NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 08:53

NRK - 13 jan 22 kl. 10:07

Vei tatt av flom

Fv 65 Rindal: Stengt ved Garberg fordi veien har blitt vasket bort av flommen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rindal, Garberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vei, tattav , flom
NRK - 08 nov 21 kl. 13:26

Nye millioner til flom- og skredsikring

Ap-Sp-regjeringen ønsker å øke bevilgningen til NVEs arbeid med flom- og skredsikring med ytterligere 60 millioner kroner. – Skredet i Gjerdrum i fjor viser hvor sårbare vi kan være for naturfarer. For meg er det viktig at vi får opp farten når det gjelder forebygging av flom og skred, sier olje- og energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) i en uttalelse.

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt pga. flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom, melder Bane Nor. – Dette tar tid, skriver selskapet. Strekningen Dale–Evanger er stengt for togtrafikk.

NRK - 06 aug 21 kl. 20:58

FN: 90.000 flomrammet i Sør-Sudan

Kraftig regnvær og flom har sendt titusener på flukt i Sør-Sudan, ifølge FN. Den humanitære situasjonen er allerede svært alvorlig. Rundt 90.

Klartale - 09 aug 21 kl. 09:00

Flom for andre gang på kort tid

Over 80.000 mennesker er evakuert etter kraftig regn og flom. På under en måned har det vært flom to ganger i Kina..

Klartale - 13 aug 21 kl. 09:56

27 personer har dødd i flom i Tyrkia

Minst 27 mennesker er døde i en stor flom i Tyrkia. Kraftig regn har ført til både flom og jordskred langs kysten mot Svartehavet..

NRK - 18 aug 21 kl. 13:43

Dramatisk regnvær mot Trøndelag

Kraftige nedbørsmengder over deler av Øst-Sverige har skapt flom og store ødeleggelser i byen Gävle. Nå er regnværet og lavtrykket på vei mot Trøndelag, melder Meteorologisk institutt på Twitter. Det er sendt ut farevarsel for flom og regn..

Klartale - 22 jul 21 kl. 10:05

Minst 33 personer døde i stor flom i Kina

Millioner av mennesker i Kina er truet av flom. Mange har allerede dødd som følge av uværet..

Aftenposten - 26 jul 21 kl. 08:30

Flom og skogbranner verden over. Når vil man skjønne alvoret?

Flom og skogbranner verden over må få konsekvenser for norsk klimapolitikk..

NRK - 26 jul 21 kl. 17:27

Forbereder seg på kraftig nedbør

Det ventes mer tordenvær i Storbritannia de neste dagene. Store nedbørsmengder førte søndag til oversvømmelser på flere T-banestasjoner i London. Den britiske værtjenesten Met Office har forlenget det oransje farevarslet for flom og lynnedslag i England og Skottland i fire dager til.

NRK - 28 jul 21 kl. 20:38

Bergensbanen stengt etter flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom. Det melder Bane Nor på sine nettsider. – Dette tar tid, skriver selskapet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt