NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:01

NRK - 16 Apr 18 kl. 10:08

Vekst i vareeksporten til utlandet

Den norske vareeksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars. Det er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor. Høyere oljepris trakk veksten opp, viser tall fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veksti , vareeksporten, til, utlandet
P4 - 16 Apr 18 kl. 10:27

Økning i vareeksporten

Norge tjente mer på vareeksporten i mars i år enn i fjor. Eksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars, noe som er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var ikke det at vi eksporterte så mange flere varer, men høyere oljepris trakk veksten opp..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:33

46 nordmenn fengslet i utlandet

46 norske statsborgere sitter fengslet i utlandet i dag. Det viser tall VG har fått fra Utenriksdepartementet. De aller fleste er menn, bare tre av dem er kvinner.

NRK - 17 Apr 18 kl. 15:20

IMF spår global vekst i 2018–2019

Verdensøkonomien kommer til å vokse med 3,9 prosent i år og neste år, ifølge en prognose fra Det internasjonale pengefondet (IMF). Verdensøkonomien ser ut til å få en solid vekst i 2018 og 2019 blant annet takket være raskere vekst i USA og Europa..

Dagbladet - 11 Feb 18 kl. 19:39

Disse norske kulturskattene befinner seg i utlandet

Alt fra sverd til stavkirkeportaler har funnet veien fra Norge til utlandet..

Hegnar.no - 26 Feb 18 kl. 13:20

Vurderer du å jobbe i utlandet? Her er det størst jobbmuligheter

Hvis du ønsker å flytte til utlandet, vil du definitivt vurdere hvor lett det vil være å få jobb i ditt nye hjem. .

NRK - 01 Jun 18 kl. 08:50

Nedgang i adopterte fra utlandet

127 barn ble adoptert til Norge fra utlandet i fjor. Det er ett barn mer enn året før men langt lavere enn i 2002 da 785 barn ble adoptert fra utlandet, melder SSB. Totalt ble det gjennomført 378 adopsjoner i Norge i fjor..

Hegnar.no - 01 Feb 18 kl. 12:39

Disse lakseselskapene har kjøpt vekst

Omtrent alle selskaper kjøpte MTB-vekst gjennom trafikklysordningen. .

Hegnar.no - 22 Dec 17 kl. 08:19

- Lakseoppdrettere kan søke om vekst

Per Sandbergs trafikklys: Oppdrettere kan søke om vekst på tillatelser de allerede har..

Dagbladet - Igår: 06:00

Eiendomsretten står i veien for økonomisk vekst

Et nytt marked i eiendeler vil redusere ulikheten og skape mer vekst..

P4 - 03 Jul 18 kl. 05:45

Flere har over millionen i studielån

Stadig flere nordmenn har over en million i studielån. Bare de siste fire årene har tallet femdoblet seg, og det er studenter i utlandet som utgjør flertallet, skriver Dagens Næringsliv. President Ole Kristian Bratset ved Den norske organisasjonen for studenter i utlandet mener stipendandelen for studenter i utlandet burde vært høyere fordi internasjonal kompetanse er ettertraktet i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 30 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt