E24 > Økonomi

Monday, 27 June, 07:56

E24 - 08 apr 22 kl. 11:30

Vedum endrer Solberg-regjeringens oljeskatt

Regjeringen foreslår ny oljeskatt som ligner mye på Solberg-regjeringens forslag fra i fjor. Den viktigste endringen er et grep som skal styrke mindre selskapers mulighet til å fortsette å lete etter olje og gass..
Les mer på E24


Les mer om:
Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedum, endrer, Solberg-regjeringens, oljeskatt
Klartale - 12 maj 22 kl. 14:47

Vedum hadde ingen løfter om mer hjelp med penger

Torsdag ble det kjent hva finansminister Trygve Slagsvold Vedum og resten av regjeringen vil endre i sine budsjetter. Staten skal bruke mindre penger enn de hadde planer om, sa Vedum. Det er for å hindre at folk må betale mer i renter på lån.

E24 - 08 apr 22 kl. 11:30

Vedum endrer Solberg-regjeringens oljeskatt: – Skal ha mindre aktører på norsk sokkel

Regjeringen foreslår en ny oljeskatt som ligner mye på Solberg-regjeringens forslag fra i fjor. Den viktigste endringen er et grep som skal styrke mindre selskapers mulighet til å fortsette å lete etter olje og gass..

Klartale - 06 apr 22 kl. 10:48

Vedum sier at han har tillit til Enoksen etter varsler

Vedum er leder for Senterpartiet (Sp) og finansminister i Norge. Han ville ha Enoksen som ny forsvarsminister da han Sp og Arbeiderpartiet skulle lage ny regjeringen etter valget i fjor.Enoksen har også vært leder for Sp.

NRK - 13 okt 21 kl. 12:32

Vedum: Ministerpostene er klare

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier at både regjeringsplattform og regjeringskabal er klar på vei inn til Hurdalsjøen Hotell onsdag formiddag. Mens Støre gikk rett forbi NTBs fotograf på stedet, stoppet Vedum for å si noen få velvalgte ord. – Alt er klart, vi er ferdige, sier Sp-lederen på spørsmål om han er forberedt på fremleggelsen av Ap-Sp-plattformen.

NRK - 16 okt 21 kl. 04:22

Vedum utelukker ikke FrP-samarbeid

Regjeringen skal utrede hvor mye ulv og bjørn vi skal ha, og Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum, utelukker ikke samarbeid med Fremskrittspartiet i rovdyrspørsmål. Med støtte fra Frp vil det være flertall på Stortinget for færre rovdyr. Regjeringens samarbeidsparti SV ønsker et høyere bestandsmål.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:13

Vedum: To av tre får lavere skatt

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum mener folk flest vil merke at landet er på en ny kurs. Han hevder to av tre får mindre i skatt med det nye budsjettet. – Regjeringen har hatt tre uker på seg til å utarbeide et nytt utkast til statsbudsjett.

E24 - 08 apr 22 kl. 19:08

Kritikk mot Vedums oljeskatt: – Gigantisk milliardfest

Oljebransjen er fornøyd med at finansministeren vil legge bedre til rette for små selskaper på sokkelen i forslaget til ny oljeskatt, men MDG, SV og Rødt er skeptiske. – Galskap, sier Rødts nestleder..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:21

Støre skal snakke med Vedum onsdag

Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier til NRK at han og Ap-leiar Jonas Gahr Støre skal snakka saman i morgon. Vedum seier dei i starten skal bruke mest tid på å sondere for å avklare ein del spørsmål. – Dersom ting går som vi ønsker, vil vi gå inn i meir formelle prosessar inn mot neste helg, seier Sp-leiaren til NRK.

NRK - 16 sep 21 kl. 10:18

Vedum møter Sps sentralstyre

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum møtte torsdag klokken 10.00 partiets sentralstyre for å diskutere valget og veien fremover. – Fordelen nå er at vi kan jobbe solid og ordentlig og få mest mulig gjennomslag for saker.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:18

Vedum: Løpende samtaler med Støre

Senterpartiets sentralstyre hadde møte onsdag. – Jeg har fått de fullmaktene jeg trenger for å gå videre for å gjennomføre den politikken vi har gått tilvalg på, sier Vedum etter møtet. Han sier at de skal bruke dagene framover, og bruke den tiden de trenger for å finne de beste løsningene.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Borr Drilling selger oljerigger for 3,1 milliarder

Som del av en refinansiering, selger Borr Drilling tre rigger. Det opplyser selskapet i en børsmelding..

E24 - 1 time siden

Russland misligholder utenlandsgjeld

Russland klarte ikke å betale et avdrag på utenlandsgjelden innen fristen søndag og har dermed misligholdt gjelda for første gang på et hundreår..

E24 - 1 time siden

Lockouten påvirker: – Vil bety kanselleringer

199 flyginger ble søndag innstilt, viser VGs oversikt. I løpet av mandag er det meldt om minst 125 innstillinger..

E24 - 1 time siden

Kraftig oppgang på Asia-børsene

Hongkong-børsen drar resten av de asiatiske børsene opp. Dette kommer blant etter at G7-landene ble enig om å motvirke Kinas økende innflytelse i lavinntektsland..

E24 - 1 time siden

Oljeservice-aksje til topps på Oslo Børs i år

Shipping- og oljeaksjer er årets hittil store børsvinnerne, mens teknologiaksjer har slitt voldsomt i 2022..

E24 - 1 time siden

Disse tek-selskapene tror ekspertene kan bli kjøpt opp

Flere teknologiselskaper har blitt kjøpt opp i det siste, ofte til skyhøy premie. Disse selskapene mener ekspertene kan være de neste som blir slukt..

E24 - 12 timer siden

G7-landene vil motvirke kinesisk innflytelse og forby russisk gullimport

Etter første dag av G7-landenes toppmøte i Tyskland, er det klart at de vil forby import av gull fra Russland og forsøke å motvirke Kinas økende innflytelse..

E24 - 10 timer siden

Flykonflikten gjør at pasienter kan gå glipp av kreftmedisin

Mange pasienter risikerer å gå glipp av medisiner og behandlingstimer som følge av flykonflikten. Verst er det for pasientene i Nord-Norge..

E24 - 11 timer siden

Ledere i app-selskap måtte gå etter varslersak

Ansatte i appselskapet Shortcut beskriver en «gutteklubb» på jobb, der to ledere måtte gå etter en KPMG-granskning. – Vi ble sjokkert da vi oppdaget hva som har foregått, sier selskapet..

E24 - 11 timer siden

Aurora Eiendom henter inn 600 millioner

Eiendomsselskapet med profilerte investorer som Petter Stordalen og Christian Ringnes på eiersiden henter frisk kapital i forbindelse med kjøp av to kjøpesentre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com