NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 05:03

NRK - 28 aug. 19 kl. 11:17

Veireno-sjef dømt til fengsel

Veireno-sjef Jonny Enger er i lagmannsretten dømt til ubetinget fengsel i ni måneder, men slipper millionbot. Enger har erkjent straffskyld for brudd på overtidsbestemmelsene i arbeidsmiljøloven..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jonny Enger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veireno-sjef, dømt, til, fengsel
Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 09:31

Veireno-sjef Jonny Enger i Veireno dømt til 120 dagers fengsel

Høyesterett har dømt Veireno-sjef Jonny Enger til fengsel i 120 dager for brudd på arbeidsmiljøloven under søppelkrisen i Oslo i 2017..

VG - 13 feb. 20 kl. 09:34

Veireno-sjef Jonny Enger i Veireno dømt til 120 dagers fengsel

Høyesterett har dømt Veireno-sjef Jonny Enger til fengsel i 120 dager for brudd på arbeidsmiljøloven.

E24 - 28 aug. 20 kl. 15:41

Tidligere Veireno-sjef dropper søksmål mot Oslo kommune

I slutten av mai varslet tidligere Veireno-sjef Jonny Enger at han reiser søksmål mot Oslo kommune etter Veireno-konkursen. Nå har han trukket søksmålet..

P4 - 28 aug. 19 kl. 11:27

Veireno-sjef dømt

Sjef for renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, er i Borgarting Lagmannsrett dømt til fengsel i ni måneder. Han er dømt for å ha latt ansatte jobbe ulovlig mye overtid under søppelkaoset i Vestfold og Oslo fra 2015 til 2017. VT Gruppen AS ble frifunnet for samtlige tiltaleposter.

E24 - 13 feb. 20 kl. 09:31

Veireno-sjef Jonny Enger dømt til 120 dagers fengsel

Høyesterett har dømt Veireno-sjef Jonny Enger til fengsel i 120 dager for brudd på arbeidsmiljøloven under søppelkrisen i Oslo i 2017, melder NRK..

P4 - 13 feb. 20 kl. 09:29

Veireno-sjefen dømt til fengsel

Høyesterett har dømt tidligere toppsjef i renovasjonsselskapet Veireno, Jonny Enger, til fengsel i 120 dager. Han er dømt for omfattende brudd på arbeidstidsbestemmelsene under den såkalte søppelkrisen i Oslo i 2017. Det ble også begått mange brudd på loven i Vestfold.

P4 - 19 aug. 19 kl. 18:33

Veireno-sjef erkjenner straffskyld

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger erkjenner straffskyld for å ha fått sine ansatte til å jobbe for mye overtid under søppelkaoset i Oslo og Vestfold fra 2015 til 2017. Det ble klart da ankebehandlingen mot ham startet i Follo tingrett i dag. I Follo tingrett nektet han straffskyld og påberopte seg nødrett.

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 09:31

Veireno-sjefen dømt til 120 dagers fengsel av Høyesterett

Veireno-sjef Jonny Enger er dømt for brudd på arbeidsmiljøloven under søppelkrisen i Oslo i 2017..

NRK - 24 mai 20 kl. 11:54

Veireno-sjefen varsler søksmål

Veireno-sjef Jonny Enger krever minst 27 millioner kroner i erstatning fra Oslo kommune for tap i forbindelse med søppelkrisen i 2017. Enger er dømt for over tusen brudd på arbeidsmiljøloven og ble i Høyesterett dømt til 120 dagers fengsel..

VG - 28 aug. 19 kl. 11:49

Veireno-sjefen dømt til ni måneders fengsel – VT Gruppen slipper å betale millionbot

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, er i Borgarting lagmannsrett dømt til ni måneders fengsel. Samtidig slipper VT Gruppen å betale bot..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Advarer mot håndsprit og lystenning

Den norske kirke advarer mot bruk av håndsprit og tenning av lys. En kvinne fikk brannskader under en konfirmasjon tidligere denne måneden, skriver Vårt Land. Det er KA – Arbeidsgiverorganisasjonen for kirkelige virksomheter som opplyste om hendelsen.

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet for brann i Tysvær

Et sanitæranlegg med et kontor brant ned på en campingplass ved Tysvær natt til lørdag. 24 personer ble evakuert fra campingplassen. En mann i 60 årene ble pågrepet i nærheten av åstedet og satt i arresten, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 1 time siden

Frykter millioner kan dø

Antall døde som følge av koronaviruset vil sannsynlig nå 2 millioner før en vellykket vaksine mot viruset når alle. Antallet kan bli høyere dersom man ikke klarer å dempe pandemien informerte Mike Ryan i WHO fredag, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Trump i Virginia

NRK - 2 timer siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 2 timer siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 2 timer siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 3 timer siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 3 timer siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 3 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt