NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:04

NRK - 16 Apr 18 kl. 10:08

Vekst i vareeksporten til utlandet

Den norske vareeksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars. Det er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor. Høyere oljepris trakk veksten opp, viser tall fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veksti , vareeksporten, til, utlandet
P4 - 16 Apr 18 kl. 10:27

Økning i vareeksporten

Norge tjente mer på vareeksporten i mars i år enn i fjor. Eksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars, noe som er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var ikke det at vi eksporterte så mange flere varer, men høyere oljepris trakk veksten opp..

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:16

Færre studenter studerer i utlandet

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) vil at flere studerer i utlandet. Siden 2016 har det vært en liten nedgang i studenter som tar hele graden i utlandet, mens antall studenter som tar deler av studiet i utlandet, har økt..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 20:00

Må økonomisk vekst kun være materiell vekst? | Erling Røed Larsen

Miljøforkjempere ønsker å stanse økonomisk vekst, men det er ikke riktig mål. Målet er å vri veksten. Vekst gir oss velferd, vi må bare velge hvordan..

Hegnar.no - 25 Jul 18 kl. 13:04

Rekordinntekter for Cecilia Brækhus

Inntektene til bokseesset Cecilia Brækhus vokser kraftig. Mer boksing i utlandet skal bidra til ytterligere vekst..

NRK - 07 Aug 18 kl. 20:24

Advarer mot reptilkjøp i utlandet

Mattilsynet advarer privatpersoner mot å kjøpe reptiler fra utlandet. De frykter for dyrevelferden og smitte av for eksempel salmonella til Norge dersom folk innfører reptiler ulovlig fra utlandet..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:33

46 nordmenn fengslet i utlandet

46 norske statsborgere sitter fengslet i utlandet i dag. Det viser tall VG har fått fra Utenriksdepartementet. De aller fleste er menn, bare tre av dem er kvinner.

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 08:39

Gjør båtkupp i utlandet

- Det er et stort potensial for å få ned prisen i utlandet, mener båtekspert. .

NRK - 17 Apr 18 kl. 15:20

IMF spår global vekst i 2018–2019

Verdensøkonomien kommer til å vokse med 3,9 prosent i år og neste år, ifølge en prognose fra Det internasjonale pengefondet (IMF). Verdensøkonomien ser ut til å få en solid vekst i 2018 og 2019 blant annet takket være raskere vekst i USA og Europa..

Dagbladet - 11 Feb 18 kl. 19:39

Disse norske kulturskattene befinner seg i utlandet

Alt fra sverd til stavkirkeportaler har funnet veien fra Norge til utlandet..

Klartale - 12 Oct 18 kl. 12:34

Ministeren vil sende studenter til utlandet

Det skal bli lettere å studere i utlandet, sier regjeringen. De håper at halvparten av studentene drar ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 45 minutter siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 45 minutter siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 3 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 3 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 3 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt