NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:36

NRK - 28 Aug 19 kl. 11:17

Veireno-sjef dømt til fengsel

Veireno-sjef Jonny Enger er i lagmannsretten dømt til ubetinget fengsel i ni måneder, men slipper millionbot. Enger har erkjent straffskyld for brudd på overtidsbestemmelsene i arbeidsmiljøloven..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonny Enger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veireno-sjef, dømt, til, fengsel
P4 - 28 Aug 19 kl. 11:27

Veireno-sjef dømt

Sjef for renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, er i Borgarting Lagmannsrett dømt til fengsel i ni måneder. Han er dømt for å ha latt ansatte jobbe ulovlig mye overtid under søppelkaoset i Vestfold og Oslo fra 2015 til 2017. VT Gruppen AS ble frifunnet for samtlige tiltaleposter.

NRK - 28 Aug 19 kl. 11:17

Dømt til fengselstraff

Veireno-sjef Jonny Enger er i lagmannsretten dømt til fengsel i ni måneder, men slipper millionbot..

VG - 28 Aug 19 kl. 11:49

Veireno-sjefen dømt til ni måneders fengsel – VT Gruppen slipper å betale millionbot

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, er i Borgarting lagmannsrett dømt til ni måneders fengsel. Samtidig slipper VT Gruppen å betale bot..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:14

Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden har tatt over..

P4 - 19 Aug 19 kl. 18:33

Veireno-sjef erkjenner straffskyld

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger erkjenner straffskyld for å ha fått sine ansatte til å jobbe for mye overtid under søppelkaoset i Oslo og Vestfold fra 2015 til 2017. Det ble klart da ankebehandlingen mot ham startet i Follo tingrett i dag. I Follo tingrett nektet han straffskyld og påberopte seg nødrett.

P4 - 18 Nov 19 kl. 16:08

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 10:08

Elden inn i Veireno-saken før ankebehandlingen

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden har tatt over..

E24 - 18 Nov 19 kl. 16:19

Veireno-saken skal prøves for Høyesterett

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK..

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:29

Ny forsvarer i Vereino-saken

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden tar over før ankebehandlingen. Enger ble i fjor dømt til fengsel i ett år og tre måneder..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 11:53

Veireno-sjefen dømt til ni måneders fengsel

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Jordras i Trøndelag

11 hus er isolerte etter at det gjekk eit stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Nærøysund kommune i Trøndelag. Ingen menneske blei skadd. Ein geolog har vore ved raset, men vil gjere ei ny vurdering i morgon når det har stabilisert seg..

NRK - 1 time siden

Nye kamper i Libya

Det er nye kamper i Libya etter at styrker som støtter opprørsgeneral Khalifa Haftar har rykket fram mot byen Misrata, opplyser de to regjeringene i landet. Dette skjer få timer etter at FN fordømte gjentatte brudd på forbudet om våpensalg til Libya..

NRK - 1 time siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 2 timer siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 2 timer siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Tromsø med unormal varm januar

NRK - 3 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 3 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt