NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 07:17

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:06

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Nordland, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Veieni , Narvik, stengt, over, natta
P4 - 19 Aug 19 kl. 23:39

Jordras i Narvik

Det har gått minst ett jordras over Beisfjordveien i Narvik i Nordland. Veien er stengt på grunn av dette, og politiet oppfordrer folk i området om å trekke seg ut da det er fare for flere ras. Det skal være flere steiner og trær over veien.

NRK - 19 Aug 19 kl. 23:19

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 02 Dec 19 kl. 15:02

Ras sperrer vei i Narvik

Beisfjordveien i Narvik kommune er stengt etter at det har gått et snøras. Det er foreløpig uklart hvor stort raset er, men det er ingen indikasjoner på at personer er tatt av snømassene. Et ambulansehelikopter er på vei til stedet for å få oversikt..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 00:02

Jordras stenger vei langs Beisfjord i Narvik

Beisfjordveien i Narvik er stengt etter at minst ett jordras har gått mandag kveld ved Indre Katleberget. Folk oppfordres til å trekke seg ut av området..

P4 - 04 Dec 19 kl. 14:24

Opphever evakuering i Beisfjord

Evakueringen av flere bolighus og hytter i Beisfjord i Narvik oppheves etter snøskredfaren. Det er klart etter at NVE har undersøkt området, og veien er nå åpnet igjen etter å ha vært stengt fra i går ettermiddag..

P4 - 03 Feb 20 kl. 06:12

500 turister stengt inne i skianlegg

Rundt 500 turister er stengt inn på et hotell i Canada, etter at et jordras har ødelagt veien inn til anlegget. Kraftig regnvær er årsaken til jordraset som har ødelagt rundt 1 kilometer av veien. Ifølge myndighetene vil det ta 5-6 dager å rydde veien, og skituristene rådes derfor til å være på hotellet til vegarbeidet er ferdig, skriver NTB..

P4 - 05 Nov 19 kl. 20:29

Kan holdes stengt i over en uke

Fylkesveien som raste ut på Senja i går, kan bli stengt i over en uke. 50 meter av veien raste ut i vannet som følge av sprenging i forbindelse med veiarbeid, og felre bygder er nå uten veiforbindelse. Vegvesenet har vært på befaring i dag, og konkluderer med at det vil ta tid å få veien i stand igjen..

NRK - 09 Jan 20 kl. 04:23

E6 Saltfjellet stengt pga uvær

E6 over Saltfjellet i Nordland er helt stengt på grunn av uvær. Lenger nord, mellom Fauske og Narvik, er E6 stengt nord for Tømmernestunnelen på grunn av ulykke. Ferjestrekningen Bognes–Skarberget–Lødingen er også innstilt..

NRK - 15 Sep 19 kl. 16:32

Stengt vei

Fylkesvei 453 Ålefjær, på strekningen Hunsfoss – Ryen i Vest-Agder er stengt på grunn av veltet tre. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 20 Aug 19 kl. 08:08

Ni evakuert etter flere ras

Sju personer er evakuert i Beisfjord-området i Narvik i Nordland og to i Ballangen etter at det er gått flere jordras mandag kveld og natt til tirsdag. – Veien er stengt, og vi oppfordrer folk i området om å trekke seg ut, opplyser politiet til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bilfører til legevakt i Sandnes

Føreren av en bil som tok fyr på motorveien E39 ved Kvadrat i Sandnes, er sendt til legevakten for sjekk. Brannen er slukket, men trafikken går tregt i et felt forbi bilvraket..

NRK - 30 minutter siden

Zubcic vant storslalåm i Japan

Filip Zubcic fra Kroatia vant nattas storslalåm i Japan. Henrik Kristoffersen ble beste norske på 5. plass, og Aleksander Aamodt Kilde kom på 6.

NRK - 45 minutter siden

Ettersløkking i etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med ettersløkking etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 45 minutter siden

Hus i Melbu ble totalskadd

Politiet i Nordland melder at huset som brant i Melbu på Hadseløya er totalt utbrent. Brannvesenet driver etterslukking. Det er ikke meldt om at det var folk i huset da det begynte å brenne..

NRK - 45 minutter siden

Brann i enebolig på Stord

Politiet i Sør-Vest melder at brannvesenet ikke har kontroll på brannen i en enebolig i Sagvåg på Stord i Sunnhordland. Beboere og nabohus er evakuert. Brannen ble meldt like etter klokka 5.

NRK - 1 time siden

Rapport: Bryant-pilot braut regler

Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, overtrådte luftfartsreglane. Det konkluderer amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) med i ein rapport, skriv Los Angeles Times..

NRK - 1 time siden

Nyvalg i Thüringen neste år

Det blir nyvalg i den tyske delstaten Thüringen i april neste år. Men allerede i mars skal ny delstatsminister pekes ut. Det oppsto politisk krise i delstaten da CDU og AfD ble enige om et samarbeid..

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Vesterålen

Politiet i Nordland melder at en bolig i Melbu ved Stokmarknes står i brann. Nødetatetene er på vei..

NRK - 1 time siden

Faren var tilstede da sønn drepte

I Tyskland er faren (72) til mannen som drepte 10 mennesker i Hanau, blitt et av politiets vitner. Faren skal ha vært til stede da sønnen skjøt mora og seg selv, skriver nettavisa Focus. Gjerningsmannen skal ha vært svært syk, skriver die Welt..

NRK - 1 time siden

Talibanavtale i kraft i Afghanistan

Avtalen mellom USA og Taliban om å redusere voldsbruken i Afghanistan i én uke har trådt i kraft. Avtalen trådte i kraft ved midnatt lokal tid..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt