NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 19:55

NRK - 16 Apr 18 kl. 10:08

Vekst i vareeksporten til utlandet

Den norske vareeksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars. Det er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor. Høyere oljepris trakk veksten opp, viser tall fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veksti , vareeksporten, til, utlandet
P4 - 16 Apr 18 kl. 10:27

Økning i vareeksporten

Norge tjente mer på vareeksporten i mars i år enn i fjor. Eksporten var på 78,2 milliarder kroner i mars, noe som er 2,6 prosent mer enn i samme måned i fjor, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det var ikke det at vi eksporterte så mange flere varer, men høyere oljepris trakk veksten opp..

NRK - 10 Sep 18 kl. 16:16

Færre studenter studerer i utlandet

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V) vil at flere studerer i utlandet. Siden 2016 har det vært en liten nedgang i studenter som tar hele graden i utlandet, mens antall studenter som tar deler av studiet i utlandet, har økt..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 20:00

Må økonomisk vekst kun være materiell vekst? | Erling Røed Larsen

Miljøforkjempere ønsker å stanse økonomisk vekst, men det er ikke riktig mål. Målet er å vri veksten. Vekst gir oss velferd, vi må bare velge hvordan..

Hegnar.no - 25 Jul 18 kl. 13:04

Rekordinntekter for Cecilia Brækhus

Inntektene til bokseesset Cecilia Brækhus vokser kraftig. Mer boksing i utlandet skal bidra til ytterligere vekst..

NRK - 07 Aug 18 kl. 20:24

Advarer mot reptilkjøp i utlandet

Mattilsynet advarer privatpersoner mot å kjøpe reptiler fra utlandet. De frykter for dyrevelferden og smitte av for eksempel salmonella til Norge dersom folk innfører reptiler ulovlig fra utlandet..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:33

46 nordmenn fengslet i utlandet

46 norske statsborgere sitter fengslet i utlandet i dag. Det viser tall VG har fått fra Utenriksdepartementet. De aller fleste er menn, bare tre av dem er kvinner.

Hegnar.no - 21 Aug 18 kl. 08:39

Gjør båtkupp i utlandet

- Det er et stort potensial for å få ned prisen i utlandet, mener båtekspert. .

NRK - 17 Apr 18 kl. 15:20

IMF spår global vekst i 2018–2019

Verdensøkonomien kommer til å vokse med 3,9 prosent i år og neste år, ifølge en prognose fra Det internasjonale pengefondet (IMF). Verdensøkonomien ser ut til å få en solid vekst i 2018 og 2019 blant annet takket være raskere vekst i USA og Europa..

Dagbladet - 11 Feb 18 kl. 19:39

Disse norske kulturskattene befinner seg i utlandet

Alt fra sverd til stavkirkeportaler har funnet veien fra Norge til utlandet..

Klartale - 12 Oct 18 kl. 12:34

Ministeren vil sende studenter til utlandet

Det skal bli lettere å studere i utlandet, sier regjeringen. De håper at halvparten av studentene drar ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 15 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 15 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 1 time siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 1 time siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..

NRK - 1 time siden

Blir fraktet til Ullevål

Personen som satt fastklemt etter trafikkulykken ved Bakke brygge i Halden blir fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

NRK - 1 time siden

Frp går i regjeringsforhandlinger

Fremskrittspartiets landsstyre har gitt sin godkjennelse til at partiet kan starte regjeringsforhandlinger med Kristelig Folkeparti..

NRK - 1 time siden

Frp om regjeringssamtaler

NRK - 2 timer siden

Trump trekk «shutdown»-trussel

Det kvite hus vil ikkje gjennomføre full nedstenging av regjeringsapparatet som Trump truga med førre veke. Pressesjef Sarah Sanders seier dei har funne andre måtar å finne pengar til Mexico-muren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt