NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:28

NRK - 2020-05-23 13:53:49

Vatikanmuseene åpner igjen

1. juni åpner Vatikanmuseene i Vatikanstaten i Roma igjen etter nedstegningen i forbindelse med koronapandemien. Museene åpner kun for nettbestilling av billetter for å bedre kontrollere antall besøkende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vatikanmuseene, Vatikanstaten, Roma

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vatikanmuseene, åpner, igjen
P4 - 22 Mar 20 kl. 10:16

Fødeavdeling åpner igjen - ansatt ikke smittet

Fødeavdelingen ved Helgelandssykehuset Mo i Rana åpner nå igjen etter å ha vært stengt på grunn av koronasmitte. En av de ansatte ble testet for viruset og fikk postitivt prøvesvar, nå viser det seg at den ansatte ikke var smittet likevel. Fødeavdelingen åpner igjen i morgen..

NRK - 04 May 20 kl. 21:18

Kirkene åpner igjen

Kirkene åpner dørene igjen til helgen for gudstjenester under de gjeldende restriksjonene, noe som betyr at det bare kan være 50 mennesker tilstede. Det betyr også at det kan arrangeres bryllup og dåp igjen..

P4 - 15 May 20 kl. 15:43

Svalbard åpner igjen

1. juni åpner Svalbvard igjen for tilreisende fra resten av Norge. Øygruppa har, som siste sted i landet, egne karanteneregler.

P4 - 29 Apr 20 kl. 12:50

Thon gjenåpner hoteller

Hotellkjeden Thon gjenåpner flere av sine hoteller. Sju hoteller i Oslo og ett i Bergen åpner igjen, etter å ha vært stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen. Årsaken er at flere nå ha booket hotellrom igjen..

P4 - 27 Apr 20 kl. 13:16

Åpner turisthytter igjen

På fredag gjenåpner Turistforeningen de første fjellhyttene. Alle hytter ble stengt da de strenge koronarestriksjonene ble innført 12. mars, og alle turer og aktiviteter ble avlyst.

Aftenposten - 23 Apr 20 kl. 16:49

Disse kommunene åpner opp igjen for håndballaktivitet

Det kan fremdeles gå lang tid før det vil spilles håndball igjen i Træffhuset. Men andre kommuner åpner nå opp for innendørsaktivitet med ball, så lenge smittevernreglene overholdes..

P4 - 02 May 20 kl. 07:22

Åpner veg med 9 meter høye brøytekanter

Sognefjellet åpner igjen i dag klokken åtte. Men om man ser så mye ut i fjellet til sidene er ikke sikkert, for i følge vegtrafikksentralen er brøytekantene 9-10 meter høye. De melder at det ikke skal mye til før vegen må stenge igjen.

NRK - 04 May 20 kl. 10:59

Børsen åpner Norwegian-handel igjen

Oslo Børs åpner handelen med Norwegian-aksjer igjen, etter at det ble kjent at Norwegians aksjonærer stemte ja til redningspakken som ble foreslått under dagens ekstraordinære generalforsamling. Det opplyser Oslo Børs..

NRK - I førrgår: 07:18

Statsskog åpner hytter igjen

Fra og med juni åpner Statsskog sitt hyttetilbud igjen fra og med juni. Hyttene har vært stengt fra midten av mars på grunn av koronaviruspandemien. Statskog har 86 utleiehytter og 130 åpne buer spredt rundt i Norge..

P4 - 07 May 20 kl. 16:40

Åpner for norsk toppfotball i juni

Norsk toppfotball kan starte opp igjen i juni. Regjeringen åpner for at eliteserielagene får begynne treninger igjen i midten av mai og spille kamper igjen fra midten av juni. Kampene vil da bli spilt for tomme tribuner, melder flere medier.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 2 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 2 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 2 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 3 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 3 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt