NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:59

NRK - 27 feb. 21 kl. 11:20

Vei åpen etter dødsulykke

Fv. 57 nord for Lindås senter er nå åpnet for fri ferdsel etter å ha vært stengt siden i natt på grunn av en dødsulykke. En mann i 60-årene ble funnet livløs på stedet ved 2.30-tiden. Føreren av et større kjøretøy er pågrepet og siktet i saken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lindås

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vei, åpen, etter, dødsulykke
NRK - 17 mars 21 kl. 12:44

Ved bevissthet etter dødsulykke

Jenta som ble alvorlig skadd i en dødsulykke i Alta 9. mars er nå ved bevissthet, melder politiet. To personer omkom i ulykken, mens tre personer ble skadd.

NRK - 12 april 21 kl. 17:11

Syria brukte kjemiske våpen i 2018

Det syriske regimet brukte kjemiske våpen i et angrep mot byen Saraqeb i 2018, konkluderer Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) i en gransking. Mandagens rapport er den andre i rekken fra OPCW om bruk av kjemiske våpen i Syria..

NRK - 05 april 21 kl. 18:21

Veien åpen igjen over Haukelifjell

E134 er åpen for normal trafikk over Haukelifjell etter stenging og kolonnekjøring tidligere i dag. Veien er den eneste fjellovergangen mellom Vestlandet og Østlandet som er åpen i ettermiddag..

NRK - 13 feb. 21 kl. 14:36

Frykter Le Pen, bønnfaller Macron

Frankrikes finansminister Bruno Le Maire frykter at høyrenasjonalisten Marine Le Pen vinner neste års presidentvalg. Han ber derfor president Emmanuel Macron stille til valg til en ny femårsperiode. Le Pen tapte mot sentrumspolitiker Macron i 2017..

NRK - 08 april 21 kl. 19:01

Biden vil regulere skytevåpen

President Joe Biden foreslår å stramme inn reguleringene av hjemmebygde skytevåpen. Han vil også ha strengere regler for ekstrautstyr som holder pistoler mer stabilt. Presidenten tok også til orde for et forbud mot visse typer halvautomatiske våpen..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 08:33

Mann pågrepet etter dødsulykke

Mann i 60-åra døde etter påkjørsel i Alvær i Vestland..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 08:33

Mann pågrepet etter dødsulykke

Mann i 60-åra døde etter påkjørsel i Alvær i Vestland..

E24 - Igår: 15:15

Nedgang på Wall Street – Tesla-fall tiltar

Den kjente sportsutstyrsprodusenten Peloton faller tungt etter advarsel fra amerikanske myndigheter, og Tesla-aksjen møter motbør etter dødsulykke..

NRK - 08 jan. 21 kl. 13:25

Dødsulykke på Notodden

En person er død etter en trafikkulykke på Notodden fredag formiddag, melder politiet på Twitter. Pårørende er varslet og politiet vil etterforske saken..

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:29

Dødsulykke på E6 ved Støren

En person er omkommet etter at en lastebil og en personbil kolliderte i en 90-sone på E6 ved Støren i Trøndelag. E6 er stengt og det er omkjøring via Støren sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mange helsearbeidere ikke vaksinert

I FHIs ukesrapport heter det at om lag 58 prosent av de ansatte i helse - og omsorgstjenesten med «pasientnært arbeid» har mottatt første dose av koronavaksinen, per 18. april. Andelen i Oslo er 63 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Milan og Juventus på veg ut

Dei italienske klubbane AC Milan og Juventus har lagt ut pressemeldingar som kan tyda på at også dei trekkjer seg frå den omstridde superligaen. Om det skulle stemma, vil det berre vera Real Madrid og Barcelona att i prosjektet..

NRK - 30 minutter siden

Engelsk virusvariant dominerer

I FHIs ukesrapport fremgår det at den engelske virusvarianten anslagsvis står for 82 prosent av de bekreftede smittetilfellene de siste 4 ukene. Andelen er høyest i Vestland (98 prosent). Den sørafrikanske varianten står for rundt 1 prosent..

NRK - 1 time siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 45 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 45 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 1 time siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 1 time siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 1 time siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 1 time siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt