Slagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte i natt. Da politiet kom fram var ingen alvorlig skadd, og kamphanene ga seg. Fire ble bortvist fra sentrum..

NRK - 6 timer siden

To drept i skoleskyting

To personer er nå bekreftet døde etter at en gutt begynte å skyte medelever på en skole i Los Angeles i USA på 16-årsdagen sin. Ofrene er 14 og 15 år. Skytteren ligger selv alvorlig såret på sykehus.

NRK - 2 timer siden

Mulig masseslagsmål i Trondheim

Flere patruljer fra politiet i Trondheim rykker ut til Solsiden, etter melding om slagsmål med flere involverte..

NRK - 4 timer siden

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

NRK - 4 timer siden

Israelske fly bomber igjen

Israelske fly har gjennopptatt bombingen av islamske Jihad-mål på Gazastripen, opplyser landets militær til AP. Dette kommer som svar på at våpenhvilen ble brutt da den bare var noen timer gammel av at raketter ble skutt mot Israel..

NRK - 5 timer siden

Norske laksefirmaer etterforskes

Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

NRK - 5 timer siden

Fant nakenbilder av barn på fars PC

En 54 år gammel mann er dømt til åtte måneders fengsel etter at datteren fant nakenbilder av barn på datamaskinen hans og meldte ham til barnevernet, melder Stavanger Aftenblad. Mannen tilstod, men synes straffen er for streng og kommer til å anke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt