NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:13

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Nordland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veieni , Narvik, stengt, over, natta
P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland. Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras. Det skal være flere steiner og trær over veien.

NRK - 19 Aug 19 kl. 23:19

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

NRK - Igår: 16:32

Stengt vei

Fylkesvei 453 Ålefjær, på strekningen Hunsfoss – Ryen i Vest-Agder er stengt på grunn av veltet tre. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 20 Aug 19 kl. 08:08

Ni evakuert etter flere ras

Sju personer er evakuert i Beisfjord-området i Narvik i Nordland og to i Ballangen etter at det er gått flere jordras mandag kveld og natt til tirsdag. – Veien er stengt, og vi oppfordrer folk i området om å trekke seg ut, opplyser politiet til NTB..

NRK - 06 Aug 19 kl. 15:05

Veien fortsatt stengt i Jordalen

Veien hvor det gikk flere ras ved Jordalen i Voss i går holdes stengt inntil videre, melder politiet. En geolog har konkludert med at det fremdeles er ustabilt i området. 16 personer ble evakuert, og en bil ble sittende fast mellom to ras..

P4 - 20 Aug 19 kl. 19:46

Vei åpent etter jordras

Veien som ble stengt etter et jordras i Narvik i går kveld er åpnet igjen. Det opplyser kommunen til VG. 600 mennesker ble sperret inne etter jordraset.

NRK - 05 Jul 19 kl. 16:40

Veg stengt av jordras 

Fylkesvei 723 mellom Åfjord og Stokkøya er stengt ved Lundfjorden grunnet et jordras. Vegtrafikksentralen har ikke fått varsel om at noen er skadet i raset. Veien vil bli stengt i flere timer..

NRK - 08 Jun 19 kl. 00:05

Fylkesvei i Troms stengt etter ras

Fylkesvei 114 er stengt i Skånland i Troms etter at det fredag kveld gikk et steinras over veien. Raset gikk ved Tortenstorvika. Det er ikke mistanke om at noen er tatt av raset, opplyser politiet i Troms.

NRK - 23 Aug 19 kl. 06:55

E18 sørover stengt etter bilbrann

Det brøt ut brann i en personbil på E18 ved Mysen fredag morgen. Det var én person i bilen, men vedkommende kom uskadd fra hendelsen, ifølge TV 2. Veien er nå stengt i retning Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 30 minutter siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 30 minutter siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 1 time siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 2 timer siden

Oljeprisen fortsetter å stige

Oljeprisen fortsetter å stige etter at den gikk opp med nesten 15 prosent i går. Sist lørdag ble noen av de største anleggene for oljeproduksjon i Saudi-Arabia angrepet med droner. Angrepet slo ut drøyt halvparten av Saudi-Arabias oljeproduksjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt