NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:07

NRK - 16 Apr 18 kl. 10:08

Vekst i vareeksporten til utlandet

Den norske vareeksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars. Det er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor. Høyere oljepris trakk veksten opp, viser tall fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veksti , vareeksporten, til, utlandet
P4 - 16 Apr 18 kl. 10:27

Økning i vareeksporten

Norge tjente mer på vareeksporten i mars i år enn i fjor. Eksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars, noe som er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var ikke det at vi eksporterte så mange flere varer, men høyere oljepris trakk veksten opp..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:33

46 nordmenn fengslet i utlandet

46 norske statsborgere sitter fengslet i utlandet i dag. Det viser tall VG har fått fra Utenriksdepartementet. De aller fleste er menn, bare tre av dem er kvinner.

NRK - 17 Apr 18 kl. 15:20

IMF spår global vekst i 2018–2019

Verdensøkonomien kommer til å vokse med 3,9 prosent i år og neste år, ifølge en prognose fra Det internasjonale pengefondet (IMF). Verdensøkonomien ser ut til å få en solid vekst i 2018 og 2019 blant annet takket være raskere vekst i USA og Europa..

Dagbladet - 11 Feb 18 kl. 19:39

Disse norske kulturskattene befinner seg i utlandet

Alt fra sverd til stavkirkeportaler har funnet veien fra Norge til utlandet..

Hegnar.no - 26 Feb 18 kl. 13:20

Vurderer du å jobbe i utlandet? Her er det størst jobbmuligheter

Hvis du ønsker å flytte til utlandet, vil du definitivt vurdere hvor lett det vil være å få jobb i ditt nye hjem. .

Hegnar.no - 01 Feb 18 kl. 12:39

Disse lakseselskapene har kjøpt vekst

Omtrent alle selskaper kjøpte MTB-vekst gjennom trafikklysordningen. .

Hegnar.no - 22 Dec 17 kl. 08:19

- Lakseoppdrettere kan søke om vekst

Per Sandbergs trafikklys: Oppdrettere kan søke om vekst på tillatelser de allerede har..

NRK - 01 Feb 18 kl. 05:36

EY: Venter vekst i oljeservice

For første gang siden 2014 spår revisjonsselskapet EY vekst innenfor den norske oljeservicebransjen, skriver Stavanger Aftenblad..

Hegnar.no - 06 Mar 18 kl. 07:12

Norsk øl øker i popularitet i utlandet

Norge eksportert nesten tre millioner liter norsk øl til utlandet i fjor. Det er dobbelt så mye som tre år tidligere..

NRK - 18 Apr 18 kl. 08:51

46 nordmenn sit fengsla i utlandet

Totalt sit 46 norske statsborgarar fengsla i utlandet, ofte under svært vanskelege forhold, skriv VG. Dei aller fleste av nordmennene som sit i utanlandske fengsel er menn, berre tre av dei er kvinner, viser oversikta avisa har fått av UD..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 15 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 45 minutter siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 45 minutter siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 45 minutter siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Sp-fylkesleder: – Fornuftig valg

Fylkeslederen i Møre og Romstad Senterparti, Tove Henøen, mener det er rett av Ola Borten Moen og ta en pause som nestleder i partiet. – Fornuftig og ansvarlig, sier hun..

NRK - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tysklands statsminister Angela Merkel sier landet vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Flyktningene skal inngå i et gjenbosettingsprogram som skal forhindre «ulovlig innvandring og erstatte det med lovlige muligheter», melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt