NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:11

NRK - 27 Feb 19 kl. 03:26

Vedum og Moxnes på topp i måling

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Rødts Bjørnar Moxnes kommer best ut på en fersk Ipsos-måling av hvor godt velgerne mener partilederne klarer seg. 52 prosent mener Vedum gjør en god jobb, mens Moxnes får samme karakter av 48 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trygve Slagsvold Vedum, Rødts Bjørnar Moxnes, Ipsos, Vedum, Moxnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedumog , Moxnes, toppi , måling
Hegnar.no - 27 Feb 19 kl. 05:49

Ledermåling: Vedum og Moxnes får best skussmål

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Rødts Bjørnar Moxnes kommer best ut på en fersk måling av hvor godt velgerne mener partilederne klarer seg..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:45

- Rødt skal ikke i regjering

Rødt skal ikke i regjering i 2021. Det fastslår Rødt-leder Bjørnar Moxnes, til tross for at de nå er godt over sperregrensen og nesten dobler sin oppslutning i Aftenpostens måling i dag. 6 prosent får Rødt der - mot 3,6 i forrige måling.

P4 - 25 Oct 19 kl. 07:54

Vedum vil samarbeide med Ap

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ønsker seg et regjeringssamarbeid med Ap i 2021, men nevner ikke SV. Denne uken fikk Senterpartiet rekordhøye 18,1 prosent oppslutning på en måling Norstat gjorde for Vårt Land. Vedum sier til avisen at hvis dagens rødgrønne styrkeforhold varer til 2021, skal Sp ha større gjennomslag i regjering..

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg i NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget av skandalen forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg om NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 07:41

Støre: - Vedum spiller på populistiske strenger

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at sin potensielle samarbeidspartner, Sp-topp Trygve Slagsvold Vedum, spiller på populisme..

P4 - 04 Dec 19 kl. 09:21

1 av 3 vil heller ha Vedum enn Støre

1 av 3 nordmenn vil heller ha Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum som statsminister ved et regjeringsskifte enn Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det viser en ny måling Respons Analyse har gjort for VG. Selv om mange heller mot Vedum, er Støre er likevel mest populær med 44 prosent.

VG - 04 Dec 19 kl. 07:55

Ny måling: Én av tre vil heller ha Vedum enn Støre som statsminister

Senterpartiet fortsetter fremgangen, og når enda en topp i VGs desember-barometer. Og mer enn 1 av 3 mener det er Sp-sjefen som er best egnet som statsminister hvis det blir regjeringsskifte..

VG - 30 Oct 19 kl. 07:13

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

Dagbladet - 30 Oct 19 kl. 06:26

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 1 time siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 1 time siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 12 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 2 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

NRK - 2 timer siden

Ber ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus blir bedt om unngå å komme på jobb søndag om det er mulig, melder CNN. Det har vært demonstrasjoner også i Washington D.C.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt