Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:14

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 18:28

Vedtar forbud etter raset

Etter et ekstraordinært styremøte i kommunen, har Gjerdrum kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gjerdrum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vedtar, forbud, etter, raset
NRK - 25 feb. 21 kl. 18:43

Snøskred i Trøndelag

Et 20 meter bredt snøskred sperrer Fv 6330. Raset har gått ca. 1 km nord for Follafoss, og det står biler på begge sider av raset.

VG - 23 feb. 21 kl. 12:27

Nå vedtar Stortinget endringer – Mathilde håper ingen andre må føde alene

Mathilde Pilskog var alene da datteren ble født. Når Stortinget nå vedtar endringer, håper hun ingen må oppleve det samme..

NRK - 22 mars 21 kl. 19:55

Nesbyen innfører gjestebegrensning

I en ny forskrift har Nesbyen kommune i Hallingdal innført forbud mot å ha flere enn to gjester på hytta, melder avisa Hallingdølen. Hemsedal sier fem, Hol har forbud, mens andre nabokommuner følger reglene i Viken med anbefaling, men ikke noe forbud..

NRK - 27 feb. 21 kl. 07:49

Starter sikring etter ras i Halden

Arbeidet med å sikre elvekanten i Halden etter raset torsdag kveld, starter nå i morgentimene. Ifølge Halden kommune skal det være erosjon fra Tista som var årsaken til at jordmasser skled ut og at deler av bryggepromemaden havnet i elva. Rundt 40 beboere i området ble evakuert etter raset..

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 18:28

Kommunen vedtar forbud

Etter et ekstraordinært styremøte i kommunen, har Gjerdrum kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..

VG - 03 mars 21 kl. 17:21

Lier-raset: Vannlekkasje trolig årsak – kvikkleire 11 meter under bakken

LIER (VG) Raset på Egge i Lier få dager etter Gjerdrum-skredet, ble trolig utløst av en vannlekkasje i romjulen. Boring i grunnen mandag viste også kvikkleire 11 meter under bakkenivå..

NRK - 11 april 21 kl. 15:44

Søk i Stardalen avsluttet

Det aktivet søket er avsluttet etter raset i Stardalen i Sunnfjord, opplyser politiet. Tre personer ble hentet ut av raset, men alle tre er i god behold, ifølge politiet. Ingen er savnet eller skadd..

VG - 30 jan. 21 kl. 19:20

Slik fant dronepiloten hunden Zajka i Gjerdrum-raset

GJERDRUM (VG) Jørgen og Anna Sandman måtte etterlate dalmatineren Zajka da de ble reddet opp fra raset i Gjerdrum. Flere timer senere oppdaget Jonas Amundsen en lysende prikk på dronens varmesøkende kamera..

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 10:02

Så gnistregn da raset gikk

I løpet av fire kritiske minutter ble tettstedet Ask rammet av katastrofen som tok ti liv. Nye opplysninger kan fortelle hvordan raset utviklet seg..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:35

Ras i Leikanger i Sogn og Fjordane

Eit større snøskred har gått i Leikanger, på RV 13 Sognefjordvegen. Raset er såpass stort at det er ikkje er kjend om bilar er blitt tekne av raset. Naudetatar er på veg..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Åtte smittet etter begravelse

Åtte personer i Gjøvik kommune har fått påvist coronaviruset etter å ha vært i samme begravelse..

Dagbladet - 30 minutter siden

- Forferdelig

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann i 30-åra ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld og seinere døde av skadene. Han ringte selv alarmsentralen og varslet om skytingen, og mobiltelefonen hans saumfares nå for spor..

Dagbladet - 1 time siden

Flest smittes i eget hjem

I forrige uke ble det registrert 1128 smittetilfeller i Oslo. De fleste ble smittet i egen husstand..

Dagbladet - 1 time siden

Scenarioet som kan utløse storkrig

Bryter det ut storkrig, eller vil den spente situasjonen langs den ukrainske grensa mot Russland i øst avta? Særlig ett scenario fryktes..

Dagbladet - 2 timer siden

Kalte corona en svindel - smittet

Før jul tvilte han på at coronaviruset eksisterte og kalte pandemien en svindel. Nå er den konservative amerikanske rockestjerna Ted Nugent coronasyk..

Dagbladet - 3 timer siden

Nå kan oppgjøret komme

Idag er det varslet noe som likner veldig på oppgjørets time i krigen mellom Vladimir Putin og Aleksej Navalnyj. Sjansen er stor for at de begge blir tapere, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 3 timer siden

- Aldri sett så mange lik

I India går krematorieovnene for fullt. Samtidig meldes det om folk som brenner lik i parker og akutt mangel på sengeplasser ved sykehusene..

Dagbladet - 4 timer siden

Slipper bot for hotellnekt

Kvinne etter Spania-ferie: - Ikke hørt fra politiet mellom Gardermoen og henleggelsen..

Dagbladet - 4 timer siden

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst vurderer å stille til valg igjen i 2024..

Dagbladet - 5 timer siden

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt