NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 03:46

NRK - 16 Apr 18 kl. 10:08

Vekst i vareeksporten til utlandet

Den norske vareeksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars. Det er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor. Høyere oljepris trakk veksten opp, viser tall fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veksti , vareeksporten, til, utlandet
P4 - 16 Apr 18 kl. 10:27

Økning i vareeksporten

Norge tjente mer på vareeksporten i mars i år enn i fjor. Eksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars, noe som er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var ikke det at vi eksporterte så mange flere varer, men høyere oljepris trakk veksten opp..

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:16

Færre studenter studerer i utlandet

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) vil at flere studerer i utlandet. Siden 2016 har det vært en liten nedgang i studenter som tar hele graden i utlandet, mens antall studenter som tar deler av studiet i utlandet, har økt..

Hegnar.no - 25 Jul 18 kl. 13:04

Rekordinntekter for Cecilia Brækhus

Inntektene til bokseesset Cecilia Brækhus vokser kraftig. Mer boksing i utlandet skal bidra til ytterligere vekst..

NRK - 07 Aug 18 kl. 20:24

Advarer mot reptilkjøp i utlandet

Mattilsynet advarer privatpersoner mot å kjøpe reptiler fra utlandet. De frykter for dyrevelferden og smitte av for eksempel salmonella til Norge dersom folk innfører reptiler ulovlig fra utlandet..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:33

46 nordmenn fengslet i utlandet

46 norske statsborgere sitter fengslet i utlandet i dag. Det viser tall VG har fått fra Utenriksdepartementet. De aller fleste er menn, bare tre av dem er kvinner.

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 08:39

Gjør båtkupp i utlandet

- Det er et stort potensial for å få ned prisen i utlandet, mener båtekspert. .

NRK - 17 Apr 18 kl. 15:20

IMF spår global vekst i 2018–2019

Verdensøkonomien kommer til å vokse med 3,9 prosent i år og neste år, ifølge en prognose fra Det internasjonale pengefondet (IMF). Verdensøkonomien ser ut til å få en solid vekst i 2018 og 2019 blant annet takket være raskere vekst i USA og Europa..

Dagbladet - 11 Feb 18 kl. 19:39

Disse norske kulturskattene befinner seg i utlandet

Alt fra sverd til stavkirkeportaler har funnet veien fra Norge til utlandet..

Hegnar.no - 26 Feb 18 kl. 13:20

Vurderer du å jobbe i utlandet? Her er det størst jobbmuligheter

Hvis du ønsker å flytte til utlandet, vil du definitivt vurdere hvor lett det vil være å få jobb i ditt nye hjem. .

Hegnar.no - 14 Aug 18 kl. 15:28

Neste år kan du bruke TV-abonnementene dine i utlandet

Kulturdepartementet vil at nordmenn som abonnerer på Netflix, TV 2 Sumo og HBO, også skal kunne se TV på reise i utlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder jobber med å få roet gemyttene i sentrum av Kristiansand, der det har vært en rekke tilløp til slåssing og to pågripelser natt til fredag. – I natt har det vært over gjennomsnittet ampert, sier operasjonsleder Lars Hyberg til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..

NRK - 1 time siden

Folk med master får relevant jobb

Myten om den såkalte mastersyken er sterkt overdrevet, ifølge en ny rapport fra Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU). 9 av 10 av dem som tar masterutdanning har etter få år en jobb som krever kompetansen deres..

NRK - 1 time siden

Trumps tidligere advokat hos FBI

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen har vært i flere timelange samtaler med spesialetterforsker Robert Mueller, ifølge ABC. I august erklærte Cohen seg skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 2 timer siden

Matillsynet frykter Nato-mat

Soldater fra 30 ulike land har med egen mat til Norge under Nato-øvelsen i slutten av oktober. Mattilsynet frykter at kjøtt kan bringe med seg afrikansk svinepest eller munn- og klovsyke. Forsvaret forsikrer at de har tatt en del forholdsregler..

NRK - 2 timer siden

Første tegnspråkpris er utdelt

Språkrådet har opprettet en pris for å fremme, utvikle og bevare det norske tegnspråket. Den første prisen ble torsdag kveld tildelt NRK og Marit Vogt-Svendsen, doktor i tegnspråklingvistikk og tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo..

NRK - 2 timer siden

Neste uke kommer Cosby-dommen

Neste uke er det straffutmåling i saken etter at Bill Cosby ble funnet skyldig i tre tilfeller av seksuelle overgrep i 2004. Cosby risikerer 30 års fengsel, samtidig åpner loven også for husarrest eller prøvetid. Cosby vil trolig anke dommen..

NRK - 3 timer siden

Avviste krav om mobbeerstatning

Kommunestyret i Bjerkreim i Rogaland har avvist erstatningskrav fra fire elever etter mobbing i grunnskolen, melder Stavanger Aftenblad. Tre foreldrepar varslet om mobbingen i 2009. Saksbehandlingen har tatt lang tid.

NRK - 3 timer siden

Elev pågrepet etter våpentrusler

Politiet i Agder har pågrepet en 17-åring etter at han kom med konkrete trusler i sosiale medier om våpenbruk mot sin videregående skole i Vennesla. Eleven har erkjent forholdet og politiet regner trusselsen som avklart, melder de på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Mann skutt og drept i Sverige

En mann er skutt og drept i Gøteborg, og gjerningspersonen stakk av i en bil, ifølge vitner. Politiet har satt i gang etterforskning av hendelsen og leter nå etter gjerningspersonen. Den drepte er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt