NRK > Nyheter

Friday, 22 November, 18:13

NRK - 27 Feb 19 kl. 03:26

Vedum og Moxnes på topp i måling

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Rødts Bjørnar Moxnes kommer best ut på en fersk Ipsos-måling av hvor godt velgerne mener partilederne klarer seg. 52 prosent mener Vedum gjør en god jobb, mens Moxnes får samme karakter av 48 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trygve Slagsvold Vedum, Rødts Bjørnar Moxnes, Ipsos, Vedum, Moxnes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedumog , Moxnes, toppi , måling
Hegnar.no - 27 Feb 19 kl. 05:49

Ledermåling: Vedum og Moxnes får best skussmål

Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum og Rødts Bjørnar Moxnes kommer best ut på en fersk måling av hvor godt velgerne mener partilederne klarer seg..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:45

- Rødt skal ikke i regjering

Rødt skal ikke i regjering i 2021. Det fastslår Rødt-leder Bjørnar Moxnes, til tross for at de nå er godt over sperregrensen og nesten dobler sin oppslutning i Aftenpostens måling i dag. 6 prosent får Rødt der - mot 3,6 i forrige måling.

P4 - 25 Oct 19 kl. 07:54

Vedum vil samarbeide med Ap

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ønsker seg et regjeringssamarbeid med Ap i 2021, men nevner ikke SV. Denne uken fikk Senterpartiet rekordhøye 18,1 prosent oppslutning på en måling Norstat gjorde for Vårt Land. Vedum sier til avisen at hvis dagens rødgrønne styrkeforhold varer til 2021, skal Sp ha større gjennomslag i regjering..

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg om NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

P4 - 31 Oct 19 kl. 18:26

Krever svar fra Solberg i NAV-skandalen

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever svar fra statsminister Erna Solberg om NAV-skandalen. Moxnes sier til TV2 at det er svært merkelig at statsministeren først fikk vite om omfanget av skandalen forrige måned, selv om Trygderetten varslet NAV i 2017. Også Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum kaller tidsprosessen for forunderlig.

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 07:41

Støre: - Vedum spiller på populistiske strenger

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at sin potensielle samarbeidspartner, Sp-topp Trygve Slagsvold Vedum, spiller på populisme..

VG - 30 Oct 19 kl. 07:13

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

Dagbladet - 30 Oct 19 kl. 06:26

Rødt gjør byks på måling

Rødt går mest fram på en måling for NRK og Aftenposten og er nå jevnstore med MDG. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier partiet ikke skal i regjering i 2021..

P4 - 14 Nov 19 kl. 13:21

- Vedum kan bli statsminister

- Trygve Slagsvold Vedum kan bli Norges neste statsminister. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand. I en fersk meningsmåling er Senterpartiet landets nest største parti med 20,9 prosents oppslutning.

VG - 22 Feb 19 kl. 13:40

Svarer Moxnes: – Rødts høyrepopulistiske retorikk

«Vi setter norske interesser foran Brussel, i motsetning til hva Jonas Gahr Støre og Ap-ledelsen gjør», uttalte Bjørnar Moxnes til TV2 da han skulle kommentere en meningsmåling. Denne retoriske strategien, som danner bilder av indre (Ap) og ytre (EU) fiender, er en farlig vei å gå om man ønsker en sterk venstreside. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Selger slått og ranet

En Erlik Oslo-selger er ranet av tre personer i Lakkegata. Selgeren er slått og sparket, og ble frastjålet penger og eiendeler. Politiet søker etter gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Anklager Morales for terrorisme

Bolivias innenriksminister Arturo Murillo, anklager eks-president Evo Morales for terrorisme og oppvigleri, ettersom han ba sine tilhengere om å opprettholde barrikadene og protestene i landet. Murillo har overlevert anklagen til påtalemyndigheten..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter kongekrabbe-razzia

Politiet har pågrepet ytterligere to personer i kongekrabbe-saken i forbindelse med razziaen i Tana. – I hvert fall en av disse hadde tilknytning til bedriften vi gikk til aksjon mot, sier Torstein Pettersen ved Finnmark politidistrikt..

NRK - 19 timer siden

Kritiske til å nekte koranbrenning

Både professor Eivind Smith og fagdirektør Anine Kierulf reagerer på politidirektørens ordre om å nekte brenning av religiøse symboler. Politiet bekrefter overfor Filter at ordren var basert på straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer..

NRK - 1 time siden

114 lastebiler fikk kjøreforbud

Statens vegvesen ga kjøreforbud til 114 tunge kjøretøy i kontroller på Svinesund og i Ørje denne uka, skriver NTB. – Det er meget alvorlig med tanke på trafikksikkerhet på norske vinterveier, sier Øyvind Grotterød i Vegvesenet..

NRK - 1 time siden

Ny kongekrabbe-razzia

Det har vært en ny politirazzia i forbindelse med ulovlig konkgekrabbe i Finnmark i ettermiddag, skriver Fiskeribladet. Aksjonen var mot et lokalt transportselskap i Tana, som mistenkes for transport av den ulovlige krabben..

NRK - 2 timer siden

Fengslet for frihetsberøvelse

En 18-åring og en 16-åring som er siktet for frihetsberøvelse, ble fredag varetektsfengslet i Oslo tingrett. 18-åringen i fire uker, 16-åringen i to uker, begge med brev - og besøkskontroll. 18-åringen erkjenner delvis straffskyld, ifølge forsvarer..

NRK - 3 timer siden

Trump: – De har ingenting

USAs president Donald Trump sier i et intervju på TV-kanalen Fox at han forventer at han ikke blir stilt for riksrett. – Demokratene har absolutt ingenting inkriminerende. Jeg tror det er veldig vanskelig å stille noen for riksrett da, sa Trump..

NRK - 4 timer siden

Kjæreste varetektsfengslet for drap

17 år gamle Wilma Andersson fra Uddevalla i Sverige har vært savnet siden torsdag i forrige uke. Nå er kjæresten til 17-åringen varetektsfengslet, mistenkt for drap, melder SVT..

NRK - 4 timer siden

Frykter for bekjempelsen av ebola

Økt voldsbruk i østlige Kongo setter arbeidet med å bekjempe ebolautbruddet på spill, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO). Situasjonen i området har forverret seg den siste tiden. Ebolautbruddet har så langt kostet over 2000 menneskeliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt