VG > Økonomi

Lørdag, 19 September, 10:25

VG - 16 sep. 20 kl. 08:50

Vedum ber regjeringen åpne for flere enn 200 på tribunen i norsk fotball

I et brev til helseminister Bent Høie (H) etterspør Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum (41) et nasjonalt tiltak som åpner for flere tilskuere på norske baner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Sp, Trygve Slagsvold Vedum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedum, ber, regjeringen, åpne, for, flere, enn, 200, tribunen i norsk fotball
P4 - 13 sep. 20 kl. 14:34

Borgerlig splittelse om søndagsåpne butikker

Det er full splittelse på borgerlig siden når det kommer til søndagsåpne butikker. Høyres programkomite vil åpne for dette, og også Venstre vil gå til valg neste på å fjerne dagens forbud, melder NTB. KrF derimot er uenig og sier at fagbevegelsen, handelsnæringen, miljøbevegelsen og flertallet av det norske folk er i mot å holde åpent på søndag..

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:16

- Feil å åpne for utenlandsreiser

Et klart flertall av dem som ble økonomisk rammet av koronakrisen mener det var feil å åpne for utenlandsreiser i sommer. TV 2 har spurt 1.700 personer som i april oppga at de hadde mistet jobben, gått ned i inntekt eller var permittert på grunn av koronakrisen.

NRK - I førrgår: 10:19

Ber om fire nye veker

Politiet ber om at fotballtrenaren frå Lyngdal i Agder vert varetektsfengsla i fire nye veker. Mannen i 20-åra er sikta for seksuelle overgrep, men nektar sjølv straffskuld. Forsvararen hans seier at han ber om å bli sett fri..

E24 - 17 timer siden

Vedum har kansellert Støres kollektivsatsning

DEBATT: Støre sitt AP har ikke lederskap på venstresiden. Et sterkt Senterpari og svakt Arbeiderparti kan bety kroken på døren for storbyenes kollektivsatsning..

P4 - 12 sep. 20 kl. 08:20

Ruter ber reisende dele seter med andre

Ruter ber passasjerer om ikke okkupere nabosetet i kollektivtrafikken. De opplever nå at reisende setter sekker eller vesker i setet ved siden av seg for å hindre at noen setter seg der. Det fører ifølge Ruter til dårlig smittevern, fordi mange da må stå i stedet.

P4 - 15 sep. 20 kl. 10:53

Ber Støre komme på banen

- Jonas Gahr Støre må komme på banen og si hvor mange asylsøkere Ap vil hente fra Hellas. Det mener flere Areiderparti-veteraner. Ap vil hente ut flere enn de 50 regjeringen har sagt ja til, men noe tall er ikke klart.

P4 - 15 sep. 20 kl. 20:38

Bergen ber om krisehjelp

Bystyret i Bergen sier de er avhengig av regjeringen for å redde kulturlivet i byen, og ber nå om det bevilges et tresifret millionbeløp. Skuespiller Bjarte Hjelmeland beskriver situasjonen overfor Dagbladet som superkrise og svært alvorlig. Etter smitteøkning er grensen for offentlige arrangementer satt ned fra 200 til 50 personer..

NRK - 11 sep. 20 kl. 08:22

Ber norske bønder produsere mer

Siden koronatiltakene helt eller delvis har stengt grensene, har etterspørselen på norske kjøtt- og meieriprodukter økt. Tine, Nortura og Gilde ber norske bønder produsere mer. Salget av grillmat fra Gilde og Prior har økt med 25 prosent i sommer..

NRK - 14 sep. 20 kl. 12:47

Ber festdeltakere ta kontakt

Politiet ber festdeltakere som var på bunkerfesten i Oslo om å ta kontakt med helsevesenet eller politiet..

Aftenposten - 14 sep. 20 kl. 12:48

Politiet i Oslo ber alle som var på bunkerfesten om å ta kontakt med helsevesen eller politi

Ber alle som var tilstede om å melde seg..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Kreml tror ikke på noen i Navalnyj-saken: – Absurd

Vladimir Putins talsmann står på at russerne ikke fant giftige stoffer i prøvene fra Aleksej Navalny – og kaller saken for «absurd»..

VG - 1 time siden

Mona Sahlin: Snakker ut om romanserykter hos Skavlan

Den tidligere svenske toppolitikeren Mona Sahlin (63) opplevde ryktestorm rundt sitt forhold til sin egen livvakt..

VG - 2 timer siden

Æsj! Bæsj!

Hvorfor bruker ikke flere norske foreldre tøybleier?.

VG - 10 timer siden

Nytt vektregime skal gi OL-suksess: – Vi får et mye bedre liv

SOGNSVANN (VG) De har pint vekten ned i lange perioder for å vinne både VM-gull og EM-gull. Men foran OL skal Are Strandli (32) og Kristoffer Brun (32) lide mindre og spise mer. De håper at et nytt vektregime gir suksess i Tokyo..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Trener Kjetil Knutsen hverken tenker på eller snakker om torsdagens kamp mot Milan før møtet med Brann er unnagjort. Men allerede nå får han rådene fra Nils Arne Eggen (79)..

VG - 11 timer siden

Trump spår snarlig TikTok-løsning i USA

USA blokkerer søndag nedlasting av kinesisk-eide TikTok og Wechat, opplyser handelsdepartementet. Men millioner kan fortsette å bruke videoappen TikTok..

VG - 12 timer siden

Vålerenga-sjefen har fått nok av 200 tilskuere: – Logisk brist hele veien

Vålerenga-sjef Erik Espeseth (53) mener Oslo-klubben bør få lov til å ha minst 2500 tilskuere – selv om han hevder at klubben vil tape penger på det..

VG - 14 timer siden

Anne Grete Preus i skurkerolle

Har stemmen til Gudrun i den nye «Knutsen & Ludvigsen»-filmen, innspilt bare få måneder før hun gikk bort i august i fjor..

VG - 15 timer siden

Eggens råd før Milan-kampen: – Må være Bodø/Glimt til de grader

BODØ (VG) Trener Kjetil Knutsen hverken tenker på eller snakker om Milan før søndagens kamp mot Brann er ferdigspilt. Men allerede nå får han rådene fra Nils Arne Eggen (79)..

VG - 16 timer siden

Sølv er nederlag for Pirlo

Verdens kanskje kuleste fotballspiller er blitt plutselig blitt trener for Juventus. Andrea Pirlo (41) vet at bare gull er godt nok..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt